Şimdi Ara

Yarın 2. kez kızla buluşacağım (bitti gerşeyi.gif son mesajda) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

beyler iyi hoş bugun buluştuk sinemadan aldık biletimizi girdik.el ele izliyoruz arada bakp seni seviyorum diyoruz birbirimize. çok güzel gidiyordu işte yanaktan öptüm o da beni öptü ulan dedim niyeti var bunun diye. yapmadığımız bişey yapalım mı dedim o da anlamadım fln dedi sonra dudaklarına baktım tekrar anlamadım dedi ben de hala anlamadın mı dedim. ordan sonra film de koptu kız da koptu. sinir küpüne döndü resmen. film bitti orda ne demek işstedin dedi ben de neyse boşver dedim o da söyle dedi sadece öpmek istemiştim dedim o da dedi emre seni farklı biliyordum dedi böyle yapınca ne farkın kaldı başkalarından dedi. iradenin zayıf olduğunu anladım dedi. eve gidelim en iyisi dedi ama çok kötü oldu o da bende. baya özür diledim hata yaptım haklısın deedim tahmin edemedim dedim. o olay olmasa süper gidiyordu lanet olsun o laf ağzımdan çıkmasa mükemmel gidecekti kıza çok ayıp ettim baya özür diledim ama dedi gece iyice düşün dedi ne yapmayı düşünüyorsun amacın ne diye dedi düşün dedi. ben de üzgün üzgün durdum ama ne fayda .ok var gibi demesek bişey olmayacaktı.

tecrübe olsun

• ahah o kızdan hayır gelmez.
  • "yapmadığımız bişey yapalım mı"
    Bu nedir ya?

Kızı direk öpsen birşey demeyecekti büyük ihtimal
  • bitti artık herşey bi hata yüzünden
  • Yapma Volkan yapma Volkan, yapmayın çocuklar.. O lafı kullanmadan direk icraata geçseydin belki
    bişey olmayacaktı.. Hayırlısı salla.. Tecrübe
  • Özür dilerim ama aptallık yapmışsın. Daha ilk buluşmada böyle birşey nasıl aklında geçti .
  • DH çocuk sizin yüzünüzden sevgilisini kaybetti lan.

Kız namusluymuş yalnız beyler.
  • Git bari kıza gül falan al. Affeder belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 12 Haziran 2010; 15:14:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

"yapmadığımız bişey yapalım mı"
    Bu nedir ya?

+9999 Direk dalsan birşey demezdi ne yapacak sinemada bağırıp çıkacakmıydı? Bence direk öpmeliydin
  • abazalaşmasaydın daha 2. bulusmada boyle sey yapılırmı yas kac bu arada?
  • açtın burda konuyu aldın gazı kötü oldu..
  • Yanaktan öptüren dudaktanda öptürür..
    Sen gidip kıza daha önce yapmadığımız bişeyi yapalım mı dersen normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara1234

quote:

Orijinalden alıntı: NER0

"yapmadığımız bişey yapalım mı"
    Bu nedir ya?

+9999 Direk dalsan birşey demezdi ne yapacak sinemada bağırıp çıkacakmıydı? Bence direk öpmeliydin

Herkes böyle diyor ama daha kötü olurdu bence o şekilde.Düşünsenize.

• quote:

beyler iyi hoş bugun buluştuk sinemadan aldık biletimizi girdik.el ele izliyoruz arada bakp seni seviyorum diyoruz birbirimize. çok güzel gidiyordu işte yanaktan öptüm o da beni öptü ulan dedim niyeti var bunun diye. yapmadığımız bişey yapalım mı dedim o da anlamadım fln dedi sonra dudaklarına baktım tekrar anlamadım dedi ben de hala anlamadın mı dedim. ordan sonra film de koptu kız da koptu. sinir küpüne döndü resmen. film bitti orda ne demek işstedin dedi ben de neyse boşver dedim o da söyle dedi sadece öpmek istemiştim dedim o da dedi emre seni farklı biliyordum dedi böyle yapınca ne farkın kaldı başkalarından dedi. iradenin zayıf olduğunu anladım dedi. eve gidelim en iyisi dedi ama çok kötü oldu o da bende. baya özür diledim hata yaptım haklısın deedim tahmin edemedim dedim. o olay olmasa süper gidiyordu lanet olsun o laf ağzımdan çıkmasa mükemmel gidecekti kıza çok ayıp ettim baya özür diledim ama dedi gece iyice düşün dedi ne yapmayı düşünüyorsun amacın ne diye dedi düşün dedi. ben de üzgün üzgün durdum ama ne fayda .ok var gibi demesek bişey olmayacaktı.

Bence ona bu konunun linkini at arkadaşlar gaz verdi falan de anlayış gösterecektir eminim.

• Özür dileyerekte 2. hatayı yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3S3R

DH çocuk sizin yüzünüzden sevgilisini kaybetti lan.

Kız namusluymuş yalnız beyler.

Öpüşen namussuz mu oluyor hay sizin zihniyetinize..
  • vay be kız da kız gibiymiş ha tavrını koymuş öyle yılışık değilmiş süper bir kızı kaçırmışsın bence seni sevseydi bırakmazdı bu kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rons@rD

quote:

Bence ona bu konunun linkini at arkadaşlar gaz verdi falan de anlayış gösterecektir eminim.

aslında desem arkadaşların gazına geldim fln diye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.