Şimdi Ara

Yarın İçin Acil 4K Tv Sony 55XE7005 mi Sony 55XE 8096 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisi arasından birini yarın sipariş edicem, başka tv önermeyin başka tv alsam içimde ukte kalıcak niye sony almadım diye
    sizce hangisi alınır ?

• Arkadaşım
    altı üstü bir panel alacaksın konu üstüne konu açıyorsun!
    bir önceki açtığın konuda;
    Sony ? Samsung ?
    Sana cevaben zaten gerekli tüm açıklamaları yapmış ve performanslı modelleri öne çıkarmıştım

Buna rağmen görüyorumki hala ips panelli ve düşük performansa sahip sony xe7005 ısrarın devam ediyor,
    aynı ekilde sonradan bulduğun o sony 55xe8096'da malesef yine ips panele sahip,
    önceki cevabımdaki gibi yine söylüyorum,
    sana tavsiyem Sony 55xe8505 - 55xe8577 yada Samsung 55mu8000

Yani açık ve net söyleyeyim bu fiyat ebat kriterine göre
    bu modellerin dışında başkaca bir panel tavsiye edebilecek ne bir kimse nede model bulamazsın...

• Merakımdan soruyorum neden illede sony :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORDONNN

Merakımdan soruyorum neden illede sony :)

kardeşim sony'nin bence ekranı daha kaliteli, canlı canlı gördüm bi mağazada
    diğer markalara bi türlü ısınamadım ondan sony almak istiyorum pişman olsamda sony diyorum :D
  • Uğur Böcüküü kullanıcısına yanıt
    yalnız o ekranı paneli sony değil ki auo yada başka bir panel ve montajını bile sony yapmıyor siz yıllar önceki sony kalitesinde kalmışsınız ama devir çok değişti ben renkleriyle yada işletim sistemiylemi alakalı seçiminiz diye merak etmiştim çünkü bazıları androidi sonuna kadar kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GORDONNN

yalnız o ekranı paneli sony değil ki auo yada başka bir panel ve montajını bile sony yapmıyor siz yıllar önceki sony kalitesinde kalmışsınız ama devir çok değişti ben renkleriyle yada işletim sistemiylemi alakalı seçiminiz diye merak etmiştim çünkü bazıları androidi sonuna kadar kullanıyor

kardeşim inan tv aramaktan bıktım usandım yarın sabah bunlardan birinisipariş edip kurtulcam yeter yav :D
  • Sony 55xe8505 al... senin söylediklerin ips panel, yaramaz. burda onları tavsiye etmemizi de bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 10 Ocak 2018; 9:59:36 >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    adam sony istiyor sen hala oraya samsung mu8000 i sıkıştırıyorsun hani berkiiiii :))
  • üstad alıcaksan 55xe8096 yı al tabikide diğerinde işletim sistemi android değil internet kullanımında bariz bir fark yaşarsın 7005 e kıyasla. Panel Farkı yok fazla zaten. umarım hayırlı olur güle güle kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micr0line

adam sony istiyor sen hala oraya samsung mu8000 i sıkıştırıyorsun hani berkiiiii :))

quote:

üstad alıcaksan 55xe8096 yı al tabikide diğerinde işletim sistemi android değil internet kullanımında bariz bir fark yaşarsın 7005 e kıyasla. Panel Farkı yok fazla zaten. umarım hayırlı olur güle güle kullanırsın.

Uğur karseşimize o bulduğu panellerin ips olduğuyla ilgili gerekli açıklamaları yaparak
    VA ve 100 hz panele sahip
    Sony 55xe8505 / 8577
    Samsung 55mu8000
    Modelleri öneriyorum çıkıp bakar kör gibi önerdiğim sony leri görmezden gelerek
    neden samsung önerdin diyorsun,
    Dahada doğrusu hiç bir halttan anlamadan yine ve yine yazmak için yazıyorsun

Daha geçen gün bir değil beş değil diye ben seni uyarmadımmı,
    Anlama özürlümüsün yoksa, mahsus insanların sinir uçları ile oynayarak
    azar işitmeyi sevmek gibi enteresan dürtülerinmi var?
    Hatta bu yolla karşındaki insanları kışkırtarak onların haksız yere ceza almasını sağlıyorsun,
    Çok güzel bir taktik,
    Ama asıl ceza alması gerekenin sen olduğunu yönetime bildirmenin zamanı geldi sanırım...

