Şimdi Ara

Yarın çıktığım kız ile sinemaya gideceğiz(buluştuk kızla son mesajda herşey ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzin_down

quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

quote:

Çok mesafeli olma yau, dudağa tabi yamulma, yanağından öp, ama bunu yapmazsan ilk başta kaybedersin

ilk selamlaşırken mi?

Evet daha yeni çıkmaya başladıysan tabi.

elini hafifce sıkıp sonra yanağına doğru yaklayaşayım öpmeym ama öper gibi iyi mi sence

• quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Elini sıkma ya bence komik olur öpüşebilirsiniz.

ama direk ilk çıkmada öpüşmek değişik olmaz mı direk yanaşcam mı

elini hafif tut, belini kavra kendine çek, baktın geliyo iyice yapıştır kendine.. vücutlarınız birleşsin. iyice birleştikten sonra yanak, kulak, boyun kesişimi bölgeye bi öpücük kondur. dilinin ucu hafif değsin ama. tükürükle yani biraz, iz bırak. çiğ köfte tükürükler gibi flop diye tükürükleme haa, az az. sonra aşağılara doğru in. sonra yukarlara çık. in, çık in çık bi kaç kere. sonra kulağına fısılda. fıss der gibi. naber bebeeeem hımfs de.

Ölüyorummmmmm....

• yanağını yala
  • Hatunun hesaba ortak olmasına izin ver. Sinemaya girerken ödemek isterse lütfen ben ödemek istiyorum de fakat ısrar ederse tamam o zaman çıkışta yemekler benden diyebilirsin. Ama sakın hatuna sormadan direk para ben de diye hesap ödemeye kalkma

Yani ne kadar sana uyar bu durum bilmiyorum fakat bence doğrusu budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Hatunun hesaba ortak olmasına izin ver. Sinemaya girerken ödemek isterse lütfen ben ödemek istiyorum de fakat ısrar ederse tamam o zaman çıkışta yemekler benden diyebilirsin. Ama sakın hatuna sormadan direk para ben de diye hesap ödemeye kalkma

Yani ne kadar sana uyar bu durum bilmiyorum fakat bence doğrusu budur

güzel tavsiye teşekkür ederim

• naber bebeeem hımffss
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok mesafeli olma yau, dudağa tabi yamulma, yanağından öp, ama bunu yapmazsan ilk başta kaybedersin

ilk selamlaşırken mi?

elini hafifce sıkıp sonra yanağına doğru yaklayaşayım öpmeym ama öper gibi iyi mi sence

Elle selamlaşma bence dostum, elini tutarak yavaşca yakınlaşarak yanağına gücük öpücük kondurmanı öneririm
    Çok basit ya, bunu büyütme en büyük köprüyü açılarak ona, geçmişsin

• kafa tokuştur çok iyi yaaa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk selamlaşırken mi?

Elle selamlaşma bence dostum, elini tutarak yavaşca yakınlaşarak yanağına gücük öpücük kondurmanı öneririm
    Çok basit ya, bunu büyütme en büyük köprüyü açılarak ona, geçmişsin

güzel fikir gerçekten ama hemen öpmek biraz değişik olmaz mı bi sorun olmasın sinemada tamam da

• Hayır sorun olmaz, yapmassan mesafeli olur, sıcak davran, rahat olmayı dene, asla el uzatarak selamlaşma kızla
  • Kulak Tarafna Üflerken Tükürme
  • Sakin olma şampiyon
  • Osur kaç.
  • quote:

Hayır sorun olmaz, yapmassan mesafeli olur, sıcak davran, rahat olmayı dene, asla el uzatarak selamlaşma kızla

elimi uzatacağım sıkmayıp sonra yanağa doru yaklaşcam öper gibi yapacağım ii galiba

sinemada önlerde pek rahat oturamıyorum arkadalardan bilet alsak arkada daha samimi olur diye sen bilirsin aşkım dedi o iş de olur mu ki sizce (yanlış anlaşılmasın öpüşme işi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickneyme -- 28 Mayıs 2010; 21:31:48 >

• quote:

quote:

Hayır sorun olmaz, yapmassan mesafeli olur, sıcak davran, rahat olmayı dene, asla el uzatarak selamlaşma kızla

elimi uzatacağım sıkmayıp sonra yanağa doru yaklaşcam öper gibi yapacağım ii galiba

bu ne yaa? elini uzatacan sıkmayacan, yanağa yaklaşacan öper gibi yapacan. bi işi de tam yapsana. niye yarıda kesiyon hepsini. yumul gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nanuk

Osur kaç.

• quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Neden rezil olacaksın? Olduğun gibi görün o yeter.

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

quote:

Orijinalden alıntı: sispanser

Relax muhabbet acicam diye sacmalama. Kekeleme. Babasının İsini sorma. Parayı ilk olduğu için sen ode ama sonraları paylastir masrafı. Komik bir filme git yada tam romantik. Filmde kızın elini tut. Elini tam tutarken gözlerine bak sonra tekrar flme don. Sana o da bakarsa kitlen. Yaklas yaklas dudagina yaklas ama opme sadece seni çok seviyorum de. Gerisini sonra yazarız.

hocam gerisi mi kalmış daha. gerisi de mercimek fırın ikilisi

yorum için sağolun ilk buluştuğumuzda elini mi sıkacağım yoksa nasıl selamlaşıyım?

kafa tokuştur

Geberdim gülmekten.

abi o video nedir ya günün anlam ve önemini belirten konusma

• Öper gibi yapıp öp!
  • İlk önce elini uzat yanağına küçük bir buse.
    Işıklar kapandı mı zaten o elini koltuğun yanlarına koyar ellerini.Al elini tut sıkıca gözlerine bak.O da bakarsa yaklaş dudağını kaçırırsa seni seviyorum de yanak,kulak ve boynun birleştiği yere bir buse kondur;içine çek ama vakumlama yani dilinle temas et oraya.
    He bunları yapamam diyorsa elini tuttuktan sonra saf bir buse kondur yanağına.
    Ayrılırken de elini uzatırsa tut elini bir elinle çek beline at bir elini öp dudağı ile yanağının birleştiği yerden.
  • Sinamaya davet etmekle zaten en büyük rezilliği yapmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.