Şimdi Ara

Yarın A2 sınavım var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yarın A2 sınavım var belgelerimi aldım sanırım cub dediğimiz motorsikletlerle sınava gireceğim belgedeki aracın plakasını sorgulamak istedim fakat turkiye.gov.tr üyeliğim yok. Rica etsem olan bir arkadaş "35 EB 1741" plakalı aracı sorgulayabilir mi markası modeli neymiş. Sınav saati olarak yarım saatlik bir boşluk var sanırım baya gezdiriyorlar Çok az scooter ve yazın elektrikli bisiklet sürmüşlüğüm var onun dışında sıfırım. Kursları gezdim ve hiçbiri A2 dersi vermiyor nasıl iş anlamadım belgeleri alırken de tüm teorik derleri aldı olarak imza attırdılar
    Sınav esnasında değerlendirilecek durumlar var ve 19 madde bunların herhangi birini hatalı yapan aday sınavda başarısız sayılır yazıyor. Vitesi 2'ye takıp veriyorlarmış galiba değiştirmemize gerek olmuyormuş. Merak ettiklerim bunlar motor stop etmiyor mu 2'de vites sabitken ve dönüşlerde sinyali nasıl vermem gerektiği (daha doğrusu ne tarafta oluyor sinyal düğmeleri).

• Plaka No35EB1741MarkaMONDIALModel Yılı2013Ruhsat Tarihi11/09/2013Tescil BirimiNARLIDERECinsi Renk 1KIRMIZIRenk 2 BİLİNMİYORÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiYOK

Sınavdan önce sınav eğitimi bile yapmadılar mı ?
    Sınava sabah çok erken git,sınav parkurunda biraz çalıştırırlar eşek değillerse.
  • Sağolun bilgi için motor Mondial'miş ölmesek bari ehliyet almaya çalışırken

Sınav saati olarak 2 yazmışlar iyi oldu bu önceden gidip öğrenmeye çalışırım bişeyler. Kurs sadece adayları toplayıp arabayla parkuru gezdirdi ama ona da yetişemedim dersimle çakışıyordu saati..
  • Couteau kullanıcısına yanıt
    ohoooo dostum işin çok zor. yazıldığın kursta sınava gireceğin motorla bari biraz çalışma yapsaydın. sıfır tecrübe ile sınavı geçemezsin. yol sürüşü de yaptırıyorlar, üstelik vites 2 de değil 1 de kalkar 2-3-4-5 e kadar atıyosun yolun durumuna göre heyet seni araba ile arkadan takip ediyor. Düşersen kesin geçemezsin keşke biraz pratik yapsaydın. Sinyal düğmesinin yerini bile bilmiyosan bence sınava girme daha iyi. kurs da sana aynı şeyi söyleyecektir. Bir sonraki sınava alalım diye.
  • Benim de var yarın sınav asya hero ile gircez ama kurstakiler sürerken motosiklet çok düştü devamlı gıcırtı geliyor neyseki yarın ilk sıradayım fazla mundar olmadan girip geçicem inşallah
  • Biraz geç oldu ama kaldım sınavdan tahmin ettiğim gibi
    Dubalardan geçtim, 8 çizdim ama o lanet demirin yarısında yere indi motor bitti sınav dediler. Sisteme mi söveyim kursa mı gözetmenlere mi bilemiyorum. Bizim gruptan 9 kişi kalmış, pazar günü girenlerden 1 kişi kalmış sadece. Gözetmenler hemen sınavı bitirip çay içmenin derdindeler. 5dk geç gelen adayı sınava almayıp kendileri 10-15dk gecikmeyi biliyorlar. Telafi sınavına girecem artık 90 lira aldı kurs 40+50 kalma ücretiymiş
    Bir sorum var ben ehliyeti almadan adıma kayıtlı motor satın alabilir miyim? Başlangıç için 2.000'e kadar falan bütçem var vitesli almak istiyorum bu aralıkta en uygun sorun çıkarmayacak parçası bol motorlar nelerdir?

• abi şu duruma bak ya , sen zorunlu diye kursa git kurs sana hiç bir şey öğretmesin öğrettim diye imza alsın sonra sen git kendim öğrenicem diye motor al
    ne kadar saçma bir sistem elle tutulur hiç bir yanı yok kurslar verdiğiniz paranın 10 da birini hak etmiyorlar ama devlet kursu zorunlu tuttuğu için millet mecbur yazılıyor durumla ilgili ilgisiz herkez bunun biliyor ama hala devam ediyor bu sistem

bende 2 ay evvel dedim bi ehliyeti alayım sonra motorlara bakarım ehliyetsiz boşuna bakmıyım dedim kurslara soruyorum işte pratik eğitim kaç saat diye adam bana sen bisiklet sürmesini bilmiyon mu diyor , biliyorum diyorum e geçersin ozaman boş ver diyor şurdaki saçmalığa bak ben oraya ne için geliyorum beyinsiz adam
    senin muşmula suratını görmeye geliyorum sanki , hatta sorduklarımın arasında hiç motoru olmayan bi kursa rastladım işte kaç saat eğitim var dedim adamda hiç utanma yok bana dediği " şu an motorumuz yok bi arkadaşın filan varsa bi iki tur at onunu motoru ile yeter sana zaten kendin motor alınca öğrenirsin "
    bide bu adamlar o kadar kanıksamışki bu durumu ben pratik eğiitmleri sorunca şaşırıyorlar sanki fazladan birşey istermiş gibi ( bu arada bende b ehliyet zaten var bundan dolayı teorik eğiitm ve sınava girmiycem tek giriceğim şey direksiyon sınavı buna rağmen hiçbirşey öğretmek için 450 lira isityorlar )

sonuç olarak
    ben ehliyet almaktan vazgeçtim o şerefsizlere haksız para vericeğime kendime ekipman- kask alıcam , şuan motor bakıyorum boş arazide kendi kendime öğrenmeye çalışıcam (-ki kursa gitseydimde aynı olucaktı ) eğer 150 lira civarı kurs bulursam hiç birşey öğretmemelerine karşı ancak o zaman yazılır ehliyet alırım
    o zamana kadar polisten uzak dikkatli sürücez yapıcak birşey yok
    ve bu iştede direk sorumlu MEB'dir kursların bu kadar kalitesiz olmasının sebebi kursların kağıt üstünde zorunlu tutulması başka birşey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle uğraşma hiç aldığın motoruda heba edersin iyice küsersin olaya şehir neresi bilmiyorum ama eğer kursta sana ders vermedilerse suç kursta bidahaki sınava ders iste vermek zorunda varsa çevrende vitesli motoru olan birisi biraz anlatsa sınavdan geçersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.