Şimdi Ara

Yarın çıktığım kız ile sinemaya gideceğiz(buluştuk kızla son mesajda herşey ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ras0

görüşürz derken öpmedin mi ?

yok eve geç kalmıştı 5 de evde olması gerekiyordu 4,57 gibi dolmusa bindi zaten. ilk günden fazla ilerletmedim sorun olmasın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Sinamaya davet etmekle zaten en büyük rezilliği yapmışsın.

aynen ben gokarta götürmüştüm :D hıza olan merakını bildiğim için :p
  • ulan aynı hatayı bende yapmıştım ilk buluşmada sinemaya götürmüştüm bide işin kötü yanı msnden çıkma teklif etmiştim zaten çıktığım ilk ve tek kızdı şöyle bi düşününce niye yalnızım diye anlamak zor olmuyo bide çiçek mevzusu falan var anlatmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

quote:

yok eve geç kalmıştı 5 de evde olması gerekiyordu 4,57 gibi dolmusa bindi zaten. ilk günden fazla ilerletmedim sorun olmasın diye

senin niyetin kötü... ama kız anlamasın onu kötü emellerine alet edeceğini diye kendini frenliyosun haa?? potansiyel sapık seni.. yanında gazoz da gezdiriyon mu heee boyu devrilesice seni

• Aferin koçuma biz de böyle yapmak istiyoruz ama küçük bir sorun var manita yokHesaplarını ne yaptınız bir araştırma içerisindeyiz ortalama ne kadar para gitti ben ödeyeyim dedi mi ayrıntılı anlatırsan seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

quote:

senin niyetin kötü... ama kız anlamasın onu kötü emellerine alet edeceğini diye kendini frenliyosun haa?? potansiyel sapık seni.. yanında gazoz da gezdiriyon mu heee boyu devrilesice seni

ne alaka arakdaşım ya

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Aferin koçuma biz de böyle yapmak istiyoruz ama küçük bir sorun var manita yokHesaplarını ne yaptınız bir araştırma içerisindeyiz ortalama ne kadar para gitti ben ödeyeyim dedi mi ayrıntılı anlatırsan seviniriz

16 sinema 10 yemek gitti iki kişi 26 lira toplam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickneyme -- 29 Mayıs 2010; 20:33:19 >

• devamı gelirse sonucu hüsranla bitmez umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

devamı gelirse sonucu hüsranla bitmez umarım

neden yanlış bişey mi yapmışım da
  • 26 lira bayıldın ve öpmedin hee ben olsam yumulurdum. üstüne de para isterdim
  • quote:

quote:

quote:

Eğer bu kişi kızı gerçekten seviyorsa kızla öpüşme vs vs. gibi şeyleri düşünmekten öte onu düşünür.O işler ister istemez olur zaten bir zaman sonra

• 2kişi 16mı? şehir neresi?dün 2kişi 25lira verdim yabide öğrenci bileti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

quote:

quote:

Eğer bu kişi kızı gerçekten seviyorsa kızla öpüşme vs vs. gibi şeyleri düşünmekten öte onu düşünür.O işler ister istemez olur zaten bir zaman sonra

sıkmak istemedim ilk günden. hem filmlere acayip meraklı birisi içine etmek istemedim ortamın hem daha ilk çıkmada ii gibi bence el ele baya gezdik sonra omzundan tuttum(omuz da değil de tutarlar ya işte ondan) bence iyi gibi. sizce de değil mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

2kişi 16mı? şehir neresi?dün 2kişi 25lira verdim yabide öğrenci bileti..

konya

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne alaka arakdaşım ya

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Aferin koçuma biz de böyle yapmak istiyoruz ama küçük bir sorun var manita yokHesaplarını ne yaptınız bir araştırma içerisindeyiz ortalama ne kadar para gitti ben ödeyeyim dedi mi ayrıntılı anlatırsan seviniriz

16 sinema 10 yemek gitti iki kişi 26 lira toplam

Oha o kadar az mıPeki ben ödeyeyim falan dedi mi hiç? Bir de hangi şehir
    Edit: Tamam şehri yazmışsın üst mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 29 Mayıs 2010; 20:43:33 >

• ohohooo.kız senin belinden tutmuş.dirseğinden tutmuş omzuna elini atmış.hic konusmuyorsun demiş.kız seni goturmuş nerdeyse.bide bunlar icin 26 lira vermişsin.insallah bugunku yaşadıkların icin aksam elizabeth yapmassın bide.
  • Yalnız fena mutlu olmuşsun haa :D hayırlısı bakalım artık inş çok yakında bende ilk buluşmamı yapacagım kızla
  • Kütük süper ya. Yıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ohohooo.kız senin belinden tutmuş.dirseğinden tutmuş omzuna elini atmış.hic konusmuyorsun demiş.kız seni goturmuş nerdeyse.bide bunlar icin 26 lira vermişsin.insallah bugunku yaşadıkların icin aksam elizabeth yapmassın bide.

dostum bakıyorum herkese dirsek de sayılmaz nasıl diyim sağ elim onun kolundaydı genelde herkes öyle bizle yaşıt bizden büyük çiftler. tam anlatamadım ama anlayan anlar heralde
  • Kız senden hızlı. İyiki öpmemişim diyorsun ama bence o öpmeni isterdi. İlk gün belinden tutmuş falan. Öpmek dediğim giderken en azından bi yanağına öpücük kondursaydın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.