O samsunguda neden oraya yazdığımıda çok merak ediyorsan söyleyeyim,
    Belki aklının bir kenarına yazarsın vede insanları böylesi ithamlarla suçlamaktan vazgeçersin
    Benim mesajlarım aslında sadece soru soran kişilere mahsus degildir,
    Genelde ben bu mesajlarımı "Genele hitaben" yazarım
    Çünkü bu mesajları okuyan ve aynı kriterle performanslı Marka/modeller arayan yüzlerce forumdaşın kendilerine çıkarımda bulunmalarını sağlarım, bilmem anlatabildimmi...

Son olarak şunuda ilave edeyim
    Sanırım mesajımdaki Samsunga kafayı taktığın farkına varamadın,
    O sony 8096 vasat kontrast oranına sahip ips panele sahiptir,
    Kontrast bir tv için olmazsa olmazdır
    Kontrastı olmayan (ips) bir tv, dibi gözükmeyen çamurlu bulanık sulara,
    Yüksek kontrastı olan (VA) bir tv'nin ise
    İçinde yüzen balıkları dahi gözüken berrak sulara benzer,
    Bu örnektende birşey anlamayanlara bir sözüm olmaz elbette.

Bak bu mesajım dahi sırf sana değil Genele hitaben....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 10 Ocak 2018; 15:12:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ya üstadım heralde siz anlamak istemiyosunuz bakın bu forumda insanları va panel saçmalığıyla zehirlemişssiniz. ve hala hala uzun yazmaya devam ediyosun gerek yok kardeş gerek yok yazma uzun ve kalın yazma senin yazdıkların saçmalıktan ibaret. senin ne olduğunu çok iyi biliyorum sen genele hitab etme ilk önce konuyu açana yardımcı ol. genele hitab ettiğini zaten biliyorum ne taktikler geliştirdiğini samsung için neler yaptığını çok iyi biliyorum yakın zamanda bunu delilleriylede çıkartıcam merak etme gerçi gören görüyoda neyse.

ben kimseyi kışkırtmıyorum sadece forum yöneticilerinin farkedemediği yerde farkında olmalarını sağlıyorum. çünkü forumda kendini televizyon duayeni sananlar var ve forumdaki insanlara önerdikleri cihazı beğenmediklerinde moralleri bozuluyor ve aynı zamanda ağızlarıda bozuluyor. sinirlenmiyecekler hakaret etmeyecekler.

beni yönetimede bildirebilirsin. ama merak ediyorum ne diye bildiriceksin. samsung u kötülüyor diyemi bildiriceksin :)))

• Micr0line kullanıcısına yanıt
    Tamam micro tamam (bazı şeylerin o kafana girmesi için)
    Hadi bu oyunu senin dediğin gibi oynayalım

Şimdi ben foruma sırf tv tavsiyesi almak için yeni üye oldum
    Sende bu işlerden bir nebze olsun anladığını iddia eden bir konu sahibisin,
    Sana sorum şu;bir kendime birde arkadaşıma özellikle film ve oyun için kullanılmak üzre iki tv lazım,
    Kendim için 5000/5500 bütçe ile 55 inç 100hz bir panel,
    Arkadaşıma ise yine aynı kullanım amacı ile 4000/4500 bütce ile 49/50 inc bir panel lazım
    Ve bu paneller oyun için olmazsa olmaz olan yüksek kontrasta ve düşük inputlag degerlerine sahip olması gerekli
    Bu kriterlere göre marka model önerilerin ne olur...

Hani sanki samsung babımızın oğluymuş gibi iftira atıp
    Her mesajında zamsungta zamsung diyorsunya,
    Hadi bakalım hodri meydan bana tr şartlarında Sony ve Samsung hariç bu kriterlerde iki panel önerde görelim
    Yok edemezsen artık bi sus daaa...

