Şimdi Ara

Yarın S4 almaya gidiyorum.İçimde halen kurt var.Alanlar nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın S4 almaya gidiyorum arkadaşlar.yurt dısı kayıtlı alıcam 1200 tl ye .ama halen aklımda soru işaretleri var note2 mı alsam yada hıc bu telefonlardan almasammı diye.S4 KULLANICILARI SIZCE NASIL BEN FULL OYUN VE INTERNETTE ZAMAN GECEIRIM TELEFONDA.alayımmı sizce lutfen bır el atın

• s4 iyidir ama amacın oyunsa Note 2 de düşünebilirsin hem ekranı daha büyüktür hem pil ömrü bayağı iyidir oyunla beraber 2-3 gün dayanabilir. Ama s4'ün ayrı bir havası var tabii ve birçok yeni özellik mevcut. Ben de Note 2 düşündüm ama s4 daha çok yönlü olduğundan onu almaya karar verdim. Son karar sizin. Bu tür konular için karşılaştırma sitelerini sık sık kullanın. Örnek bir karşılaştırma:

http://versus.com/tr/samsung-galaxy-note-2-vs-samsung-galaxy-s4-16gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

s4 iyidir ama amacın oyunsa Note 2 de düşünebilirsin hem ekranı daha büyüktür hem pil ömrü bayağı iyidir oyunla beraber 2-3 gün dayanabilir. Ama s4'ün ayrı bir havası var tabii ve birçok yeni özellik mevcut. Ben de Note 2 düşündüm ama s4 daha çok yönlü olduğundan onu almaya karar verdim. Son karar sizin. Bu tür konular için karşılaştırma sitelerini sık sık kullanın. Örnek bir karşılaştırma:

gerçekten 1 haftadır arastırma yapıyorum S4 ıcın yok donma oluyor en az olan subsay surf te bıle takılmalar oluyor yok ramı 1.2 gorebılıyon acılır acılmaz bu kaadar yıyor içime öyle bir kurt dusurdulerki....Ben telefonda cok fazla oyun oynarım zaten 7/24 te ınternetteyım yanı oyun ve unternet ıcın alıcam ama cok pıs kurt dusurduler kardesım

heralde en buyuk sıkıntı oyunları hafıza kartına tasıyamıyormusuz 8 gb ne kadar sıgdırabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sheytan

quote:

s4 iyidir ama amacın oyunsa Note 2 de düşünebilirsin hem ekranı daha büyüktür hem pil ömrü bayağı iyidir oyunla beraber 2-3 gün dayanabilir. Ama s4'ün ayrı bir havası var tabii ve birçok yeni özellik mevcut. Ben de Note 2 düşündüm ama s4 daha çok yönlü olduğundan onu almaya karar verdim. Son karar sizin. Bu tür konular için karşılaştırma sitelerini sık sık kullanın. Örnek bir karşılaştırma:

gerçekten 1 haftadır arastırma yapıyorum S4 ıcın yok donma oluyor en az olan subsay surf te bıle takılmalar oluyor yok ramı 1.2 gorebılıyon acılır acılmaz bu kaadar yıyor içime öyle bir kurt dusurdulerki....Ben telefonda cok fazla oyun oynarım zaten 7/24 te ınternetteyım yanı oyun ve unternet ıcın alıcam ama cok pıs kurt dusurduler kardesım

heralde en buyuk sıkıntı oyunları hafıza kartına tasıyamıyormusuz 8 gb ne kadar sıgdırabılırsın

Nexus 4 alabilirsin hence a4 de n daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi htc one ya boşver s4 ü napacan htc one daki hoparlör ve malzeme kalitesi yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheytan

quote:

Oyunların hafıza kartına taşınmadığından emin misiniz? Böyle bir olayı son birkaç yılda ben hiçbir telefonda görmedim. S4 gibi bir amiral gemisinde de böyle bir rezillik yapacaklarını hiç mi hiç zannetmiyorum. O ram sorunu falan... Belki %1 şansla denk gelmiştir birisi her telefonda öyle bir sorun olacak diye bir şey yok. Piyasaya hatalı telefon sürecek halleri yok ya... Eğer küçük bir şanssızlıkla öyle bir ihtimale yakalansan dahi garantiye yollarsın telefon değişir. Telefonu aşağılayanlara bakma sen, bunu yapanlar genelde S3 sahipleridir. Kendi sahip olduklarından yüksekteki bir ürünün başarısız olduğunu görmek, o kişiye tatminkarlık sağlar. Bu yüzden daima ilgili üründe kusur bulmak için adeta çaba gösterirler. Sadece bu konuda değil, hayattaki her konuda bu böyle, klasiktir. Bence kimsenin lafına takılmadan S4 al. Ne kadar harika bir telefon olduğunu göreceksin.

Saygılar...

