Bildirim
Yarın LG G2 ALACĞIM. 4.4'E YÜKSELTEYİM Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O fiyat fazla garantili cihazı daha ucuza alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11den al kupon falan gelir. 32 gb 1500 tl.
Ayrıca guncelle, bana jbnin pili az daha uzun dediler ama cok yavas calısıyordu. Kitkata gectim.
Yazıkki o parayı o cihaza veriyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
Ayrıca guncelle, bana jbnin pili az daha uzun dediler ama cok yavas calısıyordu. Kitkata gectim.
Hocam nasıl 1500tl? Burda bir yanlışlık mı var?
http://www.n11.com/arama/ara?categoryGroup=0&q=lg+g2+32gb -
Fiyat fena degil,en azindan kazik degil.Renk zevkine kalmis beyaz guzel ama kirlenebiliyor zamanla,diger yonden 4.4 guncelle ilk basta bluetooth acik kalmasi sorunu olmustu ama sonraki ara guncellemede duzeltildi iki aya yakin oldu,sarjda suan icin sikinti yok gayet guzel.
1300tl ye 32gb istanbul bilisimde. Fazla veriyosun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw lg türkiye garantilidir beyler gidere gerek yok. O 1299 tl lik g2 ler telpa garantili ve telpada b*k gibi
Bence al kardeş hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jrxrısınyu
Yazıkki o parayı o cihaza veriyorsun
Neden peki? 1 aydır araştırıyorum. 1500 tlye alınabilecek en iyi telefon gibi duruyor
bosver kendısı htc fanboyudur,1500e g2 ıle z1compacttan daha ıyı alabılecegın cıhaz yoktur,ayrıca 2500 lıraya cıhaz alıp en berbat kameralı amıral gemıyı almıs kısılerın, hem g2 hemde z2 ye her konuda saldırması olay,baskada bırsey yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
quote:
http://www.n11.com/arama/ara?categoryGroup=0&q=lg+g2+32gb
Onlar paralel, ben de onlardan aldım ama garantisl lg kadar kaliteli degil bunu bilerek al.
Ayrıca paralel alacaksan delta garanti yazmasına dikkat et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
quote:
http://www.n11.com/arama/ara?categoryGroup=0&q=lg+g2+32gb
Onlar paralel, ben de onlardan aldım ama garantisl lg kadar kaliteli degil bunu bilerek al.
Ayrıca paralel alacaksan delta garanti yazmasına dikkat et.
http://www.n11.com/lg-g2-d802-32-gb-cep-telefonu-altinsiyah-P22652647
Bunu almak uygundur o zaman. Bi lg garantisi için 300tl vermek mantık dışı bence haksız mıyım?
-
Ben de aynı yerden aldım, başta distribütör alayım diyordum ama 250 tl de az para değil diye düşündüm.
Tabi lgye gönderince 5 günde değişim kararı çıkar deltada 20. iş gününde geri kargolanır tamir ederler mi bilinmez orası ayrı, hayırlısı olsun. -
quote:
Ben de aynı yerden aldım, başta distribütör alayım diyordum ama 250 tl de az para değil diye düşündüm.
Tabi lgye gönderince 5 günde değişim kararı çıkar deltada 20. iş gününde geri kargolanır tamir ederler mi bilinmez orası ayrı, hayırlısı olsun.
Musait bi aninda cep tel tavsiyeleri kismindaki ayni sahsin g2 ye saldirip,nexusa karsi g2yi yerin dibine sokma cabalarina bakiver..icmeyin su mereti bari ramazanda icmeyin sisede durdugu gibi durmuyor,sonra gelip yok g2 soyle yok boyle falan filan
Su an bu mesaji telefondan yaziyorum. Cihazi bugun aldim. Daha ilk gun gerci ama cok begendim. Hala cozmeye calisiyorum cihazi
quote:
Orijinalden alıntı: istigidivaro
Su an bu mesaji telefondan yaziyorum. Cihazi bugun aldim. Daha ilk gun gerci ama cok begendim. Hala cozmeye calisiyorum cihazi
nerden aldığını sorabilirmiyim, bende n11 den almayı düşünüyorumda, 32 gb delta garantili, yada g3 alacam çok kararsızım -
Cevahir Teknosadan 1540tlye aldım -
Hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X