Şimdi Ara

Yarım kalan torrent dosyasını nasıl devam ettirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
21.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma virüs girdi arkadaşlar ve indirdiğim filmin bir kopyasını (torrent) yedekledim ve bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Ama şimdi biraz kurcaladım falat beceremedim. Yarım kalan filmin tekkrar aynı yerden devam etmesi mümkün mü? Devam edebilirse nasıl ve orjinal *.torrent dosyasına ihtiyacım olur mu ? Nasıl yapılır?
    Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler...

• torrent dosyasını hangi programı kullanıyosan onla aç hdd de yarım kalmış dosyayı göster dvm eder.
  • Torrent programı olarak bitcomet kullanılyom.
    Hocam şimdi elimde bir Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.WP.DVDR-ViSA dosyası var. Bu yarım kalan
    bide torrent dosyası var ve en son olarak %80'inin indirmiştim.
    Söylediklerini yapmaya çalıştım amabeceremedim
    Şimdi biraz torrent olayına yeni başladığım için adım adım anlatırsanız memnun olurum gerçekten
  •  Yarım kalan torrent dosyasını nasıl devam ettirebilirim?

işaretli yere "Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.WP.DVDR-ViSA" dosyasını kopyala.

Sonrada torrent dosyasını aç başlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 22 Mayıs 2005, 17:36:38 >
  • Hocam dediklerini aynen yaptım doğal olarak indirmeye başladı ama sormak istediğim bi şey daha var. İndirmeye %80'den itibaren başlamıcakmıydı? Çünkü filmi kopyaladığımda %80'i tamamlanmıştı.
    Ayrıca cevapların için teşekkür ederim.
  • Sonunda becerdim :) Çok saol
  • Ben de benzer durum var.Ben mü torrent kullanıyorum.Bazı torrenlter var ki mesela atıyorum %66,8'e geliyorum (aslında atmıyorum,sürekli bu yüzdeye gelince indirmenin devamına imkan yok,kaç kere denedim.Böyle tamamlayamadığım çok oluyor.Bir program ya da başka bir öneriniz var mı bunu düzeltmek için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende utorrentden film indiriyordum blu ray %95 e geldi artık indirmiyor indirme hızı 0. yok yani.ne yapabilirim ??
  • bende utorrentden film indiriyordum blu ray %95 e geldi artık indirmiyor indirme hızı 0. yok yani.ne yapabilirim ??
  • senin internetinle alakalı bir şey hangi interneti kullnıyorsan o internetin müşteri hizmetini aramanı tavsiye ederim
  • bende çok uzun zamandan beri uTorrent kullanıyorum torrent dosyalarınıda genellikle ishount ve kickasstorrents ve alpstorrenten indiriyorum,hem ttnet hem de ttnet altyapısını kullanan türknet te ve türkcell vınn da denedim bazı torrent dosyalarında belli bir yere gelince durmalar oluyor,hata veriyor..

bazen zorlu başlat deyince ve izleyicileri güncelle deyince sorun çözülüyor ama zaman zaman bu olabiliyor..bazende kablolu internette 890kb/sn.sabit hızla 13-14 gb dosyaları tek seferde indirdiğim oluyor..geçen ay 330 gb download yaptım hiç birinde sorun olmadı..

yanılmıyorsam kopmalar ve hatalar yükleyicinin yüklediği dosyalarla,paylaşım sayısıyla ve alakalı..

bazen hata veren %70-80 ni tamamlanmış dosyalar 3-4 gün bekleyince kendiliğinden devam ediyor.yani devam etmeyenleri silmeyin bence o kadar indirmeden sonra boşa gitmesin belli bir süre sonra düzelebiliyor bazen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.