1) 5Lv guildde oyuncuyum ve guild masterı hep botta olduğu için büyük ihtimalle katılamayacağız. Peki ben kendim union'a destek verebilirmiyim??
2)Oradaki tokmaklar falan bombalar ne işe yarıor?
3)O eşyalar nereden alınıor?
4)Bana yapmam gereken görevi kim verecek?
5)FTW başlamadan önce mi Jangan kalesine gitmem gerekiyor?
6)Teleport olmak içinde benim para ödemem veya register yapmam gerekiyor mu?
Ayrıca bilmem gereken başka önemli şeyler varsa açıklarmsnz?
Not: Internetteki ve burdaki FTW açıklamalarını okudum ama çok iyi kavrayamadım siz cevap verriseniz daha iyi olur.Eğer googLe'yaz veya link verirseniz hiç yazmayın daha iyi...
Teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: erynch
İlk olarak konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum..
Gelelim Sorularıma
1) 5Lv guildde oyuncuyum ve guild masterı hep botta olduğu için büyük ihtimalle katılamayacağız. Peki ben kendim union'a destek verebilirmiyim??
2)Oradaki tokmaklar falan bombalar ne işe yarıor?
3)O eşyalar nereden alınıor?
4)Bana yapmam gereken görevi kim verecek?
5)FTW başlamadan önce mi Jangan kalesine gitmem gerekiyor?
6)Teleport olmak içinde benim para ödemem veya register yapmam gerekiyor mu?
Ayrıca bilmem gereken başka önemli şeyler varsa açıklarmsnz?
Not: Internetteki ve burdaki FTW açıklamalarını okudum ama çok iyi kavrayamadım siz cevap verriseniz daha iyi olur.Eğer googLe'yaz veya link verirseniz hiç yazmayın daha iyi...
Teşekkürler..
1.= Tek başina hayir ama guildden kendini offlineyken attirip üniondaki güildde girip yardim edebilirsin 2= Tokmaklar sawaştaki kapıları kuleleri en onemlisi kalpi yikmak icin lazim bomba ise stun yapio fazla bi işe yaramiyor 3= Janganda imperial palacede sağda adam var orda 4 = 4 çeşit görev var military engineer deputy adminstor ve traning sen tokmak kullana bilmek icin en az military yetkisin sahip olmalisin ve bunlarii güild masteri werebiliyor 5= Jangan teleportlarina gitmen gerekiyor başlayinca iceri gircen Not: icerde olursan seni sawaş başliyinca jangana atar 6= Hayır
Guild masterin savaşa kayıt yapması lazım. Tek başına katılamazsın. Bir şekilde masteri uyandırman lazım =)) Tokmak ile kale kapısı, kale içindeki kuleleri ve kale kalbini yıkıyorsun. Jangan teleportun arkasındaki NPC den al. İmperial palace yazan yerden haritaya bakınca görünüyor. Savaş başlamadan önce kaleye gitmen gerekiyor. savaş başlayınca teleportdan içeri giriyorsun. Paraya gerek yok. sadece savaşa kayıt yaparken guild master 5 m ödüyor bu kadar.