Şimdi Ara

Yarım saat önce trafik kazası geçirdik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşlar 19. Hiçbirimizin ehliyeti yok. Arkadaş evden habersiz almış arabayı aradı in aşağı dedi, sonra 2 arkadaşı daha aldık. Bu arabayı alan arkadaş öyle pek sürmez araba babası izin vermez yani. Virajlardan falan çok sıkıntılı dönüyordu uyardım 1,2 kere karışma bana ben biliyorum ne yapacağımı falan dedi. İl konya belki bilen vardır, ihsanıyeden feridiye karakoluna doğru giderken, karakolun karşısındaki ışıkların orada oldu kaza. Hafif yağmur çiseliyor yerler ıslak bu çocuk gidecek illa arabanın g...tünde duracak. 120 ile falan giderken arabaya yaklaşınca frene bastı salak ama hiçbir yavaşlama olmadı öylece girdik arabaya. Önde ki arkadaş tutunmasaydı belki can kaybı bile olabilirdi. Arabanın ön taraf pert. İşin kötü yanı arkadaşın babası ile arası çok kötüdür bi de habersiz alınca... Hala şoktayim. Bizim arkadaş hemen bize gidin gidin siz dedi bizde o panikle uzaklaştık. Arkadaş daha önceden motorla kadına çarpmıştı polisten baya başı yandı bide üstüne bu eklenince sıkıntı olur mu? Sabıkası var yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah olur, başkasının başını yakacağına bir süre aramızdan uzak kalır, hem de kendisine de iyi gelir ben ne yapıyorum diye...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yealdıraum

Yaşlar 19. Hiçbirimizin ehliyeti yok. Arkadaş evden habersiz almış arabayı aradı in aşağı dedi, sonra 2 arkadaşı daha aldık. Bu arabayı alan arkadaş öyle pek sürmez araba babası izin vermez yani. Virajlardan falan çok sıkıntılı dönüyordu uyardım 1,2 kere karışma bana ben biliyorum ne yapacağımı falan dedi. İl konya belki bilen vardır, ihsanıyeden feridiye karakoluna doğru giderken, karakolun karşısındaki ışıkların orada oldu kaza. Hafif yağmur çiseliyor yerler ıslak bu çocuk gidecek illa arabanın g...tünde duracak. 120 ile falan giderken arabaya yaklaşınca frene bastı salak ama hiçbir yavaşlama olmadı öylece girdik arabaya. Önde ki arkadaş tutunmasaydı belki can kaybı bile olabilirdi. Arabanın ön taraf pert. İşin kötü yanı arkadaşın babası ile arası çok kötüdür bi de habersiz alınca... Hala şoktayim. Bizim arkadaş hemen bize gidin gidin siz dedi bizde o panikle uzaklaştık. Arkadaş daha önceden motorla kadına çarpmıştı polisten baya başı yandı bide üstüne bu eklenince sıkıntı olur mu? Sabıkası var yani.

Ve soluğu burda aldın. Csb değilse arkadaşının başı belada. Geçmiş olsun.

• Ehliyetsiz arac kullanmaktan araci baglarlar arkadasinida iceri atarlar iyi olur akillanir

• quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

İnşallah olur, başkasının başını yakacağına bir süre aramızdan uzak kalır, hem de kendisine de iyi gelir ben ne yapıyorum diye...

+1
  • Valla csb falan değil keşke öyle olsa. Evdeyim şu an hala şoktayım. Bizde birşey yok. Allah korudu. Arabanın ön taraf pert. Arkadaşa birşey olur mu, en son aradığında aramayın ben sizi arayana kadar babam geliyor dedi kapattı

• Bi şey olmaz arabayı bağlarlar, ehliyet içinde polise bağlı polis istese bi şey yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 18 Aralık 2012; 1:34:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet ile 16km kaç dk sürer
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direk iceri alirlar 120 ile giderken frene bassa 70 80 e dusse o hizla kuleleri bozmus saseyi yamultmustur perte cikar o arac kaskoda yoksa ayvayi yedi

• Çok iyi olmuş, umarım akıllanırsınız diyeceğim ama akıllanmıyorsunuz ki.
  • babası oyacak büyük ihtimal hapis cezası paraya dönüşecek sonra babası bi daha oyacak.. geçmiş olsun
  • geçmiş olsun hocam. Yaralanan oldu mu?

• umarım size ömür boyu ehliyet alamama cezası verirler. Yağtığınız kazada çok masum bir yayanın ölümüne sebep olabilirdiniz. Sadece kendinizin hayatını değil başkalarının da hayatını tehlikeye atıyorsunuz.
  • yaklaşık 1 saat önce bende arabayla tam o kavşaktan geçiyordum la iyiki bana denk gelmemişsiniz bu arada geçmiş olsun ehliyetsiz kullanmamak gerek biraz sabredeceksin ben 21 yaşındayım daha 2-3 ay önce aldım ehliyetimi şimdi rahat rahat kullanıyorum bugünde yerler çok kaygandı zaten hafif yağmurlu olunca allah korumuş. bu havada bu zeminde şehiriniçinde 120 ile giden adamda k. bakma ama beyin yoktur. tekrar geçmiş olsun.
  • Yerler ıslak aynen arabanın önü pert. Iyi dileklerinizi beklerken sizin söylediklerinize bak. Hocam yaralanan şans eseri yok. Önde ki arkadaş hemen kolunu koydu kafasına kolu cama çarptı yoksa kafayı vuracakti cama. Bende iki ön koltuğun arasındaydım kendimi yana attım yoksa bende girecektim. Teşekkür ederim

• Sanırım bu durumda sigorta karşılamıyor.Geçmiş olsun, ibret alın liseliler
  • Oncelikle gecmis olsun.umarim ders almissinizdir bu olaydan sonra.ve arkadasinizin da sizin icin kendini on plana cikarmasi cesaret gerektiren bir is yardimci olun ona.soylemeden edemicem konyalilarida hic sevmem nedeni yok sormayin
  • Kasko karşılamaz adamın ehliyeti yok. Yaş 18i geçmiş kesin içeriye tıkarlar. Karşı taraf şikayetçi olursa. Ki kaskosu yoksa Sigortada karşı tarafın masrafını karşılamaz. Arabanın markası ve modeli nedir? Arkadaşın rahat 2,3 bin Tl yer. Babasınada ayrı para cezası verirler. Ayrıca eskiden sabıkası varsa ömür boyu ehliyet alamayabilir. Oda zabt tutacak olan Polisin ve karşı tarafın şikayetine bağlı bir durum. Çok kötü olmuş ya. Keşke arabaya vurmasaydınız diyecemde cana gelmedikten sonra sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titojampa -- 18 Aralık 2012; 1:53:12 >
  • 19 yasına gelmısınız hıc mı akıl fıkır yok cılgın mısınız olum siz
  • Yaklaşık 1 saat önce orada olan arkadaş muhtemelen görmüştür arabayı. Feridiye karakolunun ora hemen. Araba 2005 model caddy. Ön taraf pert büyük ihtimal. Hızlı girdik ama airbagler patlamadı ona şaşırdık bizde.

• araba neydi diye kimse sormamış sanki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.