Şimdi Ara

Yarın note3 alacağım birkaç sorum var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet sd800 lü versiyonlarında da var. Almanya Saturn mağazasından alan yiğenimde ve ayrıca ingiltere deki amcamda da böyle sorunlar çıktı. sonrasında birebir değişimini yaptılar. şuan kasa açıklığı olmadan cihazlarını kullanıyorlar.. türkiye de de bu böyle. almadan önce cihazı kutusundan çıkarttırıp kontrol ederek alın. sonuçta kontrol edilmesine kimse karşı çıkmıyor. çoğu arkadaşım da bu şekilde aldı...
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    kullanıma göre arkaaşta iphone var 2 senelik cihaz çöp olmuş bir arkaaata var s2 2.5 sene olmus hala taş gibi
  • Yorumlar abartı yok samsung plastik kullanıyor dayanîksız yok yazılım icin apple al.bir kere note 3 ile yapabileceklerin apple 100 tane yazılım çîkarsada 5s ten daha fazla olacak.ayrıca apple yazılım veriyorda ne oluyor hangi özellik geliyor telefonlara yazsınlar bakayım.daha ios 7 de 3g kısayolu bile koymadîlar ve eski cihazlarda ios 7 yavaşlığa sebep oluyor.kardesimde htc one bende samsung mega var bir kere bile icimden kullanmak gelmedi inceledikten sonra telefonu.kasa evet hoş duruyor ama kullanımı samsunglara göre daha zor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydır note 2 kullanıyorum. Note 3 yeni çıktı tasarımı değişti. İşlemci ve ram de değişikler yapıldı normal olarak. Note 2 note 3 un yanından geçemez diye birşey yok bunu diyenleri kınıyorum. Objektif olmaya çalışıyorum. Eğer 2.200tl verirsen note 3 al. Ekonomik ve donanımı güçlü bir cihaz almak istiyorsan note 2 al. Note 2 seni 2-3 sene götürür. Note 3 ise 1 sene daha fazla götürür. Son karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet419

Arkadaşlar dün gece uzun uzun düşündüm. Note3 alırsam aradaki fiyat farkını, kılıf, hafıza kartı parasını ben vereceğim ve yaklaşık 1000 lira tutuyor. Kendi kullanımıma göre note 2 yeter de artar fakat dediğiniz gibi iyi kullansam da 2 sene sonra 1500 lira verdiğim telefon dökülecekse o paraya gerçekten acırım. Bende iphone almak isterim, kalemi olmasın önemli değil ama ekranı küçük, note2 deki gibi rahat okunmuyor.

Yani, mantıklı, NOTE 3 alırsan iki sene sonra o telefon çöp olacak; hiç olmazsa daha ucuzu olan NOTE 2 al ve paran çöpe gitmesin.

Samsung cihazlarının kullanım süresi MAX 2 senedir, çünkü malzeme diye birşey yoktur.

BKNZ: HTC, Iphone.. Neden pahalı, malzeme kalitesi yüzünden.

bakın fanlık yapmanın anlamı yok.. yok htc kaliteli yok iphone iyi falan.. htc one da ölü piksel ve kasa açıklığı mevcut dilerseniz htc one ana konusuna girip kendiniz görebilirsiniz. iphone da ise malzeme kalitesi iyi değil yanlarındaki kaplamalar dökülüyor. menü tuşu bozuluyor. onun içinde iphone 5 ana konusuna girip kendiniz gözlemleyebilirsiniz...

dikkat edin ben hiçbir markayı savunmuyorum. arkadaşa da o çöp bu çöp demedim. dedim ki hangisi kullanım şartlarınıza uyuyorsa onu alın dedim. ama siz marka fanlığı yapıp arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz. sizin gibi fanlarla uğraşacağı için bu forumdan sağlıklı bilgi alamayacağını ben en başında arkadaşa da belirttim ..

lütfen bakın tartışmak değil niyetim. bırakın marka savunucusu olmayı. herkese karşı doğrucu olun. çünkü bu forumu o kadar çok ciddiye alan insanlar var ki inanın yaptığınız tüm yorumlar kullanıcıyı ciddi biçimde etkiliyor...

