Şimdi Ara

YARILMAK İSTEYEN GELSİN ( GÜLMEKTEN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Müller akşama doğru Hamburg’da bir otele yerleştikten sonra, sokağa çıktı.
    Geceyi eğlenerek geçirmek istiyordu. Bir taksiye bindi, şofor sarışın ve güzel bir kızdı.
    Ona: - "Beni bu gece en ucuz ve en tatlı eğleneceğim bir yere götürün," dedi. Şoför kız: - "En ucuz ve en tatlı…", dedi ve hareket etti

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İzah Meselesi

On yıldır evlilermiş.. Ama gerdek gecelerinden başlayarak, adam hep karanlıkta sevişmek konusunda ısrar etmiş.. Kadıncağız yıllar yılı kaç kez sabahlara kadar yalvarmış, bir kerecik olsun, ışıklari yakıp sevişmek için ama adam hep inatla "Hayır" demiş.. "Kesinlikle olmaz. İlle de karanlıkta sevişeceğiz.." O gece kadıncağız gene ışıkları yakmak için yalvaracak gibi olmuş, ama hemen vazgeçmiş. Kocası on yıl sonra insafa gelecek değil ya.. Vazgeçmiş ama sadece yalvarmaktan.. Kafasına koymuş, bu kez çünkü.. Tam sevişmenin en heyecanlı anı, en doruk noktasında elini kaydırıp, yatağın bas ucundaki gece lambasının düğmesine dokunuvermiş.. Bir de ne görsün.. Kocasının belinde, o yapay aletlerden biri bağlı değil mi?..
    - Bunu bana nasıl yaparsın_! Bunca yıldır, bu işi sahte bir aletle yaptığını bana söylemedin bile.. Hemen açıkla bana her şeyi..Hemen...
    Adam soğukkanlılıkla yanıt vermiş..
    - Tamam, tamam.. Her şeyi izah edeceğim sana.. Ama önce sen bana şu üç çocuğumuzu nasıl yaptın izah et, bakalım

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TAKSİCİ

birtane çocuk varmış kimse onu laf yarısında yenemiyomuş.birgün müdür çocuğu taksiye bindirmiş.taksiciye demişki sakın bunla laf yarısına girme mors olursun demiş taksici giderken içinden demişki;küçücük çocuk beni laf yarısındamı yenicek demiş.çocuğa demişki baban öğretmen annen tekstilci olursa sen ne olursun demiş çocukta doktor demiş taksici baban otoparkçı annen bakkal olursa sen ne olursun demiş. oda ayakkabıcı demiş. taksici;baban pez*venk annende *rospu olursa sen ne olursun demiş çocukta taksici olurum demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ERHAN- -- 19 Eylül 2007; 20:40:21 >
  • Orjinalden alıntı: Zabotullah

MÜLLER
    Geceyi eğlenerek geçirmek istiyordu. Bir taksiye bindi, şofor sarışın ve güzel bir kızdı.
    Ona: - "Beni bu gece en ucuz ve en tatlı eğleneceğim bir yere götürün," dedi. Şoför kız: - "En ucuz ve en tatlı…", dedi ve hareket etti

bunu anlayamadım devamı varmı ??
  • Orjinalden alıntı: Forza-Besiktas

Orjinalden alıntı: Zabotullah

MÜLLER

aynen
  • Orjinalden alıntı: Forza-Besiktas

MÜLLER

???
  • Bence kadın orada kendisini kestetmiş
  • bence başlık daha komik
  • bende anlamadım

Orjinalden alıntı: HYPERFORCE

Orjinalden alıntı: Forza-Besiktas

MÜLLER

???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara bırakmak isteyen gelsin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taksici çok güzel fakat müller i anlamadım
  • müllerı bende anlamadım
  • muhallebiciye mi goturdu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: natrix

bence başlık daha komik

adamın biri yarın ölücem demiş.yarmışlar ölmüş
  • İkincisi iyiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.