Şimdi Ara

Yarın çıktığım kız ile sinemaya gideceğiz(buluştuk kızla son mesajda herşey ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nickneyme

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ohohooo.kız senin belinden tutmuş.dirseğinden tutmuş omzuna elini atmış.hic konusmuyorsun demiş.kız seni goturmuş nerdeyse.bide bunlar icin 26 lira vermişsin.insallah bugunku yaşadıkların icin aksam elizabeth yapmassın bide.

dostum bakıyorum herkese dirsek de sayılmaz nasıl diyim sağ elim onun kolundaydı genelde herkes öyle bizle yaşıt bizden büyük çiftler. tam anlatamadım ama anlayan anlar heralde

ya herkes anladı kasma bu kadar.tamam işte yakeyfini çıkar çok anlatma böyle millete kendine sakla.herşey kendiliğinden gelişir.öpmek için kızı zorlama ama sakın geç kalma öpmek için

• şimdi git öpmeden gelme
  • rahat olmak en iyisi
    kız var yanımda hoş görüneyim diye boş hareketlere girişme
    sade olmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Kız senden hızlı. İyiki öpmemişim diyorsun ama bence o öpmeni isterdi. İlk gün belinden tutmuş falan. Öpmek dediğim giderken en azından bi yanağına öpücük kondursaydın.

ama işte hadi istemiyorsa diye düşündüm. hem ilk gün olunca

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ohohooo.kız senin belinden tutmuş.dirseğinden tutmuş omzuna elini atmış.hic konusmuyorsun demiş.kız seni goturmuş nerdeyse.bide bunlar icin 26 lira vermişsin.insallah bugunku yaşadıkların icin aksam elizabeth yapmassın bide.

dostum bakıyorum herkese dirsek de sayılmaz nasıl diyim sağ elim onun kolundaydı genelde herkes öyle bizle yaşıt bizden büyük çiftler. tam anlatamadım ama anlayan anlar heralde

ya herkes anladı kasma bu kadar.tamam işte yakeyfini çıkar çok anlatma böyle millete kendine sakla.herşey kendiliğinden gelişir.öpmek için kızı zorlama ama sakın geç kalma öpmek için

aşı vuruluruz ya ordan fln tuttum heralde

• burdaki arkadaşların bazıları çok film izlemiş heralde öp gel öpmemişin para gitmiş diyorlar. öpmek marifet mi sanki de. herşeyin zamanla olacağına inanıyourm daha ilk günden bu iyi bence
  • quote:

burdaki arkadaşların bazıları çok film izlemiş heralde öp gel öpmemişin para gitmiş diyorlar. öpmek marifet mi sanki de. herşeyin zamanla olacağına inanıyourm daha ilk günden bu iyi bence

kısa günün kârı Allah bereket versin mi diyosun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

burdaki arkadaşların bazıları çok film izlemiş heralde öp gel öpmemişin para gitmiş diyorlar. öpmek marifet mi sanki de. herşeyin zamanla olacağına inanıyourm daha ilk günden bu iyi bence

kısa günün kârı Allah bereket versin mi diyosun??

Allah allah.. hayatımda ilk defa biri ile bi yere çıkmışım el ele oturmus film seyretmisiz . yamacıma almışım tutmusum onu gezmişiz beraber yan yana iyi değil mi. ilk diyorum fakındaysan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickneyme -- 29 Mayıs 2010; 21:30:28 >

• ilk çıkma sonrası stress ve psikolojik baskı testi uyguluyoruz yeğen
  • ama ilk gün için bu yazdıklarım iyi değil mi sizce?

Hayatımda ilk defa biri ile bi yere çıkmışım el ele oturmus film seyretmisiz . yamacıma almışım tutmusum onu gezmişiz beraber yan yana iyi değil mi. yukarda da yazdım ama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickneyme -- 29 Mayıs 2010; 21:38:46 >
  • iyi çok iyi. Allah mutluluğunu daim etsin. fazla kaptırma kendini.

göster ama elletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

iyi çok iyi. Allah mutluluğunu daim etsin. fazla kaptırma kendini.

göster ama elletme

dalga mı geçiyorsun anlamadım gitti
  • Kızı çok sevme ama kendine çok sevdirt..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kızı çok sevme ama kendine çok sevdirt..

en iyisi . peki sen anlarsın nasıl durum benim ilk günden yukarrda da yazdım bütün günümü
  • Ya dostum guzel bi gun gcrmissn opme isini salla boyle gyzel bir gun gecirdiysen 2. Bulusmaya denersin sansini cok merak ediosanda sana dedigimi yap %90 yaklas %10 onun karari olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Ya dostum guzel bi gun gcrmissn opme isini salla boyle gyzel bir gun gecirdiysen 2. Bulusmaya denersin sansini cok merak ediosanda sana dedigimi yap %90 yaklas %10 onun karari olsun ;)

ben de öyle düşünmüştüm. ilk günden bu kadarı iyi ve yeterli bence 2. buluşmaya kısmet artık
  • başka yorumlar var mı yarın okulda dün ile ilgili bişeylşer sorayım mı kıza mantıklı olur mu eksiklerim var mı fln diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickneyme -- 30 Mayıs 2010; 12:35:07 >
  • quote:

2kişi 16mı? şehir neresi?dün 2kişi 25lira verdim yabide öğrenci bileti..

Çünkü senin sorunların var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şikayetname

quote:

2kişi 16mı? şehir neresi?dün 2kişi 25lira verdim yabide öğrenci bileti..

Çünkü senin sorunların var

• quote:

başka yorumlar var mı yarın okulda dün ile ilgili bişeylşer sorayım mı kıza mantıklı olur mu eksiklerim var mı fln diye.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.