Şimdi Ara

Yarım saat önce trafik kazası geçirdik. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inş hapse girer de bi nebze rahatlarız, ortalık canımızı almaya niyetli maganda kaynıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titojampa

Kasko karşılamaz adamın ehliyeti yok. Yaş 18i geçmiş kesin içeriye tıkarlar. Karşı taraf şikayetçi olursa. Ki kaskosu yoksa Sigortada karşı tarafın masrafını karşılamaz. Arabanın markası ve modeli nedir? Arkadaşın rahat 2,3 bin Tl yer. Babasınada ayrı para cezası verirler. Ayrıca eskiden sabıkası varsa ömür boyu ehliyet alamayabilir. Oda zabt tutacak olan Polisin ve karşı tarafın şikayetine bağlı bir durum. Çok kötü olmuş ya. Keşke arabaya vurmasaydınız diyecemde cana gelmedikten sonra sıkıntı yok.

Kaskoya karsilatirlar babasi gelir ben yaptim der kazayi exper gelmeden sorun olmaz babasi muhtemelen kendisi icin boyle yapicaktir ama cocuguda oyacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Yealdıraum

Yaklaşık 1 saat önce orada olan arkadaş muhtemelen görmüştür arabayı. Feridiye karakolunun ora hemen. Araba 2005 model caddy. Ön taraf pert büyük ihtimal. Hızlı girdik ama airbagler patlamadı ona şaşırdık bizde.

Abo. Expertiz kaskosu varsa zor Perte ayırır. Sanmam. İşin ibn.sine denk gelirse airbaglar açılmadıysa Perte ayırmayabilir. Valla arkadaşına geçmiş olsun. Babasının durumunda olmak istemezdim.

• en az 600 tl ehliyetsiz kullanma cezası çıkar sanırım
    babası sert biriymiş bi güzel dayak yer babasından
  • quote:

Yaklaşık 1 saat önce orada olan arkadaş muhtemelen görmüştür arabayı. Feridiye karakolunun ora hemen. Araba 2005 model caddy. Ön taraf pert büyük ihtimal. Hızlı girdik ama airbagler patlamadı ona şaşırdık bizde.

oha o arabamıydı tam istasyonun karşısındaki ışıklarda gördüm arabayı ben sola dönecektim çekici çekiyordu arabayı o sağa döndü ön taraf gitmişti baya
  • Böyle sorumsuz ergenlere sinir oluyorum. Ehliyetsiz, tecrübesiz yola çıkmakta ne demek oluyor Kaldı ki ülkede ehliyet alan fakat araba sürmeyi bilmeyen birçok kişi var , tecrübesiz olduğunu bile bile insanların hayatını riske atanlara en ağır cezayı vermeleri gerek. Umarım hapise filan girerde aklı başına gelir.

İyi bari size veya herhangi bir insana birşey olmamış yoksa vebalini nasıl öderdi bilmiyorum. Ek olarak sizde onun kadar suçlusunuz, o yapmış bir ergenlik hevesle arabayı kaçırmış . Sizin geri adım atması konusunda ikna etmeniz gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

oha o arabamıydı tam istasyonun karşısındaki ışıklarda gördüm arabayı ben sola dönecektim çekici çekiyordu arabayı o sağa döndü ön taraf gitmişti baya

Evet evet aynen ön taraf baya kötü. Siyah caddy. Diyorum ya yüksek hızla girdik allahtan can kaybı falan olmadı. Şans eseri oda yoksa biz 3 kişi cama giriyorduk yani. Ama airbag patlamadı ona çok şaşırdık biz.

• ehliyetsiz kaza yapanlara içerde tecavüz ediyolarmış
  • quote:

Yaşlar 19. Hiçbirimizin ehliyeti yok. Arkadaş evden habersiz almış arabayı aradı in aşağı dedi, sonra 2 arkadaşı daha aldık. Bu arabayı alan arkadaş öyle pek sürmez araba babası izin vermez yani. Virajlardan falan çok sıkıntılı dönüyordu uyardım 1,2 kere karışma bana ben biliyorum ne yapacağımı falan dedi. İl konya belki bilen vardır, ihsanıyeden feridiye karakoluna doğru giderken, karakolun karşısındaki ışıkların orada oldu kaza. Hafif yağmur çiseliyor yerler ıslak bu çocuk gidecek illa arabanın g...tünde duracak. 120 ile falan giderken arabaya yaklaşınca frene bastı salak ama hiçbir yavaşlama olmadı öylece girdik arabaya. Önde ki arkadaş tutunmasaydı belki can kaybı bile olabilirdi. Arabanın ön taraf pert. İşin kötü yanı arkadaşın babası ile arası çok kötüdür bi de habersiz alınca... Hala şoktayim. Bizim arkadaş hemen bize gidin gidin siz dedi bizde o panikle uzaklaştık. Arkadaş daha önceden motorla kadına çarpmıştı polisten baya başı yandı bide üstüne bu eklenince sıkıntı olur mu? Sabıkası var yani.

quote:

120 ile falan giderken arabaya yaklaşınca frene bastı salak ama hiçbir yavaşlama olmadı öylece girdik arabaya

hiçbir yavaşlama olmadı öylece girdik arabaya

120 ile gireceksin varya şuan bırak bu olayı anlatmayı çoktan niyazi olmuştun bile.araçların çarpışma testlerinde bile 90 km hızla giden araç hedefe çarpınca araç dümdüz oluyor.

