Alt tarafı kızla buluşuyorsun cumhurbaşkanıyla değil rahat ol biraz
Elini sıkmak komik olur.. Narince sağ elinle kızın sol koluna hafifçe dokun ve iki yanağından öp öylesi daha iyi olur.. Mahalledeki arkadaşınlamı selamlaşıyosun... İlk buluşmansa sinema çok kötü bi tercih
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
Alt tarafı kızla buluşuyorsun cumhurbaşkanıyla değil rahat ol biraz
öyle ama ilk deneyimim benim
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
Elini sıkmak komik olur.. Narince sağ elinle kızın sol koluna hafifçe dokun ve iki yanağından öp öylesi daha iyi olur.. Mahalledeki arkadaşınlamı selamlaşıyosun... İlk buluşmansa sinema çok kötü bi tercih
farkındayım ama hayır diyemedim işte
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Orijinalden alıntı: nickneyme
quote:
Orijinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_
quote:
Orijinalden alıntı: sispanser
Relax muhabbet acicam diye sacmalama. Kekeleme. Babasının İsini sorma. Parayı ilk olduğu için sen ode ama sonraları paylastir masrafı. Komik bir filme git yada tam romantik. Filmde kızın elini tut. Elini tam tutarken gözlerine bak sonra tekrar flme don. Sana o da bakarsa kitlen. Yaklas yaklas dudagina yaklas ama opme sadece seni çok seviyorum de. Gerisini sonra yazarız.
hocam gerisi mi kalmış daha. gerisi de mercimek fırın ikilisi
yorum için sağolun ilk buluştuğumuzda elini mi sıkacağım yoksa nasıl selamlaşıyım?
kafa tokuştur
offf
İlk karsilastgnzda gulumse hg cnm vs. De elini beline gotur ynagna opuck kndr we saril sonra acmisin yemek yiyelimmi diye sor yok tokum diyecektir buyuk ihtimal sonra cilgin bir gece diye bi film war tam kizla gidilecek bi film ama benim gibi kalassan altyaziyi okumaya calismaktan filmi izleyemezsin film boyunca omzunda olsun elin saclarini oksa vs zaten arada sigara vs icerken nasi begendinmi diye sor onun werdigi cevaplara katildigini belirt we 2ci yarida eger suratina bakarsa o firsati kacirma dudaklarina %90 yaklas %10 onun karari olsun seni sewiyorum de ama opmk icin uzanma 3 kereden fazla dudaklarina bakarsa bu izin cikmis demektir (denendi ama 4 senedir cikiyoruz sende tutarmi bilmem :)
Hımfss Ne Abi Sanki Yiyecekmişte Kendini Zor Tutuyormuş Gibi
usta adam ol o kızı kendi kardeşin olduğunu düşün ve bir erkekle sinemeya gittiğini düşün.kardeşine nasıl davranılmasını istersen öyle davran tamam mı canım ? :)
sen bu gidişle ayrılırsın kızdan
rahat ol kafanı uzat öp buluşurken yanağından tabi
quote:
Orijinalden alıntı: CaRbOnxx
Umut Sarıkaya'nın hıımmpfs hımpffs diye başlayan bir karikatürü vardı. (Cengizhan vs. St. Benoit)
quote:
Orijinalden alıntı: gamer1907
quote:
Umut Sarıkaya'nın hıımmpfs hımpffs diye başlayan bir karikatürü vardı. (Cengizhan vs. St. Benoit)
koycaktımda 4 gün cevap yazamamayı göze alamadım
Öpecek gibi yapıp öpmemezlik etme, kızın yanağından öp be dostum, kızdan utanıyormusun yoksa sen?, sen böyle düşüne düşüne kıza selam aleyküm dersin valla.
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Elini sıkma ya bence komik olur öpüşebilirsiniz.
ama direk ilk çıkmada öpüşmek değişik olmaz mı direk yanaşcam mı
elini hafif tut, belini kavra kendine çek, baktın geliyo iyice yapıştır kendine.. vücutlarınız birleşsin. iyice birleştikten sonra yanak, kulak, boyun kesişimi bölgeye bi öpücük kondur. dilinin ucu hafif değsin ama. tükürükle yani biraz, iz bırak. çiğ köfte tükürükler gibi flop diye tükürükleme haa, az az. sonra aşağılara doğru in. sonra yukarlara çık. in, çık in çık bi kaç kere. sonra kulağına fısılda. fıss der gibi. naber bebeeeem hımfs de.
