Şimdi Ara

Yarın note3 alacağım birkaç sorum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: servetbugra

hocam eniştemin s4 ü war ablamda s3 kullanıyor ilk cıktıgında almıstık ablamda ole bı problem yasamadı ki kendisi s3 cıkana kadar steve jobs hayranı oldugundan dolayı tum telefonlar ayrı ıphone ayrı dıyordu s3 u kullanana kadar gercekten fan boyluk yapmıyorum bende nokia kullanıyodum neredeyse cogu modelı kullandım htc haric.jobs olmeseydı ve appleın basında dursaydı dusunmeden ıphone al derdim ama abi adamlar bise yapmıyolar yani bi telefonun seklini deistirip piyasaya sürüyolar güncelleme hepsine gelince diyosunuzki adamlar önem veriyor müsterilerine.
    ben note 3 alacam cünkü note2 yi gördükden sonra note2 alacaktım fakat note3 ü beklemeye karar verdim.her zaman dediğim gibi ıphone yere düsenee kadar ıphonedur http://www.youtube.com/watch?v=ybsDbj8b_5c

ne beğendiğini ben bilmem zevkler tartışılmaz ama sağlamlık tartışılır ablan s3 ü nasıl kullanıyor bilemem ama istanbuldaysan 5s im ile istediğin yerden atarım s4 de dahil he benimki kırılırsa sana telefonları veririm arkamı dönüp giderim seninki kırılırsa 2 bin liranı alırım

elimde telefon bol bunu yaparım yolladığın video zaten aklı mantığı olan saçma bişey olduğunu anlar yapma bana plastik daha sağlam deme
    taki ablan s3 kullanıyor abin s4 kullanıyor versyonları kaç daha kaç ay beklicez biz 4.3 ü ? he dostum veya 4.4 dü 4.5 i s3 kaç yıllık telefon 4.5 çıkmıcakmış diye açıklama var s4 minide dahildi buna galiba yani bana sakın s3 ile 4s ve sonrasını sakın kıyaslama adama deki sıfır s3 satana 4s ile takas edelim mi de adam üstüne ne kadar istersin diyor fark var ama samsungucuyuz

• geri dönüşüm olarak diyorsanda iphone 5s i öneririm altın gibi kıymetli kıyaslama yaparsak sattıgında karın daha cok olur note3 e oranla tabi iphone5s i bimden 2.300 e alırsan :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

hocam eniştemin s4 ü war ablamda s3 kullanıyor ilk cıktıgında almıstık ablamda ole bı problem yasamadı ki kendisi s3 cıkana kadar steve jobs hayranı oldugundan dolayı tum telefonlar ayrı ıphone ayrı dıyordu s3 u kullanana kadar gercekten fan boyluk yapmıyorum bende nokia kullanıyodum neredeyse cogu modelı kullandım htc haric.jobs olmeseydı ve appleın basında dursaydı dusunmeden ıphone al derdim ama abi adamlar bise yapmıyolar yani bi telefonun seklini deistirip piyasaya sürüyolar güncelleme hepsine gelince diyosunuzki adamlar önem veriyor müsterilerine.
    ben note 3 alacam cünkü note2 yi gördükden sonra note2 alacaktım fakat note3 ü beklemeye karar verdim.her zaman dediğim gibi ıphone yere düsenee kadar ıphonedur http://www.youtube.com/watch?v=ybsDbj8b_5c

ne beğendiğini ben bilmem zevkler tartışılmaz ama sağlamlık tartışılır ablan s3 ü nasıl kullanıyor bilemem ama istanbuldaysan 5s im ile istediğin yerden atarım s4 de dahil he benimki kırılırsa sana telefonları veririm arkamı dönüp giderim seninki kırılırsa 2 bin liranı alırım

elimde telefon bol bunu yaparım yolladığın video zaten aklı mantığı olan saçma bişey olduğunu anlar yapma bana plastik daha sağlam deme
    taki ablan s3 kullanıyor abin s4 kullanıyor versyonları kaç daha kaç ay beklicez biz 4.3 ü ? he dostum veya 4.4 dü 4.5 i s3 kaç yıllık telefon 4.5 çıkmıcakmış diye açıklama var s4 minide dahildi buna galiba yani bana sakın s3 ile 4s ve sonrasını sakın kıyaslama adama deki sıfır s3 satana 4s ile takas edelim mi de adam üstüne ne kadar istersin diyor fark var ama samsungucuyuz

abi note3 ün su aralar cıkan sorunları can sıkıcı olabilir ama ne biliyim samsung iyi caldi be aga .d
    ben note 3 ü inceledim cok iyi ya adamlar o kadar düsünceliki kutusu bile geri dönüsümden yapılmıs
    siz neresini plastik diyosunz onu anlamadım adam aldıgında yanında özel kılıfını alacak ki oda deri plastik deil .s

