Şimdi Ara

Yarın note3 alacağım birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 4-5 aydır note 2 almak istiyordum ama note 3'ün çıkmasını bekledim. Şuan yaklaşık 7 senedir kullandığım nokia e66 dökülüyor. Kaliteli bir telefon almak istiyorum ve o telefonu en az 4 sene kullanacağım. Telefonu internette gezinmek, haber okumak ve müzik dinlemek için alıyorum, oyun falan oynamam. Kendi kullanımıma göre note 2 yeter ama hem uzun süre kullanacağımdan hem de yeni çıkmış olmasından dolayı birkaç kez fikir değiştirip sonunda tekrardan note3 almaya karar verdim. ( Belki yarın note2 alıp çıkarım bilmiyorum :) ) Sitede okuyorum note2 kasıyor falan diyorlar, ben hiç anlamam ama 2gb ram var nasıl kasıyor o telefon. Note3 de 3gb ram var, ilerde de sorun çıkarmaz diye tercih ediyorum. Arada 800 lira fark var, ayrıca kılıfı 140 lira. Birkaç mağazaya sordum bazısı note2 kullandığı halde note3'ü övüyor, note2 yanından geçemez diyor. Turkcell bayindeki bir kişiye sordum, o da sana note 2 yeter dedi, kafam baya karışık ama yarın bir telefon almadan gitmeyeceğim. Bir de note3 32 gb olarak geliyor, ben 64 gb olarak alamıyor muyum ? Sonradan 32 gb hafıza taksak bir sorun olur mu ? Sitede okumuştum, sonradan takılan kartlardaki dosyalarda aktarım falan olmuyor gibi bir şey söylemişlerdi. Bunada bir açıklık getirirseniz sevinirim. O kadar para verip telefon alacağım, yardımcı olursanız sevinirim. Aldığım şey içime sinsin istiyorum :)

• Hocam Note 3 tam senlik rahat 5 sene odare eder guzel kullanimda
  • Note 3 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayfon hiç demeyin hem pahalı hem ekranı küçük, elime bile oturmuyor. Ben büyük ekranlı olduğu için note2 veya 3 almak istiyorum. Başka ne gibi sıkıntı olabilir note 3 ile ilgili ? Özellikle hafıza kartı ile ilgili sorumu cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet419 -- 17 Ekim 2013; 23:47:32 >
  • Hocam xperia z ultra ya bakmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet419

Hocam ayfon hiç demeyin hem pahalı hem ekranı küçük, elime bile oturmuyor. Ben büyük ekranlı olduğu için note2 veya 3 almak istiyorum. Başka ne gibi sıkıntı olabilir note 3 ile ilgili ? Özellikle hafıza kartı ile ilgili sorumu cevaplarsanız sevinirim.

Plastik olmasından ötürü istersen telefonu saklama kabı ile kullan, arkadaşın dediği gibi 1 sene içerisinde aşınmalar olacak. Misal s3'lerin şarj kısımları çatlıyor; Note 3 de böyle olacaktır, illa bir yerden dökülecektir, yani öyle 5 sene samsung telefonunu kullanamazsın hocam.

Kalite açısından HTC ONE öneririm; plastik değil, metaldir ve malzeme açısından sizi tatmin edebilir, ekran büyüklüğü olarak da.

3 GB RAM ve iyi bir işlemciye sahip olması Note 3 için tabi avantaj - bu arada kasa açıklığı var Note 3 lerde, aldığınız yerde ürünü açıp kontrol edin bi problem var mı diye- ama Android, geleceği belirsiz bir platform;

5 sene diyorsan, 5S almanı tavsiye ederim; çünkü en az 3 sene hem destek alırsın, hem de malzeme kalitesi açısından memnun kalırsın.

Elbette kişisel tercihler.

NOT: Kasa açıklığına dikkat ediniz, ben kardeşime bugün aldım ve bu problemi yaşadım; çoğu kişi de yaşıyor bu problemi

• Ben note2-3 arasında gidip geliyorum, yine de teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2200 lira verirken ölüyorum ayfona 3000 bin küsur vermem, çok komik değil mi alt tarafı bir telefon :) Sürekli çantamda taşıyorum, kılıfı da olacak, uzun süre sağlam kalır bence. Dediğiniz kasa açıklığına da bakarım yarın ama nasıl anlaşılıyor bu, fotoğrafını falan koyarsanız daha detaylı incelerim yarın.
  • quote:

Hocam ben 2200 lira verirken ölüyorum ayfona 3000 bin küsur vermem, çok komik değil mi alt tarafı bir telefon :) Sürekli çantamda taşıyorum, kılıfı da olacak, uzun süre sağlam kalır bence. Dediğiniz kasa açıklığına da bakarım yarın ama nasıl anlaşılıyor bu, fotoğrafını falan koyarsanız daha detaylı incelerim yarın.

