Şimdi Ara

Yarım saat önce trafik kazası geçirdik. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle 'gerçek' ergenlerle aynı yolu paylaşmaktan nefret ediyorum. O çarptığı araç benim aracımda ya da bir başkasının aracıda olabilirdi. Ya bebek olsaydı, ne bileyim ya da başka bir şey. Senin de ehliyetsiz biriyle aynı arabaya binmen, bildiğin halde hata. Yazık babalarımıza, arası niye iyi değil belli. Böyle bir oğlanla hangi babanın arası iyi olacak ki. İşte evlat ama atamıyorsun ki can sonuçta. Umarım son kazası olur ve aklı başına gelir, bir daha tekrarlamaz. Babasına da Yaratan kolaylık versin. Ne diyelim, geçmiş olsun.
  • sonuç nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş ceza alsın falan filan, ne kadar halden anlamayan adam varsa toplanmış

+arkadaşın soğukkanlı ve mantıklı davranmış bence sizi gönderip babasını çağırmakla. kazayı muhtemelen babası yapmış gibi göstericek çünkü, böylece araba masrafları dışında extra bi ceza almıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi At Düşkünü -- 19 Aralık 2012; 3:59:21 >
  • 120 yle giderken yaklasinca yavasladi diyorsun yerde islak hiz 80 e dusse en iyi ihtimal sizinde perte cikmaniz lazim bence.

• hapse girer, beter olsun
  • çok geçmiş olsun hocam senin pek hatan yok o araya binmek dışında ama seninde başın belaya girebilirdi arkadaşın soğuk kanlılık yapıp göndermiş sizi Allah'tan evlerinize.Dua edin cezayı gectim öndeki arabadaki bir bebeğin felan öldüğünü ömrünün sonuna kadar vicdan azabı olur.Buda ders olur arkadaşına diyecem ama zaten daha öncede yakalanmış.Trafik cezalarına baya ağır cezalar gelecek diye görmüstüm bundan 1 ay önce haberlerde ama geldimi daha gelecekmi bilmiyorum.böyle birseyi ben yapmıs olsam dayak olayını gectim utancımdan bidaha annemin,babamın yüzüne bakamazdım galiba.

Not:Aklımada ister istemez Kuzey-Güney dizisi geldi

• Umarim csb dir

• %100 CSB
    Yoksa 19 yaşına gelmişiniz yaşınızdan başınızdan utanın be bu yaptığımızı 13 yaşındaki ergenler yapmaz

• Eee sen niye ölmedin ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.