beyler ben bilgisayar bölümü okuorum hocanın verdiği ödev elektronik.. paralel port kontrollü step motor kontrol devresi. hadi paralel port kontrolunü yaptım dielim ama step motor nedir ilk defa duyuyorum. bu konuda bana yardım etcek birileri varsa eğer memnun olurum valla. msn : l3eter_l3ocek@hotmail.com mail: l3eter_l3ocek@hotmail.com,mynet,yahoo. hiç fark etmez ama lütfen help me :'(
sen bu konuda yardım istiyen 101. kişisin..100.arkadaş koşulsuz yardımla ödüllendirilmiştiama sen şanssısın.malesef bu durumda şöyle bir kaç sayfa geri git bi bak millet neler yazmış..üstelik biz bu konuları aştık..devri daim makinaları ile uğraşıyozz. oki?
"elektronik hobi" diye bi kitap var orda step motorun ne olduğunu ve nasıl calıştıgını anlatıyo ayrıca parelel por ile kontrolünü de yapmış. o kitap sana yardıncı olabilir. kitabıhttp://www.elektronikhobi.com/ adresinden bulabilirsin. veya kadiköydeki kitapçılardan
step motor dc motor gibi değildir. step motor adım kontrollu motordur. 4 veri ucu vardır. abcd diye. bir tam dönüşü sekiz adımda veya 16adfımda yaptırabiliyorsun. step motor bu erhankoclar@ttnet.net.tr bu benim mailim istersen sanamsn numarasını veririm daha fazla ayrdım için mail atarsan tabi
geç bunları motor kontrol devreleri geride kaldı taaa büyükdedemin zamanından