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

abi note3 ün su aralar cıkan sorunları can sıkıcı olabilir ama ne biliyim samsung iyi caldi be aga .d
    ben note 3 ü inceledim cok iyi ya adamlar o kadar düsünceliki kutusu bile geri dönüsümden yapılmıs
    siz neresini plastik diyosunz onu anlamadım adam aldıgında yanında özel kılıfını alacak ki oda deri plastik deil .s

abim deri diyooruz ama ben ne s4 de ne note 3 ümde nede 5s de kullanmıyorum demek istediğim telefonun olan sorunları değil o şans işi demek istediğim şu 2-3 yıl kullancaksanız iphone 5s alın tadı çıkarın

• Note 3 al o seni 2-3 yıl götürür. Şuan piyasanın en iyi telefonu seni en fazla 2-3 sene götürecektir çünkü 2 ay sonra s5 çıkar 10 ay sonra s6-s7 iPhone 10 falan teknoloji nitroya basıyor anlayacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

Note 3 al o seni 2-3 yıl götürür. Şuan piyasanın en iyi telefonu seni en fazla 2-3 sene götürecektir çünkü 2 ay sonra s5 çıkar 10 ay sonra s6-s7 iPhone 10 falan teknoloji nitroya basıyor anlayacağın

cok dogru
  • Note 3 al çok rahat götürür seni.Iphone iyi telefondur kabul ama Note 3 özellik olarak şu an daha iyi bana kalırsa bir de şu var ihtiyaç meselesi ki en önemli nokta bu bence.Ben video film vs.tarzı sevdiğim için Note 3 aldım.Ha senin için daha ufak bir telefon yeterlidir.Film falan seyretmezsin pek o zaman Iphone al.Ama şu da var Iphone 5s özelliklerine göre çok pahalı onu da düşün karar verirken.Bir telefon sadece demir kasa diye 2700 lira verilmez bana göre yani Note 3 ile 500 lira fark yapacak telefon değil kasa meselesi Iphone'da o açıdan fiyat fazla.Yine de karar senin iyi düşün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Note 3 al o seni 2-3 yıl götürür. Şuan piyasanın en iyi telefonu seni en fazla 2-3 sene götürecektir çünkü 2 ay sonra s5 çıkar 10 ay sonra s6-s7 iPhone 10 falan teknoloji nitroya basıyor anlayacağın

Samsung 2 sene icinde Note 6 yi cikarirsa ki cikarir, note 3 e guncelleme verir mi. ? :)) Guldurmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Samsung 2 sene icinde Note 6 yi cikarirsa ki cikarir, note 3 e guncelleme verir mi. ? :)) Guldurmeyin.

Benim anlamadığım kısım şudur:

Farz edelim ki sizin deyişinize göre Samsung Note 6'yı çıkardı ve 2 yıl sonra Note 3'e karşı olan desteğini geri çekti diyelim.

Bunda kullanıcı ne kaybeder ki?

Şahsen Samsung'un çıkararak pişman olduğunu düşündüğüm efsane telefonu Galaxy S2 bile güncelleme verilsin-verilmesin hala CANAVAR gibi çalışmakta..!

Demem o ki; insanoğlu öyle çok tekno-kolik biri değilse çok rahat bu cihazlar bizi götürür. Örnek olarakta S2 buna en iyi emsaldir...

• Bende note 2 var kasılmalar nerdeyse her android telefonda olan birşey ama % 1 o da kasılma değil hafif takilmalar. Oyun oynamam diyorsunuz ama note 2 de her türlü oyun oynanıyor. Kasa çok sağlam değil onu soyleyeyim. Şarj olarak çok tatmin edici. Ekran boyutu nette tat veriyor gerçekten.

• paran varsa hiç düşünmeden al...

paran yoksa note 2 al

2 gb neyine yetmeyecek...
  • Ahmet419 A kullanıcısına yanıt
    Note 3 3gb rami varya, işte bunlar hep rakam oyunu, eminim 3gb ın sadece en fazla 2 sini kullanıcak

Birde o 8 çekirdeğin sadece 4ünü kullanıcak

Birde o 1080p ekran boşuna pil yiyecek...