• Note2 Note3ün yanından geçemez diyen yalan söyler. Telefon şirketlerine uygun değil bir kere. Mantığınız alıyor mu Samsung'un iki amiral gemisi arasında yanından geçemeyecek bir fark olacağına ?
  • Samsung galaxy s2 ve s3'ü ilk çıktığında aldım telefonlar hala evde, kasa çatlaması vs tarzı sorunlar olmadı yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı.. 2 gündür note 3 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 18 Ekim 2013; 12:53:24 >
  • Arkadaşlar mağazadan yeni döndüm. Note2 sıfır olarak kalmamış, sadece tanıtımını yaptıkları ürün var, onu da almam. Uzun uzun konuştuk, ben rahat 4-5 sene kullanmak istiyorum dedim. Çalışan arkadaş da tanıdığım oluyor, kendisi iphone 4 kullanıyor, kullandığı işletim sistemi sayesinde yavaşlamalar olmuyormuş. 2 sene sonra note2'de yavaşlamalar başlar dedi ve kasa sağlamlığı da var tabiki. Ben iphone'u beğeniyorum fakat dediğim gibi ekranı küçük. iphone6 ile ilgili bir haber okumuştum, ekran 5 inc olacak diye. Bende diyorum 800 liraya htc desire alayım kullanayım 1-2 yıl, ilerde ekran büyürse 2.5-3 bin lira verip uzun süreli kullanılacak bir iphone alayım. Htc'nin ekranı küçük de değil, inceledim güzel telefon. Ortalama bir telefon alıp daha geniş ekranlı bir iphone çıkmasını beklemek ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum ama kılıfıydı hafızasıydı 1600 lirayı bulacak bir telefonu 2 sene sonra atacaksam almam daha iyi.

• İphone gittikce kotulesiyor bundan sonra pek bi sey beklemeyelim ve iphone6 biillah demeden yalanlari okumayalim, bu devirde 4-5 sene gidecek telefon yok diyebiliriz iphone da yazilim gittikce kotulesiyor bence note 3 alabilirsin donanimi iyi baskasinin sözüne bakma sadece sorun samsungda bence sen xperia zultra almalisin veya z1 tavsiyem bu, bunlarda yaklasik 2-3 seme gider

• quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Hocam 5s'e nerede bakabilirim, yarın electroworld'e gideceğim ama orada 5s yok. Elime alıp incelemem lazım, ama çok küçük bir telefon, ekranı biraz daha büyük olsa bende ayfon alırım.

Biri phablet diğeri telefon, biri neredeyse 6" diğeri 4" ekrana sahip, birinin tek elle kullanımı neredeyse imkansız, diğeri rahat kullanılıyor, birinin en önemli özelliği kalemi ve yapabildikleri, diğeri küçük ekranda ne yapılabilirse.

Sözün özü birbiriyle kıyaslanmayacak 2 cihaz eğer ikisinin arasında kalıyorsan ne istediğine henüz karar verememişsin demektir, biraz daha inceleme yap,kullanım gereksinimlerine göre gerçek ihtiyacını belirle acele etme.

Kolay gelsin

aynen abim çok iyi konuşmuş eğer kalemle not vs alırım dersen olabilir ama ben kalemle yazarcasına 5s de not alabiliyorum hemde her ekranda veya telefonu bi yazıya tutuyorum otomatik yazıyı telefona aktarıyor bu proğramda mevcut paralı ama mevcut androoiide bilmiyorum varmı vardır büyük ihtimal yani bence iyi düşün abim

O programın adını söyleyebilirmisşn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CompostO

quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Hocam 5s'e nerede bakabilirim, yarın electroworld'e gideceğim ama orada 5s yok. Elime alıp incelemem lazım, ama çok küçük bir telefon, ekranı biraz daha büyük olsa bende ayfon alırım.

Biri phablet diğeri telefon, biri neredeyse 6" diğeri 4" ekrana sahip, birinin tek elle kullanımı neredeyse imkansız, diğeri rahat kullanılıyor, birinin en önemli özelliği kalemi ve yapabildikleri, diğeri küçük ekranda ne yapılabilirse.

Sözün özü birbiriyle kıyaslanmayacak 2 cihaz eğer ikisinin arasında kalıyorsan ne istediğine henüz karar verememişsin demektir, biraz daha inceleme yap,kullanım gereksinimlerine göre gerçek ihtiyacını belirle acele etme.

Kolay gelsin

aynen abim çok iyi konuşmuş eğer kalemle not vs alırım dersen olabilir ama ben kalemle yazarcasına 5s de not alabiliyorum hemde her ekranda veya telefonu bi yazıya tutuyorum otomatik yazıyı telefona aktarıyor bu proğramda mevcut paralı ama mevcut androoiide bilmiyorum varmı vardır büyük ihtimal yani bence iyi düşün abim

O programın adını söyleyebilirmisşn

abim proğramın adı çok karışık birşeydi valla unuttum amma apple ipad bölümünde bölebi proğram varmış de bulursun veya benim açtığım konulara bak çok arkada bulursun çünkü bende sormuştum

• Arkadaşlar electroworld'den 1400 liraya note2 aldım. Birkaç gündür kurcalıyorum, çok güzel bir cihaz. Bilgisayarı açma gereksinimi duymuyorum, bana fazlasıyla yetiyor. Yorum yazıp fikir veren arkadaşlara da teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.