90 km nin üstüne çıkınca yaptığın 10 km hız bile fizik kuralları gereği ölümcül sonuç doğurur.siz bu limiti 30 km geçmişsiniz birde.

şimdi yeme burada milletide git yat uyu

• Adam iyi dilek bekliyor saka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

umarım size ömür boyu ehliyet alamama cezası verirler. Yağtığınız kazada çok masum bir yayanın ölümüne sebep olabilirdiniz. Sadece kendinizin hayatını değil başkalarının da hayatını tehlikeye atıyorsunuz.

Katılıyorum, Tamam zamanında bizde yaptık ehliyetimiz yokken araba kaçırmayı; fakat adam akıllı mahalle arasında dolandık 120 ile kaygan yolda gitmedik yani ..

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSFİT

quote:

Yaşlar 19. Hiçbirimizin ehliyeti yok. Arkadaş evden habersiz almış arabayı aradı in aşağı dedi, sonra 2 arkadaşı daha aldık. Bu arabayı alan arkadaş öyle pek sürmez araba babası izin vermez yani. Virajlardan falan çok sıkıntılı dönüyordu uyardım 1,2 kere karışma bana ben biliyorum ne yapacağımı falan dedi. İl konya belki bilen vardır, ihsanıyeden feridiye karakoluna doğru giderken, karakolun karşısındaki ışıkların orada oldu kaza. Hafif yağmur çiseliyor yerler ıslak bu çocuk gidecek illa arabanın g...tünde duracak. 120 ile falan giderken arabaya yaklaşınca frene bastı salak ama hiçbir yavaşlama olmadı öylece girdik arabaya. Önde ki arkadaş tutunmasaydı belki can kaybı bile olabilirdi. Arabanın ön taraf pert. İşin kötü yanı arkadaşın babası ile arası çok kötüdür bi de habersiz alınca... Hala şoktayim. Bizim arkadaş hemen bize gidin gidin siz dedi bizde o panikle uzaklaştık. Arkadaş daha önceden motorla kadına çarpmıştı polisten baya başı yandı bide üstüne bu eklenince sıkıntı olur mu? Sabıkası var yani.

quote:

120 ile falan giderken arabaya yaklaşınca frene bastı salak ama hiçbir yavaşlama olmadı öylece girdik arabaya

120 ile gireceksin varya şuan bırak bu olayı anlatmayı çoktan niyazi olmuştun bile.araçların çarpışma testlerinde bile 90 km hızla giden araç hedefe çarpınca araç dümdüz oluyor.

90 km nin üstüne çıkınca yaptığın 10 km hız bile fizik kuralları gereği ölümcül sonuç doğurur.siz bu limiti 30 km geçmişsiniz birde.

120 ile arabaya yaklaşınca frene bastı dedim. Okuma algılama problemi varsa söyleyebileceğim birşey yok.arabanın ön tarafının ne halde olduğunu arkadaş görmüş. Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayımki. Belki yanlış hatırlıyor olabilirim ama çok yüksek ihtimal öyle. Ibreye bakıyordum çünkü ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CROSSFİT

quote:

quote:

120 ile arabaya yaklaşınca frene bastı dedim. Okuma algılama problemi varsa söyleyebileceğim birşey yok.arabanın ön tarafının ne halde olduğunu arkadaş görmüş. Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayımki. Belki yanlış hatırlıyor olabilirim ama çok yüksek ihtimal öyle. Ibreye bakıyordum çünkü ben.

quote:

hiçbir yavaşlama olmadı

bunu ben değil sen söyledin.benim okuma algılamada sorun yok ama senin hafızanda problem var belli.hem yavaşlamadık yazmışsın hemde ne diyorsun.şimdi çık balkona ve beynine biraz oksijen al.yada dur çıkma oksijen israf olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

Evet evet aynen ön taraf baya kötü. Siyah caddy. Diyorum ya yüksek hızla girdik allahtan can kaybı falan olmadı. Şans eseri oda yoksa biz 3 kişi cama giriyorduk yani. Ama airbag patlamadı ona çok şaşırdık biz.

Bence boş yere şaşırma, hava yastıklarının açılmadığına şükret sen, emniyet kemeri takılı değilse ve kaza sırasında vücut kendini öne eğecekti daha sonra airbag patlayacaktı o esnada yüzünün şekli ne olur bir düşün bakalım. Çünkü airbag bildiğim kadarı ile saatte 300 km hız ile açılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım yasalar çerçevesinde en ağır cezayı alır.
  • kemerler takılı değilse airbagler açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

umarım size ömür boyu ehliyet alamama cezası verirler. Yağtığınız kazada çok masum bir yayanın ölümüne sebep olabilirdiniz. Sadece kendinizin hayatını değil başkalarının da hayatını tehlikeye atıyorsunuz.

+8248976452

• Ehliyetsiz araç kullanılmayacağını, Başka insanların hayanı tehlikeye attığını, yağmurun hafif çişeleyip ıslattığı yolun, iyice ıslanmış yoldan kaygan olduğunu ve hız yapılmaması gerektiğini öğrenecektir o arkadaşın.
  • Yakinda az once ölduk diye konu acicaklar ya kardes gecmis olsun ama sanki kaza yapayimda foruma konu acayim gbi bise olmus arkadasi olen adamda vardi oda konu acmisti. Nereye dogru gidiyo forum

• emniyet kemeriniz bağlımıydı yok değilse 120 km ile giden bir araba kaza yapacak öndekine vuracak siz camdan savrulmayacaksınız öylemi neyse geçmiş olsun ders olsun bu da arkadaşına
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.