KASA AÇIKLIĞI

• quote:

Hocam ayfon hiç demeyin hem pahalı hem ekranı küçük, elime bile oturmuyor. Ben büyük ekranlı olduğu için note2 veya 3 almak istiyorum. Başka ne gibi sıkıntı olabilir note 3 ile ilgili ? Özellikle hafıza kartı ile ilgili sorumu cevaplarsanız sevinirim.

konularıma bakarsn note 3 de iphone 5s de kullanıyorum s4 de kullanıyorum gerçeği note 3 ümü kullanamıyorum neden dersen ekran çok ısınıyor yani normal dh ye girip bi konu açayım dersen ekran çabuk ısınıyor ve ekran ışığını kapatıyor dazlak gibi ortada kalıyorsun

ben telefonu garantiye vericem ama duydumki bu sorun %80 ninde varmış he bana sorarsan ekranı çokta kafaya takma 5s al derim veya illa alcaksan garantili vs al çünkü eminim bi sorunla karşılaşacaksın bu yüzden note 3 e girerken süprzlere açık ol taki unutma s4 sahibiyim hala 4.3 ü bekliyorum :D apple da böle bişey yok adam 12 sinde diyor 12 sinde geliyor mart ayı deyip 29 martta vermiyor

ayrıca yukarda biri doğru demiş bi telefonu 3-4 yıl kullancaksan bence o telefon iphone olmalı s4 dümü bikerecik yere düşürdüm kılıfsız kullanırım sol üstü demiri ekran değil demiri sıyırdı böle her gördüğümde ulan ne telefon diyorum ama s4 den menmunum ama ne var ben 2 aya satar 5s e devam ederim yerine s5 alırım misal ama sen kullancaksan 3-4 yıl iphone 5s al derim çok rahat 5 yıl götürür seni ekran tamam dev ekran değil ama ben s4 le tek el ile msj yazamıyorum note 3 ile denemedim bile ama 5s ile canavar gibi tek el msj yazıyorum arabada vs

• Hocam 5s'e nerede bakabilirim, yarın electroworld'e gideceğim ama orada 5s yok. Elime alıp incelemem lazım, ama çok küçük bir telefon, ekranı biraz daha büyük olsa bende ayfon alırım.
  • quote:

Hocam 5s'e nerede bakabilirim, yarın electroworld'e gideceğim ama orada 5s yok. Elime alıp incelemem lazım, ama çok küçük bir telefon, ekranı biraz daha büyük olsa bende ayfon alırım.

abim ekranı seni her türlü tadmin edicek bak yalanım yok gir konularıma bak forumda ilk 5s alanlardanım 2 yıl garantili yurt içi cihaz aldım kutusunu açtığımda resimleri çektim koydum nete dediğim gibi alcaksan iphone al he tamam ekranı küçük ama çokta küçük değil bak bilmiyorum abim araban varmı yokmu ama ben spordayken bile s4 ile msj yazamıyorum iphone 5s ile yazıyorum taki 5s in kamerasını karşılaştırdım çok daha iyi kamera var yani burada senin iyiliğini istiyen arkadaşlar var ve sen bi telefonu 3-4 yıl kullancaksan 2 yıl bile kullancaksan android hiç bi telefonu alma yalan yok bak nelerle uğraşıyoruz daha 4.3 gelmedi telefona deliye dönüyorum tamam fark yok ama niye gelmesin 4.3 yaw apple günü gününe hareket eder

bu arada media markette en büyük bağzası olan istanbul beylikdüzüne baktım sarj kablosu bile yoktu

bana pm at ama yardımcı olurum

• Benim sana önerim kesinlikle note 3 olur hocam. Yakında ben de alacağım. Teyzemin oğlu aldı geçen gün bayağı bir kurcaladım, telefon yağ gibi akmakta, ekranı çok iyi, bunun dışında kasa açıklığı incelediğim telde yoktu bizzat note kağıdı ile telin her yerini kontrol ettim. Tabi ki iphone de iyi telefon ama küçük ekranlı tellerden hoşlanmıyorsan iphone dan uzak dur derim. Açık söylemek gerekirse iphone benim için sadece oyun telefonu fakat küçük ekranda oynamak hiç zevk vermiyor geçmişte iphone 4 kullanmıştım. Benim sana tavsiyem note 3 olur
  • quote:

Hocam 5s'e nerede bakabilirim, yarın electroworld'e gideceğim ama orada 5s yok. Elime alıp incelemem lazım, ama çok küçük bir telefon, ekranı biraz daha büyük olsa bende ayfon alırım.