Bu konu ve mesajları takip edenlere hitaben;
    TR şartlarında alabileceğimiz yüzlerce marka yoktur
    Alabilecegimiz favori marka sayısı ise bilindiği gibi beş parmağın beşini veçmiyor
    Durum böyleyken,
    Samsung'u yazılımsal ve donanımsal açıdan fazla bir seçnek olmadığından yani bir anlamda mecburiyetten ötürü öneriyoruz,
    Çünkü bizler yani tvye profesyonel gözle bakanlar için her keseye uygun
    Özellikle VA panelli marka/modeller dediğim gibi tr şartlarında bir iki markadan ibarettir,
    Yani öyle mesajlar yazılıyorki sanırsıniz elimizin altında böylesi donanıma sahip onlarca marka model var ve biz bunları bilinçli olarak görmezden gelip/önermeyip samsungu ön plana çıkarıyoruz,
    Yani biz tutup:
    bizi vasat işletim sistemli ve ips panelli modellere mahkum eden markalara ateş püskürüp eleştireceğimize,
    Aksine bize hem işletim sistemiyle stabilite,
    VA panelleriylede yüksek kontrast sağlamış bir markaya (samsung) küfrediyoruz,
    Bu anlaşılır gibi bir durum değildir...

ya kusura bakmayın da ben sizi kaale alıpta bu saçma sapan kreş oyununuza alet olamam siz ne almak istiyosanız onu alın.

Bu konu ve mesajları takip edenlere hitaben;
    TR şartlarında alabileceğimiz yüzlerce marka yoktur
    Alabilecegimiz favori marka sayısı ise bilindiği gibi beş parmağın beşini veçmiyor
    Durum böyleyken,
    Samsung'u yazılımsal ve donanımsal açıdan fazla bir seçnek olmadığından yani bir anlamda mecburiyetten ötürü öneriyoruz,
    Çünkü bizler yani tvye profesyonel gözle bakanlar için her keseye uygun
    Özellikle VA panelli marka/modeller dediğim gibi tr şartlarında bir iki markadan ibarettir,
    Yani öyle mesajlar yazılıyorki sanırsıniz elimizin altında böylesi donanıma sahip onlarca marka model var ve biz bunları bilinçli olarak görmezden gelip/önermeyip samsungu ön plana çıkarıyoruz,
    Yani biz tutup:
    bizi vasat işletim sistemli ve ips panelli modellere mahkum eden markalara ateş püskürüp eleştireceğimize,
    Aksine bize hem işletim sistemiyle stabilite,
    VA panelleriylede yüksek kontrast sağlamış bir markaya (samsung) küfrediyoruz,
    Bu anlaşılır gibi bir durum değildir...

bu yazdıkların senin için üstad bunlar senin düşüncelerin malesef senin dünyan bu. dış dünya yani senin bilmediğin dünya böyle değil anladınmı işletim sistemi stabil görüntüsü va panelden iyi bir sürü model var bence bu kadar boş yapmayı artık bırak.

kendine ve bildiğin cihazlara fazlasıyla güveniyosun samsung a haddinden fazla bağlısın bunu sadece ben değil bir çok forum üyesi görüyor. burda bizlere tiyatro yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micr0line -- 10 Ocak 2018; 17:57:17 >

• Micr0line kullanıcısına yanıt
    "Micr0line;Bu yazdıkların senin için üstad bunlar senin düşüncelerin malesef senin dünyan bu. dış dünya yani senin bilmediğin dünya böyle değil anladınmı işletim sistemi stabil görüntüsü va panelden iyi bir sürü model var bence bu kadar boş yapmayı artık bırak."

Yahu şunu başından söylesene be kardeşim
    senin Marslı olduğunu hatta akrabalarınında jüpiterde bulunduğunu biz nereden bilelim,
    Bizim Dünya'mızda malesef performanslı sadece üç beş marka/model var,
    Yani öyle sizin Marstaki gibi yüksek teknolojili ultrasonic paneller yok...
    Keşke bir iyilik yapıp dünyaya ziyarete gelirken, yanında şu sizin panellerden getirsende, bizide şu dünyadaki dandik panellerden kurtarsan, sevaba girersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 10 Ocak 2018; 20:30:58 >
    Espiri yeteneğinizde tv bilginiz gibi vasat :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.