Ama belki zamanla güncellemelerlen zamanı gelince aktif ederler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazilari demis samsung telefonu 5 sene kullanirsin diye gözün gibi baksan max 2 sene sonra çöp o telefon bunu note 2 kullanıcısı olarak söylüyorum

Lg g2 incelemeni oneririm ekran ve işlemci olar a k daha iyi bir telefon

• note 3 al gitsin
  • Arkadaşlar dün gece uzun uzun düşündüm. Note3 alırsam aradaki fiyat farkını, kılıf, hafıza kartı parasını ben vereceğim ve yaklaşık 1000 lira tutuyor. Kendi kullanımıma göre note 2 yeter de artar fakat dediğiniz gibi iyi kullansam da 2 sene sonra 1500 lira verdiğim telefon dökülecekse o paraya gerçekten acırım. Bende iphone almak isterim, kalemi olmasın önemli değil ama ekranı küçük, note2 deki gibi rahat okunmuyor.
  • NOTE 2 kasmiyor kullanıyorum valla 5 sayfa uygulama kurulu cihazda sesi çıkmıyor. Ama NOTE 3 al uzun gidecekse

• Iphone ekrani ufak sirf bu yuzden alinmaz

Evet note2 kullaniyorum

.

• Merhaba,

bence böyle bir konuyu kimseye danışmamanız gerekir... çünkü herkesin savunduğu markalar var. şuan size kolay kolay kimse objektif yorum yapamaz. onun için aklınıza hangisi yatıyorsa gidip onu almalısınız... note 3 te kasa açıklığı mevcut evet ama ona kalırsa iphone 5 lerde yamulabiliyor ya da menü tuşu takılıp bozulabiliyor. bu tür cihazlarda her türlü sıkıntıyla karşılaşabilirsiniz. elektronik işi biraz da şans işidir.. ben note 3 kullanıcısı olabilirim ama size note 3 ya da iphone 5 al diyemem. nedeni ise ihtiyacınızı kendiniz düşünerek belirlemelisiniz. size göre hangisi işinizi görecekse gidip onu almalısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 18 Ekim 2013; 11:31:26 >
  • b
    quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Merhaba,

bence böyle bir konuyu kimseye danışmamanız gerekir... çünkü herkesin savunduğu markalar var. şuan size kolay kolay kimse objektif yorum yapamaz. onun için aklınıza hangisi yatıyorsa gidip onu almalısınız... note 3 te kasa açıklığı mevcut evet ama ona kalırsa iphone 5 lerde yamulabiliyor ya da menü tuşu takılıp bozulabiliyor. bu tür cihazlarda her türlü sıkıntıyla karşılaşabilirsiniz. elektronik işi biraz da şans işidir.. ben note 3 kullanıcısı olabilirim ama size note 3 ya da iphone 5 al diyemem. nedeni ise ihtiyacınızı kendiniz düşünerek belirlemelisiniz. size göre hangisi işinizi görecekse gidip onu almalısınız...

Yurtdışında var mı bu kasa açıkları? Yabancı forumlarda var mı böyle konular?

Acaba Samsung kalite kontrolden geçmeyen ürünler Türkiye gibi 3. sınıf gördükleri ülkelere mi gönderiyor?

Ben 2300 liralık bir telefonda şans işine bakmam hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 18 Ekim 2013; 12:24:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet419

Arkadaşlar dün gece uzun uzun düşündüm. Note3 alırsam aradaki fiyat farkını, kılıf, hafıza kartı parasını ben vereceğim ve yaklaşık 1000 lira tutuyor. Kendi kullanımıma göre note 2 yeter de artar fakat dediğiniz gibi iyi kullansam da 2 sene sonra 1500 lira verdiğim telefon dökülecekse o paraya gerçekten acırım. Bende iphone almak isterim, kalemi olmasın önemli değil ama ekranı küçük, note2 deki gibi rahat okunmuyor.

Yani, mantıklı, NOTE 3 alırsan iki sene sonra o telefon çöp olacak; hiç olmazsa daha ucuzu olan NOTE 2 al ve paran çöpe gitmesin.

Samsung cihazlarının kullanım süresi MAX 2 senedir, çünkü malzeme diye birşey yoktur.

BKNZ: HTC, Iphone.. Neden pahalı, malzeme kalitesi yüzünden.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.