Biri phablet diğeri telefon, biri neredeyse 6" diğeri 4" ekrana sahip, birinin tek elle kullanımı neredeyse imkansız, diğeri rahat kullanılıyor, birinin en önemli özelliği kalemi ve yapabildikleri, diğeri küçük ekranda ne yapılabilirse.

Sözün özü birbiriyle kıyaslanmayacak 2 cihaz eğer ikisinin arasında kalıyorsan ne istediğine henüz karar verememişsin demektir, biraz daha inceleme yap,kullanım gereksinimlerine göre gerçek ihtiyacını belirle acele etme.

Kolay gelsin

• hocam inşallah bende yarın alıyorum bir sorun cıkmazsa hesap kesim tarihi yarın bakalım hesapda yer warsa alacam =)
    düşünmeden note3 al arkadaşım s2 kullanıyor hala telefon banamısın demiyor hertelefonun kötü yanı vardır düşürürsen hepsi kırılır catlar ama ayfon ilk kırılılanlardandır bazıları diyebilir ben düsürdüm bise olmadı ona bakarsanız arkadasım 2 metreeden s3 dusurdu telefonda hıc cızık bıle yoktu bende ıphone3gs ı dusurdum bıse olmadı fakat gozumun onunde ıphone 5 dusurdu arkadas ekran lak dıye tuzla buz oldu.
    uzun vade diyorsan note 3 al yıpranma olayını gec temiz kullanırsan hıc bise olmaz olmadı 20-30 tl verırsın 2-3 yılda bi onada kabını degıstırırsın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetbugra -- 18 Ekim 2013; 1:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbugra

hocam inşallah bende yarın alıyorum bir sorun cıkmazsa hesap kesim tarihi yarın bakalım hesapda yer warsa alacam =)
    düşünmeden note3 al arkadaşım s2 kullanıyor hala telefon banamısın demiyor hertelefonun kötü yanı vardır düşürürsen hepsi kırılır catlar ama ayfon ilk kırılılanlardandır bazıları diyebilir ben düsürdüm bise olmadı ona bakarsanız arkadasım 2 metreeden s3 dusurdu telefonda hıc cızık bıle yoktu bende ıphone3gs ı dusurdum bıse olmadı fakat gozumun onunde ıphone 5 dusurdu arkadas ekran lak dıye tuzla buz oldu.
    uzun vade diyorsan note 3 al yıpranma olayını gec temiz kullanırsan hıc bise olmaz olmadı 20-30 tl verırsın 2-3 yılda bi onada kabını degıstırırsın ;)

Arkadasim samsungun em cok satan telefonu s3 u kilifla kullansan bile catliyor sarj girisi, note 3 de farkli olmaz. Kisacasi note 3 iki seneyi zor goturur ki 2 sene sonra guncelleme alir mi o bile belirsiz.

Iphone de guncelleme belirsizligi yok. Kasa saglam. Plastik degil.

Samsung fanligi yapmayin.

Not: Htc One kullanicisiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Biri phablet diğeri telefon, biri neredeyse 6" diğeri 4" ekrana sahip, birinin tek elle kullanımı neredeyse imkansız, diğeri rahat kullanılıyor, birinin en önemli özelliği kalemi ve yapabildikleri, diğeri küçük ekranda ne yapılabilirse.

Sözün özü birbiriyle kıyaslanmayacak 2 cihaz eğer ikisinin arasında kalıyorsan ne istediğine henüz karar verememişsin demektir, biraz daha inceleme yap,kullanım gereksinimlerine göre gerçek ihtiyacını belirle acele etme.

