Şimdi Ara

Yarın Akşama Kadar Ultra Elite Bir Hesap Arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir dolandıcı yüzünden teslimatı yapamadım. Müşterim hala bekliyor.
    Bütçe yok. 2000-5000TL arası benim için gözüm kapalı ödenebilecek bir seviyede.

Aranan özellikler:
    -En az 450 Mount(Boş ucuz mount koleksiyonu tarzında değil)
    -Ortalama 17-24K Achivement puanı
    -En az 7-8 adet 110 karakter ya da tüm classlardan birer adet 110
    -Yüksek title, pet vesaire(Boş title ve pet koleksiyonu değil.)
    -Nadir eşyalar (t3 set, eski ve alınamayan eşyalar gibi)

Hesabını satmak istemeyenler ulaşmasın. Fiyat sormak gibi şeylere vaktim yok. Ederini istediğiniz sürece pazarlık etmeyeceğim.

Çıkarın arkadaşlar artık hesapları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda suanda total alinabilen mount sayisi 1 karakterin kullanabilecegi 440 civarinda. O 480 sayisinin icine hem ally hem hordeda olan faction mountlari ve mechano-hog gibi farkli factionlar icin farkli isme sahip mountlar da sayiliyor. Yani bir kisi oyuna vanillada baslayip tum raf+resurrect+shop+tcg+gladiator mountlarini alsa dahi 450 mounta sahip olamaz. Benim imzamda linki var karakterin 491 mount gozukuyor. O sayi aslinda tek karakterde kullanilabilen 380 civarinda. Yani 400 mount achievementi bugun ciksa benim 18-20 mount daha almam gerekiyor.

Ayrica nasil konusacaginizi bilmiyorsunuz umarim sizin gibilerle karsilasirsiniz bu kahvehane uslubu ile.
  • Hesabı alıp satacak mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Hesabı alıp satacak mısın
    tabi ki. yolunacak kaz arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

tabi ki. yolunacak kaz arıyor.

Alıntıları Göster
    Büyük oyunu görmüşsün helal olsun.

• bera336 kullanıcısına yanıt
    ahhahahah cok iyi ya

• XD

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Hesabı alıp satacak mısın
    -Afedersiniz, üçkağıtçı mısınız?

+Hayır değilim.

-Peki, teşekkür ederim.

+Rica ederim.

• Oyunda tum gladiator mountlarini+RAF+TCG mountlarini alsaniz bile tek factionda 450 etmiyor, en az 450 nasil bir hayal? Emin misiniz bu oyun hakkinda bilginiz olduguna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 1 Haziran 2018; 10:4:7 >
  • Zeka fışkırıyor maşallah nasıl anladın kardeşim? Oyunda mount sekmesinde gözüken 480li rakamın üzerinde, fazladan 50-60 tane listede adıyla dahi arasan çıkmayan mount mevcut.
    Ayrıca orada "tek factionda olması gerekiyor" gibi bir yazı yazmadım. Önemli olanın sayı olduğunu üstü kapalı olarak göstermeye çalıştım orada. Oyun öğretmeden önce bir kendiniz öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 3 Haziran 2018; 21:10:40 >
  • Oyunda suanda total alinabilen mount sayisi 1 karakterin kullanabilecegi 440 civarinda. O 480 sayisinin icine hem ally hem hordeda olan faction mountlari ve mechano-hog gibi farkli factionlar icin farkli isme sahip mountlar da sayiliyor. Yani bir kisi oyuna vanillada baslayip tum raf+resurrect+shop+tcg+gladiator mountlarini alsa dahi 450 mounta sahip olamaz. Benim imzamda linki var karakterin 491 mount gozukuyor. O sayi aslinda tek karakterde kullanilabilen 380 civarinda. Yani 400 mount achievementi bugun ciksa benim 18-20 mount daha almam gerekiyor.

Ayrica nasil konusacaginizi bilmiyorsunuz umarim sizin gibilerle karsilasirsiniz bu kahvehane uslubu ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 4 Haziran 2018; 0:21:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindyAdmiral

Oyunda suanda total alinabilen mount sayisi 1 karakterin kullanabilecegi 440 civarinda. O 480 sayisinin icine hem ally hem hordeda olan faction mountlari ve mechano-hog gibi farkli factionlar icin farkli isme sahip mountlar da sayiliyor. Yani bir kisi oyuna vanillada baslayip tum raf+resurrect+shop+tcg+gladiator mountlarini alsa dahi 450 mounta sahip olamaz. Benim imzamda linki var karakterin 491 mount gozukuyor. O sayi aslinda tek karakterde kullanilabilen 380 civarinda. Yani 400 mount achievementi bugun ciksa benim 18-20 mount daha almam gerekiyor.

başlığı açan kişi ne oyunu biliyor, ne insanlarla nasıl konuşulacağını. muhtemelen pc başında hesap al sat ile 3-5 kuruş kazanıp bunu da marifet sayan asosyal bir şahıs. dolayısıyla bizim forum üyeleri olarak yapmamız gereken tek şey şikayet etmek. elimizden başka bir şey gelmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.