Şimdi Ara

YARIN ALIYORUM\ HANGİ TV ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyon konusunda çok bilgisizim. Sağlamlık-Görüntü kalitesi hangisinde iyidir?

Samsung Link

LG Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyselak -- 9 Kasım 2019; 21:33:12 >

• Bir de bu model var LG'nin:
    LG 43UK6950PLB Televizyon
    Hangisi iyi acaba?
  • Evet arkadaşa katılıyorum LG 43UK6950PLB bu da indirimde ne yapalım hangisini alalım 43 inç bir model bulamadık haftalardır :) Yardımcı olan çıkar mı acaba tavsiye veren
  • Haklısınız o TV de bu fiyat için ideal.
  • Bütçemi bir tık arttırıp 49um7100 aldım. Siz ne aldınız?
  • heyselak H kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara bu saydığınız tv ler yazık günah abiler kardeşler. Hele lg tv leri direk silin kafadan aman diyim. En aşagı 49 inç ru7400 iş görür ama fiyatların biraz daha düşmesini bekleyin.Samsung agresif bir şekilde fiyatları aşağı cekmeye başladı.
  • Whowerts kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 haftadır araştırma içindeyim aldığı Awox, Philips, Vestel den pişman olup LG ve Samsung'dan şaşmayın diyen 10 kişi görmüşümdür. 3000TL ye aldığım 49um7100 bence gayet f/p. Samsung ru serisi Türkiyede üretiliyor diye pek bulaşmak istemedim. Söyler misin neden LG almayalım?
    Önce geçmiş olsun . Yazık olmuş paranıza. 3 bin bandında va panel samsung ru serileri veya va panel philips 7304 modelleri dururken IPS panelli bir tv almak.
    Kontrast ,siyah perform ,uniformite ,motion renk ,lg servis vs vs vs. Saysam dahada gelir. Tek artısı ne biliyor musun? Ips panelin görüş açısı. O da bu eksiler yanında ne işe yarar siz karar verin.
    Merak etmeyin paramı çöpe atacak adam değilim. Bol bol IPS panel ve VA panel artı eksilerini okudum. Gerek yabancı forum gerek Donanımhaber'den öyle kendim karar verdim. Siz sadece eksilerini yazmışsınız. Sanırım bir tek servis konusunda haklısınız ki umarım önceki LG TV'm gibi 10 yıl servis gerektirmeden kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyselak -- 12 Kasım 2019; 21:32:42 >
    Evet sadece servis konusunda haklıyım. Iyi aksamlar :)
    Size de iyi akşamlar efendim.
  • Bu konuya bakıp arkadaşın dediklerinden etkilenmeyin diye %100 şeffaf şekilde IPS ve VA paneli kıyaslayacağım;
    İPS +'ları:
    Geniş açı,
    Gündüz ışığında daha iyi performans
    Darbelere bir tık daha dayanıklı
    Va+'ları;
    Daha iyi siyah performansı
    Yüksek Kontrast
    Karanlık ortamda daha iyi performans

Ayrıca:
    Hepsiburadada TV sekmesine gelip fiyatı yüksekten düşüğe aldım, ve size ilk 4 markanın amiral gemisi LED TV olanların panellerini pahalıdan ucuza sıralıyorum;
    Sony KD-85XD8505 (IPS)
    LG 86SM9000PLA (IPS)
    Samsung 75NU8000 (VA)
    Philips 75PUS8303/12 (IPS)
    Ben ışık açık maç seyredeceğim için tercihim tabii ki IPS panelden yana oldu. Karanlık ortamda film izlerim diyenler VA panele yönelsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyselak -- 12 Kasım 2019; 22:59:57 >

• fotodiji1 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Oled almayı düşünürken tamamen vaz geçtim,aldıktan 2 yıl sonra ekran yanığı yada logo yanığı olmasını istemmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.