WTF!
abi kafa tokuştur ne yaaa
bari kütük gibi bir de selamun aleyküm diyerek girsin olaya (geniş ailede ki kütük)
sakin olacaksın, illa ilk sinemada öpeceksin veya elini tutacaksın diye bir şey yok, önemli olan kendini ona hissettirmen,film olarak romantik duygusal bir film seçilmeli,zaten filmin akışına göre her şey belirlenir
sağ elinle yavaşça sağ omuz ve dirsek arasına dokun.eğil yanağına hafif bi öpücük kondur.
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_
quote:
Orijinalden alıntı: sispanser
Relax muhabbet acicam diye sacmalama. Kekeleme. Babasının İsini sorma. Parayı ilk olduğu için sen ode ama sonraları paylastir masrafı. Komik bir filme git yada tam romantik. Filmde kızın elini tut. Elini tam tutarken gözlerine bak sonra tekrar flme don. Sana o da bakarsa kitlen. Yaklas yaklas dudagina yaklas ama opme sadece seni çok seviyorum de. Gerisini sonra yazarız.
hocam gerisi mi kalmış daha. gerisi de mercimek fırın ikilisi
yorum için sağolun ilk buluştuğumuzda elini mi sıkacağım yoksa nasıl selamlaşıyım?
kafa tokuştur
ahauhahahaha :D:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: akktwell
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Elini sıkma ya bence komik olur öpüşebilirsiniz.
ama direk ilk çıkmada öpüşmek değişik olmaz mı direk yanaşcam mı
elini hafif tut, belini kavra kendine çek, baktın geliyo iyice yapıştır kendine.. vücutlarınız birleşsin. iyice birleştikten sonra yanak, kulak, boyun kesişimi bölgeye bi öpücük kondur. dilinin ucu hafif değsin ama. tükürükle yani biraz, iz bırak. çiğ köfte tükürükler gibi flop diye tükürükleme haa, az az. sonra aşağılara doğru in. sonra yukarlara çık. in, çık in çık bi kaç kere. sonra kulağına fısılda. fıss der gibi. naber bebeeeem hımfs de.
WTF!
eğer kız sana yaklaşırsa direk kıza saldırma. biraz ağırdan al baktın devam ediyor o zaman işe koyul. baktın kız filmi izliyor hiç kasma sende izlemeye devam et. bu devirde kız kolay bulunmuyor. en basiti çevremde sevgilisi olmayan kız yok. varsa bile max 1-2 gün boş geziyor. tabi güzel kızlar için geçerli bu dediğim. biz çıtayı yüksek tuttuğumuz için boşta kız bulamıyoruz. sağlık olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
quote:
Orijinalden alıntı: gamer1907
quote:
koycaktımda 4 gün cevap yazamamayı göze alamadım
İnşallah vermezler 4 gün , ne de olsa Umut SARIKAYA bunu heryerde yayınlayabiliyor ve sansürlemiş zaten.
Bu arada şu "Naber Bebemm hımpfssss" repliğini yarın buluşacağım kız üzerinde deneyeceğim ve videosunu çekip DH'de yayınlayacağım. Banlanmaz isem yarın bekleyin beni
sinema iyidir stresini alır her iki tarafın da doğru yapmışsın arkadaşım cafede mal mal birbirinize bakıp konuşacak laf bulamamaktansa elini rahat rahat tutup ilk adımı atabileceğin en güzel yerdir hangi seviyedesiniz bilmiyorum ma yapış falan bu laflar abazanlığını ortaya çıkarır sakin ol herşeyin bir zamanı var karşındaki inana az da olsa ciddi bakıyorsan ha bakmıyorsan boşuna bu kadar çok yorum yapılmış yumul gitsin yani
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
Sinamaya davet etmekle zaten en büyük rezilliği yapmışsın.