Şimdi Ara

Yarın çıktığım kız ile sinemaya gideceğiz(buluştuk kızla son mesajda herşey ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnraksy

usta adam ol o kızı kendi kardeşin olduğunu düşün ve bir erkekle sinemeya gittiğini düşün.kardeşine nasıl davranılmasını istersen öyle davran tamam mı canım ? :)

kimse bunu alıntı yapmamış işinize gelmedi galiba
  • rahat ol rahat olmazsan işte o zaman rezin olursun kendin ol yeter karşındakinin de insan olduğunu unutma onu kaybederim korkusuyla yaşama rahat ol sadece

ve evet ilk gördüğünde elini sıkıp kafa tokuştur
  • Potansiyel rezilmiş gibi konuştun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

quote:

Orijinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

quote:

Orijinalden alıntı: sispanser

Relax muhabbet acicam diye sacmalama. Kekeleme. Babasının İsini sorma. Parayı ilk olduğu için sen ode ama sonraları paylastir masrafı. Komik bir filme git yada tam romantik. Filmde kızın elini tut. Elini tam tutarken gözlerine bak sonra tekrar flme don. Sana o da bakarsa kitlen. Yaklas yaklas dudagina yaklas ama opme sadece seni çok seviyorum de. Gerisini sonra yazarız.

hocam gerisi mi kalmış daha. gerisi de mercimek fırın ikilisi

yorum için sağolun ilk buluştuğumuzda elini mi sıkacağım yoksa nasıl selamlaşıyım?

kafa tokuştur

• Eleman naptı acaba
  • Şimdi sen burada yazılanların hangisini yaparsan yap kendin olamayacaksın. O yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle davran demek istediğim. Kızla yiyişmek için çıkıyosan kızı yokla. Eğer ciddiysen otur filmini izle elini falan tut. Sohbet et. Zaten kız bi süre sonra kendisi yapar herşeyi.
  • Neden bu kadar korkuyorsun ki, oda senin gibi bir insan. Her zaman ne yapıyorsan onları yap. Yapmacık olma. Ayrıca fazla ilgi gösterme.
  • Olum adam gitmiştir belki 12 seansına .
  • Aynen ilk seferde sinemaya çağırılır mı...Arkadaşım artık davet etmişsin ama ilk olduğu için fazla sırnaşma.

Selamlaşma da en iyi taktik sağ elini omzuna koy ve kafanı uzat.Gerisini ona bırak zaten gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

eğer kız sana yaklaşırsa direk kıza saldırma. biraz ağırdan al baktın devam ediyor o zaman işe koyul. baktın kız filmi izliyor hiç kasma sende izlemeye devam et. bu devirde kız kolay bulunmuyor. en basiti çevremde sevgilisi olmayan kız yok. varsa bile max 1-2 gün boş geziyor. tabi güzel kızlar için geçerli bu dediğim. biz çıtayı yüksek tuttuğumuz için boşta kız bulamıyoruz. sağlık olsun.

arkadaşlar gittik sinemaya çarşıya fln.

evet biraz zor buldum kızı bırakmak da istemiyorum yani onun için öpme öpüşme gibi girişimde bulunmadım. ne de olsa ilk gün sakatlık olmasını istemedim film başlamadan reklamlar vardı hemen elimi uzattım tuttum elini kavradık baya bi eliyle elimden bi eliyle de dirseğin üst kısmı olur ya 90derecelik açı gibi olur ordan tuttu . filmin sonuna kadar el eleydik. baya baktım izlerken ama filmi izliyor hep hoşuna gitti herhalde. filmlerde uzmandır baya kendisi. sonra dedi elimden tutmasaydın bıozuşurduk fln dedi güldü ben de ilk olmasına rağmen ii sayılırdım heyecan vardı ama sonradan geçti. neyse film bitti ne yapalım dedim bişeyler atıştıralım mı dedm o da çarşıya gidelim ii bi yer var dedi. tamma dedm yemek fln yedik işte. çarşıda gezerken el eleydik sonra omzundan tutulur ya tam omuz da değil de kolunun oralardan o da belimden tuttu baya konuşuk gezdik. yemekte deedi hep ben konuşuyorum sen de konuş diye. ben de seni dinlemek güzel fln dedim aklıma hiçbişey gelmemişti konu olarak yedik yemeği dedi ben 5 de evde olmam gerekiyor fln diye. çarşıda tur attık omzundan tuttum o da belimden yinesonra baya yürüdükten sonra baktı dolmusu geliyor zaten eve geç kalmıstı bindirdim dolmusa işte görüşrüüz dedim bindi gitti. böyle bi gündü ilk olmasına rağmen iyiydi öpme işine iyiki girmemişim ilk gündne sorun çıkardı belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickneyme -- 29 Mayıs 2010; 17:45:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

quote:

