Şimdi Ara

Yarın EDEBİYAT -COĞRAFYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar COĞRAFYA konusunda çok eksiğim var ygs de full çekmiştim ama lys kısmını pek bilmiyorum bana yardımcı olun şurda bilgiler paylaşalım önemlilerini lütfen haydi DH

• daha çok nerden soru çıkıyodu coğrafyada
  • Coğrafyada 5-6 tane bilgi isteyen soru çıkacak,diğerleri genel kültür... Hele hele edebiyatta paragraflara odaklanın cevabı orada saklı.. Şifreyi çözdüm şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Coğrafyada 5-6 tane bilgi isteyen soru çıkacak,diğerleri genel kültür... Hele hele edebiyatta paragraflara odaklanın cevabı orada saklı.. Şifreyi çözdüm şahsen

genel kültür nası genel kültür ? sonra girmesin aga
  • Mesela marmara bölgesine bir kaç tane nokta serpiştirecek. Belirtilen bölgelerde aşağıdakilerden hangisi yetişmez... Gibi

Ekvatorlu sorularda.. Ekvatora en yakın ve en uzak noktayı seçeceksin. Her zaman mı tutar ardakaş.

Sayısalcı olduğum için. Edebiyatta yapamadığım soruya "Yakup Kadri" demeyi düşünüyorum önerisi olan?
  • quote:

quote:

Coğrafyada 5-6 tane bilgi isteyen soru çıkacak,diğerleri genel kültür... Hele hele edebiyatta paragraflara odaklanın cevabı orada saklı.. Şifreyi çözdüm şahsen

Al sana genel kültür.. http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57853/h/lys3cografya1.pdf

• quote:

quote:

quote:

Al sana genel kültür.. http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57853/h/lys3cografya1.pdf

adamlar kazanmayalım diye ellerinden geleni yapıyolar ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT TARİH?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.