Şimdi Ara

Yarım Ederseniz Çok Sevinirim(PSP Kullananlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim Ablalarım Dostlarım Psp Kullananlar;
    Ben Eski Gameboy,gameboy pocket, gba sp ve şimdi gba micro aldım bunları kullandıktan sonra simdi PSP almaya karar verdim 10 temmuzda param yatıcak yaklasık bir 230 milyon filan Onla bir kırık verisyon bir psp almaya karar verdim şimdi sizden istedigim bana yardımcı olmanız Ben FAT mı Asam Slim mi bunların farkı nedir? ikiside aynı oyunları çalıştırır mı ? Eksileri , Artıları....... işte almak istedigim psp hafıza kartı o kadar işte bana tavsiye edeceginiz modelin yaklaşık fiyatınıda yazarsanız çok bahtiyar olurum............. Şimdiden Teşekkürler.

• tabiki psp slim al daha ince daha şık daha birsürü geliştirme var tv out filan ama kırılabilenler bayağı pahalı khalkedona bak derim sıfır en uygun orda bulabilirsin
  • Arkadaşım bende senin gibi el konsolu hayranıyım.
    Benimde GameBoy Original, GameBoy SPim vardı. Adını bilmediğim daha doğrusu duyulmamış çok Handheld var bende
    GBA SPden sonra PSPin olması bambaşka bir duygudur. 4-5 ay bilgisayardan uzaklaşabilirsin hatta:
    Konuya gelirsek sakın FAT alma!
    -Ağırdır
    -TVye bağlanılmaz
    -Mattır
    -Üretimi durmuştur.2005te icat edilmiştir. Çoğu aksesuar ona uymaz, Zorluk çekersin.
    -En önemlisi: Fat Slimden 30-40 YTL azdır. Belkide ÇOKTUR.
    Sen sen ol enayilik etme
    Bay bay
  • Daha önce aldığın el konsollarının bütün oyunlarını emülatör ile psp de oynayabilirsin.

Fat modeli psp nin ilk üretilen modeldir yani atasıdır.Adından anlayacağın gibi kalın ve ağırdır. (yaklaşık 300 gram)
    Tv çıkışı ve Skype desteği yoktur.
    Sonraki modellerden artısı ise üzerinde kızılötesi portu vardır.(sony bunu neden koymuştur, bu sorunun cevabı hala bulunamamıştır)
    Fat psp ile birkaç takla atarak TV kumanda edebilirsin, peki buna değer mi?bence hayır.

Ayrıca fat psp nin sıfırını bulmak imkansız bir olay sayılabilir.
    Bu nedenlerden dolayı Sempaticks doğru söylüyor alabilirsen slim modelini al.
  • Arkadaşım anladığım kadarıyla bütçen dar, sana bulduğun en ucuz cihazı modeline bakmadan almanı önereceğim ama büyük ihtimalle fat olacaktır. Fatlar biraz daha büyük, pil ömürleri biraz daha iyi, ekranları biraz daha kötü, sonradan eklenen bir iki ekstra özellik olmayan eski modellerdir ama oyun performansı olarak bir farkları yok. Arkadaşlar aksesuar filan demiş ama bu tür ekstraları alıp kullanan pek insan olduğunu zannetmiyorum, zaten senin elindeki parayla mümkün değil. Bence tek seçme kriterin cihazı televizyona bağlayıp film izlemek isteyip istememen ve elinde bu işi görecek başka herhangi bir cihaz olup olmaması. İstiyorsan mecburen yeni modellere yöneleceksin.
  • arkadaslar fatleri kotulemis ama asil amac oyun oynamaksa fatlerinde slimlerden eksikleri olmadigini soylemeliyim.
    tamam slim daha fonksiyonel ama fatin hakkini yememek lazim
  • Tv-out falan artı olarak yazılmış ama kullanmayacağınız özelliklere boşuna para vermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için yardım ederseniz sevinirim
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slim al. daha hafifi daha hızlı daha fonksiyonel daha kullanışlı daha taşınabilir daha ince....

ayrıca o fiyatlara sanırım hafıza kartıda istiyorsan 2.el alırsın.. kırdırma işlemleri 20 tl tutuyor..
  • Arkadaşlar Peki bu fiyata Temiz 2. El nasıl alabilirim guvence filan.. zaten yalovada oturuyom elden almam imkansız gibi bir şey Anlaşıldı slim alıcamda 230 liraya bulabilirmiyim... 2. el
  • arkadaşım şakamı yapıyorsun! 230 ytl ye versiyonlu slim i kim kaybetmiş de sen alacksın. şu anda kırık psp slim in sıfır fiyatı 450-480 ytl arası. 2. eli 300-400 arası. benim geçen sene 300 ytl ye aldığım slim e şu anda 350 ytl veriyolar. 230 ytl ye kırık psp slim bulman hayal!
  • Valla mı Oyle oldugunu bilmiyordum O zaman FAT Takılcam FAT fiyatları nasıldır peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sempaticks