Kolay gelsin

aynen abim çok iyi konuşmuş eğer kalemle not vs alırım dersen olabilir ama ben kalemle yazarcasına 5s de not alabiliyorum hemde her ekranda veya telefonu bi yazıya tutuyorum otomatik yazıyı telefona aktarıyor bu proğramda mevcut paralı ama mevcut androoiide bilmiyorum varmı vardır büyük ihtimal yani bence iyi düşün abim

• quote:

hocam inşallah bende yarın alıyorum bir sorun cıkmazsa hesap kesim tarihi yarın bakalım hesapda yer warsa alacam =)

1. iphone 5 yere düştü ekran tuzla buz oldu derken iphoneci değilim en başta bunu bilde ama 5 in ekranı yere düşünce öle kolay bi fıska değil yani kırılcak heleki tuzla buz olma özelliği iphone 4s de bitti 5 ve 5s in ekranı buz olmuyor

2. note 3 de kab değiştirirsin demişin sence plastikmi demirmi ? yani bak iki cihazıda hala kullanıyorum ikisinin artı yönlerini diyorum ama sen 2-3 yıl kullanırsın note 3 ü diyorsan yanılıyorsun s2 ile note 3 aynı kefeye koyma sakın s2 sahipleri şuan s4 den daha iyi olduğunu sölüyor her konuda biri yazmıştır işte misal 4.1.1 yüklü hiç sorun yaşamıyorum diye ama öle bişey yok he s2 dayanıklı olabilir ama s4 note 2 note 3 3 yıl bi kullanıma gelmez ama hiç tamir görmeden normal ama bak normal kullanımda yani hafif düşmede vs iphoneye kefilde olurum ve düşünüldüğünde plastikmi - demirmi veya demirsi maddemi her neyse artık anladın

• hocam eniştemin s4 ü war ablamda s3 kullanıyor ilk cıktıgında almıstık ablamda ole bı problem yasamadı ki kendisi s3 cıkana kadar steve jobs hayranı oldugundan dolayı tum telefonlar ayrı ıphone ayrı dıyordu s3 u kullanana kadar gercekten fan boyluk yapmıyorum bende nokia kullanıyodum neredeyse cogu modelı kullandım htc haric.jobs olmeseydı ve appleın basında dursaydı dusunmeden ıphone al derdim ama abi adamlar bise yapmıyolar yani bi telefonun seklini deistirip piyasaya sürüyolar güncelleme hepsine gelince diyosunuzki adamlar önem veriyor müsterilerine.
    ben note 3 alacam cünkü note2 yi gördükden sonra note2 alacaktım fakat note3 ü beklemeye karar verdim.her zaman dediğim gibi ıphone yere düsenee kadar ıphonedur http://www.youtube.com/watch?v=ybsDbj8b_5c

not:ablam s3 cıkana kadar ıphone kullanıyodu =)
    abi yani yaratıcı olun iphone yapacagın sey kısıtlı androidde deil plastik mi metal mi diyosunuz ben performansa bakarım tasarım diyosanız adamlar en kral tasarımı yaptılar is adamlarına yönelik bi tasarımdı ya bence konuyu burada kapayalım herkes düsüncesini sölesin iphone güzeldir ben kötülemiyorum samsungla iphone piyasayı cekiyor digerleri kırıntılarla idare ediyor örnek htc hisse oranları düstü beatlesden aldıgı hisselerin fazlasını sattılar alacaksan neler yapmak istedigini düsün film diyosan note3 oyun diyosan note3 takım elbise giyip eline yakısan telefon istiyosan note3 müzik dinlemek istiyosan note3 farklı aktiviteler yapmak istiyosan note3 fakat cool olmak istiyosan iphone 5s bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetbugra -- 18 Ekim 2013; 1:30:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Arkadasim samsungun em cok satan telefonu s3 u kilifla kullansan bile catliyor sarj girisi, note 3 de farkli olmaz. Kisacasi note 3 iki seneyi zor goturur ki 2 sene sonra guncelleme alir mi o bile belirsiz.

Iphone de guncelleme belirsizligi yok. Kasa saglam. Plastik degil.

Samsung fanligi yapmayin.

Not: Htc One kullanicisiyim.

aynen lafına katılıyorum samsung kullanıcısım 2 samsung 1 adet applım var ama iphone 3 yılda gider 4 yılda çünkü kasa plastik değil camda değil demir konuştuğum telefon 5s arkası demir ve ekranı eminim note 3 den daha sağlamdır yani uzun kullanımda ram rom vs istemiyorsan abuk subuk şeylerle boyna uğraşmayı al iphone 5s stabilitenin tadını çıkar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.