Şimdi Ara

Yarım kalan dosyayı indirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten mozilla indirme yöneticisi ile 250 mblık bir dosya indiriyordum yarsında bağlantı koptu ve işlem yarım kaldı indirme işlemine kaldığım yerden nasıl devam edebilrim?

• evet dostum firefox tan bahsediyorumda nerde ctrl+j yapıp yapacağım bu dediklerini
  • firefox için downthemall eklentisini indirip kur ve bundan sonraki downloadlarını onla yap daha sağlıklı olur.linki :https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201
  • FlashGet kullan bence, istediğin zaman durdurma ve devam etme seçenekleri var, ve çok hızlı iniyo dosyalar
  • bende mozilla var ama ben flashgetle indirmek istiyorum ama otomatik mozilla kendisi indiriyo , iptal dediğimde flashget gelmiyor onun ayarını bulamadım, yani bütün indirmelerde flashget çıksın istiyorum ama mozilla kendisi indirmeye çalışıyor. yardım edebilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

bende mozilla var ama ben flashgetle indirmek istiyorum ama otomatik mozilla kendisi indiriyo , iptal dediğimde flashget gelmiyor onun ayarını bulamadım, yani bütün indirmelerde flashget çıksın istiyorum ama mozilla kendisi indirmeye çalışıyor. yardım edebilir misiniz ?

Merhaba Flashot eklentisini yüklemeniz gerekiyor mozillanın flashget ile ilişkilendirilmesi için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.