Arkadaşım bende senin gibi el konsolu hayranıyım.
    Benimde GameBoy Original, GameBoy SPim vardı. Adını bilmediğim daha doğrusu duyulmamış çok Handheld var bende
    GBA SPden sonra PSPin olması bambaşka bir duygudur. 4-5 ay bilgisayardan uzaklaşabilirsin hatta:
    Konuya gelirsek sakın FAT alma!
    -Ağırdır
    -TVye bağlanılmaz
    -Mattır
    -Üretimi durmuştur.2005te icat edilmiştir. Çoğu aksesuar ona uymaz, Zorluk çekersin.
    -En önemlisi: Fat Slimden 30-40 YTL azdır. Belkide ÇOKTUR.
    Sen sen ol enayilik etme
    Bay bay

Usta Param yetmiyecek mecbur alıcam zaten tv ye baglamak gibi bir istegimde yok Ev ps2 vardı ilk cıktıgında almıstım o kalın olandan sıkıldım sattım tekrar bir pes istegi dogdu icimde bunu gidermek istiyom hem belki temmuza kadar fiyatları iner :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman1 -- 14 Mayıs 2009; 15:32:50 >

• geçen ay 100 ytl ye fat psp sattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: runic

Arkadaşım anladığım kadarıyla bütçen dar, sana bulduğun en ucuz cihazı modeline bakmadan almanı önereceğim ama büyük ihtimalle fat olacaktır. Fatlar biraz daha büyük, pil ömürleri biraz daha iyi, ekranları biraz daha kötü, sonradan eklenen bir iki ekstra özellik olmayan eski modellerdir ama oyun performansı olarak bir farkları yok. Arkadaşlar aksesuar filan demiş ama bu tür ekstraları alıp kullanan pek insan olduğunu zannetmiyorum, zaten senin elindeki parayla mümkün değil. Bence tek seçme kriterin cihazı televizyona bağlayıp film izlemek isteyip istememen ve elinde bu işi görecek başka herhangi bir cihaz olup olmaması. İstiyorsan mecburen yeni modellere yöneleceksin.

Yeni çıkan oyunlarda performs farkı elbette var FAT'ın rami 32 SLİM'in ise 64 MB bu yeni tip oyunlarda fat'ta oyunların yavaşladığı anlamına bile geliyorki SLİM'de bile ara ara takılmalar bile oluyor...Ayrıca şu an için sıfır PSP'yi 230'a bulman imkansızın imkansızı gibi birşey...

• fat ile slim arasında ram farkı yok! rom farkı var. insanlara bilgi vermeden önce lütfen birkez daha düşünelim! şimdi ram ile rom un farkı ne gibi bir soru geleceğinden hemen cevaplayım.

RAM: RANDOM ACCESS MEMORY
    ROM: READ ONLY MEMORY

slim in rom fat dan 32 mb daha fazla.
  • Şu RAM olayını yanlış anlıyorsunuz, 2 yıl oldu hala aynı muhabbet.
    Buradaki RAM cihazın kendi flash ındaki depolama bölgesi.Bunun içinde sistem dosyaları,firmware vs bulunuyor, sizin bildiğiniz anlamdaki RAM değil, şayet söylediğiniz gibi olsaydı slim in performans bazında uçması gerekirdi, bende iki modeli de var, hız olarak ikisinin arasında şu ana kadar hiçbir fark göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 14 Mayıs 2009; 19:28:28 >
  • hangi elektronik cihaz olursa olsun cihaz için hayati önem taşıyan sistem dosyalarınn saklandığı hafızaya rom denir! romun birçok çeşidi vardır.

ROM
    EPROM
    EEPROM vs
  • anlatamadım galiba flash denen hafızayı kastediyorum, hatta ara sıra bu flash a erişip firmware ve sistem dosyalarını silerek psp lerinin açılmamasına sebep olan arkadaşlar çıkıyor forumda.
    işte bu dosyaların depolandığı alan fat psp de 32, slim modelinde 64 MB. Bu da aralarında bir hız farkı sağlamıyor çünkü kimse umd den oyun oynamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

hangi elektronik cihaz olursa olsun cihaz için hayati önem taşıyan sistem dosyalarınn saklandığı hafızaya rom denir! romun birçok çeşidi vardır.

ROM
    EPROM
    EEPROM vs

read only memory yani üstüne bişey yazamamamız gerekiyor çünkü sadece okuyor yazmaya kapalı olması gerekiyor ancak biz flash0 dosyalarını değiştirebiliyoruz buna ne ram diyebiliriz nede rom
  • önceki mesajımda romların bir çok çeşidi olduğunu söylemiştim. rom oldukça genel bir isim. psp nin üzerindeki eeprom olabilir.

bkz:http://tr.wikipedia.org/wiki/EEPROM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.