Orijinalden alıntı: splitz

eğer kız sana yaklaşırsa direk kıza saldırma. biraz ağırdan al baktın devam ediyor o zaman işe koyul. baktın kız filmi izliyor hiç kasma sende izlemeye devam et. bu devirde kız kolay bulunmuyor. en basiti çevremde sevgilisi olmayan kız yok. varsa bile max 1-2 gün boş geziyor. tabi güzel kızlar için geçerli bu dediğim. biz çıtayı yüksek tuttuğumuz için boşta kız bulamıyoruz. sağlık olsun.

arkadaşlar gittik sinemaya çarşıya fln.

evet biraz zor buldum kızı bırakmak da istemiyorum yani onun için öpme öpüşme gibi girişimde bulunmadım. ne de olsa ilk gün sakatlık olmasını istemedim film başlamadan reklamlar vardı hemen elimi uzattım tuttum elini kavradık baya bi eliyle elimden bi eliyle de dirseğin üst kısmı olur ya 90derecelik açı gibi olur ordan tuttu . filmin sonuna kadar el eleydik. baya baktım izlerken ama filmi izliyor hep hoşuna gitti herhalde. filmlerde uzmandır baya kendisi. sonra dedi elimden tutmasaydın bıozuşurduk fln dedi güldü ben de ilk olmasına rağmen ii sayılırdım heyecan vardı ama sonradan geçti. neyse film bitti ne yapalım dedim bişeyler atıştıralım mı dedm o da çarşıya gidelim ii bi yer var dedi. tamma dedm yemek fln yedik işte. çarşıda gezerken el eleydik sonra omzundan tutulur ya tam omuz da değil de kolunun oralardan o da belimden tuttu baya konuşuk gezdik. yemekte deedi hep ben konuşuyorum sen de konuş diye. ben de seni dinlemek güzel fln dedim aklıma hiçbişey gelmemişti konu olarak yedik yemeği dedi ben 5 de evde olmam gerekiyor fln diye. çarşıda tur attık omzundan tuttum o da belimden yinesonra baya yürüdükten sonra baktı dolmusu geliyor zaten eve geç kalmıstı bindirdim dolmusa işte görüşrüüz dedim bindi gitti. böyle bi gündü ilk olmasına rağmen iyiydi öpme işine iyiki girmemişim ilk gündne sorun çıkardı belki

Ben bugün "Naber Bebeemmm Hımfps " repliğini uyguladım mesajımdaki gibi kız ilkten garipsedi ama hoşuna gitti daha sonra ilk kez tanışmamıza rağmen ismini bile bilmiyorum el ele gezdik sonra gizli bahçe diye bi yer var orada öpüştük. Ben biraz hızlıyım hacı öyle ilk gün böyle felan yapamıyorum tabi işin ucunda aşık olduğum biri değil belki aşık olsam bende senin gibi olurdum.

• yorumları merakla bekliyorum eve tekrar önünce okurum
  • görüşürz derken öpmedin mi ?
  • lae beni dinlemedin mi?

• Bravo genç.
  • Aferin genç
  • Bende dün 20 yıllık hayatımda ilk defa bir kızla buluştum. Direk eve geldi. Cok heycanlıydım ama 3 saat mokoko yaptık ne heycan ne stress kaldı valla bu aralar mutluyum ya :D
  • aferin yiğido
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.durmaz

kız da forumu takip ediyorsa, öpüşme konusunu kafana takmana gerek yok

Cidden kızın forumu takip ettiğini düşünürsek bence daha da sevinmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3

Bende dün 20 yıllık hayatımda ilk defa bir kızla buluştum. Direk eve geldi. Cok heycanlıydım ama 3 saat mokoko yaptık ne heycan ne stress kaldı valla bu aralar mutluyum ya :D

vayyy koçum benim ben eve ilk defa kız attımda daha 8 e gidiyodum

tabi yaş küçük olunca bazı şeyler olamıyo(sadece bi tanesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bende Yazılımcı Olucam -- 29 Mayıs 2010; 20:21:00 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.