• Garantisiz s4 alacagina garantili s3 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Note 2 al derim, pil sıkıntın olmayacaktır.
  • bence alma riskli çünkü.
  • sıkıntı yapmadan alabılırsın bence alalı 2 hafta oldu dedıklerı gıbı bı sısme takılma soz konusu olmadı rehbere gec girme gibi yazılımsal sorunlarında ılerde guncelemeyle bırlıkte cozulebılcegını dusunuyorum
  • telefonda sanki bir malzeme kalitesi sorunu var
  • 2 gün içinde bende s4 alıcam ve aynı sen gibi kafamda sorular vardı ve bir abimdeki yaklasık 2 -3 aylık s4 ü %5 şarzı gidene kadar inceleme fırsatı buldum.Telefonda yaklasık 20 ye yakın oyun vardı gta 3 subway surf temple run gibi hem pc hemde telefon oyunları :) Telefonun eksileri şunlar biraz ısınma yapıyor ama bir zararı yok. Uygulamaları sensorleri ekranı gerçekden muhteşem heleki tasarımına bayıldım internette oldğundan kat kat daha ince gozukuyor. Note 2 hakkında hiç bir fikrim yok.
    Akllı telefon olarak şuan en iyisi Sensorleri olsun dokunmadan kullanımı olsun Bence Samsung galaxy s4...
  • Acelen yoksa S800'lü olanı bekle yada eylülde Note 3 lansmanı var onada bakabilirsin. Oyun çok istediğin için diyorum S600 seneye ne performansı verir bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim max 1200 tl para verebılırım .hani alayım 2-3 sene en iyi telefon olsun .mesela note 2 nasıl 2 sene ck iyi tel sayıldı yada iphone 4s uzun sure boyunca en düşmedi

sanırım s4 alıcam ya note 3 1900 tl dıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteroguz

2 gün içinde bende s4 alıcam ve aynı sen gibi kafamda sorular vardı ve bir abimdeki yaklasık 2 -3 aylık s4 ü %5 şarzı gidene kadar inceleme fırsatı buldum.Telefonda yaklasık 20 ye yakın oyun vardı gta 3 subway surf temple run gibi hem pc hemde telefon oyunları :) Telefonun eksileri şunlar biraz ısınma yapıyor ama bir zararı yok. Uygulamaları sensorleri ekranı gerçekden muhteşem heleki tasarımına bayıldım internette oldğundan kat kat daha ince gozukuyor. Note 2 hakkında hiç bir fikrim yok.
    Akllı telefon olarak şuan en iyisi Sensorleri olsun dokunmadan kullanımı olsun Bence Samsung galaxy s4...

Yani oyun oynarken kasma filan yapmıyor değilmi,interneti hızlı ve serimi akıcı mı ,alınacak telefonmu
  • Bana sorarsan kendimde alıcam kasma kesinlikle yapmıyor interneti gayet hızlı ve seri.Bence alınıcak telefon kendimde cuma gününün gelmesini heyecanla bekliyorum :)
    Saten bidliğim kadarı ile aldığınız telefonu 1 hafta içinde hasarsız ise iade edebiliyorsunuz. Ama orjinal kutusu ve diğer malzemelerle birlikte araştır istersen 1 hafta deneme süresi yaparsın kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteroguz

Bana sorarsan kendimde alıcam kasma kesinlikle yapmıyor interneti gayet hızlı ve seri.Bence alınıcak telefon kendimde cuma gününün gelmesini heyecanla bekliyorum :)
    Saten bidliğim kadarı ile aldığınız telefonu 1 hafta içinde hasarsız ise iade edebiliyorsunuz. Ama orjinal kutusu ve diğer malzemelerle birlikte araştır istersen 1 hafta deneme süresi yaparsın kendine

SEN NEKADARA ALICAKSIN VE NEREDEN ALICAKSIN
  • 1600 Liraya bir tanıdık telefoncudan kvk garantili. Ama sen sağlam güvenilir ve uygun zamanı bulursan axess ile kliksadan 1469 tl ye alabirsin şuan 1749 %10 chip para ile 1649 %5 de internet uzernden alşverşlerde chip para 50 de o 1599 tl ye şuan alabilrisn tabi ben pek guvenemiyorum kargo gec gelir diyorlar bazıları .Bu yuzden en iyisi tanıdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedfakih

telefonda sanki bir malzeme kalitesi sorunu var

Telefonun bir güncellemeyle halledilebilecek küçük yazılımsal sorunlarını saymazsak tek eksiği malzeme kalitesidir. Sağa sola çarpmadan taşırım diyorsanız akıllı telefonlar içinde belki de en iyisidir. Rakipleri HTC One ile Xperia Z'den belirli konularda üstünlükleri vardır. Ben de bakıyorum şu sıralar, ertelemeli ödeme bulursam önümüzdeki günlerde alacağım. Bulamazsam yılbaşına kadar bekleyeceğim. Almayı düşünenler donanımhaber incelemesini izlesinler. Gayet harika bir telefon olduğunu göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 15 Ağustos 2013; 14:45:53 >
  • Ben S4 kullanıyorum sıkıntı yok oyunda oynuyorum film de izliyorum. kalkıpta pc performansı beklemeyin :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.