Şimdi Ara

Yarın sanayiye gideceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın aracımı göstermek için sanayiye gideceğim , usta kredi kartı geçer dedi. Ben parçaları+işçiliği kredi kartından vereceğim(tek çekim) sizce garip karşılarlar mı ? Siz de hiç kredi kartından ödeme yaptınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 7 Ocak 2018; 20:48:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu kadar kasmanıza gerek yok.Daha önce elektrikcide 5 tlyi bile kredi kartı çektiklerine şahit oldum, size sorun çıkaracaklarını tahmin etmiyorum.Zaten kredi kartı geçmese size söylerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 7 Ocak 2018; 20:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senyour kullanıcısına yanıt
    5 tl abartıymış

• Usta tanıdığınız mıdır bilemiyorum fakat tavsiye niteliğinde şunları söyleyebilirim. Kredi kartı sıkıntı olmaz taksit yapmazlar ama tek çekim çalışıyorlar. Bir de işçiliğe ne yazacak parçaya ne yazacak önden konuşursanız daha iyi olur. Çünkü iş bittikten sonra özellikle işçilikte pazarlık yapmak epey zor. Bir dahaki bakıma (eğer zamanınız olursa) parçaları kendiniz satın alırsanız ciddi kâr edersiniz parça parasından ve bildiğiniz malzemeyi kullanırsınız. Hem de taksitle ödeme imkanınız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acc4 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam taksit yaptırmayacağım zaten. Direkt tek çekim. Ustayı bir kere ziyaret ettik o da babamın sanayi de tanıdığı 10 yıllık kaportacı arkadaşı vardı , bizde baskı balata değiştirmek için arkadaşının önerdiği bu ustaya gittik ve güzel iş çıkardılar. Yavaş yavaş arabaya zarar vermeden işi hallettiler. Arabamın z rotları , periyodik bakımı ve boğaz kelebeği vs temizlenecek ve değişecek. Bu yüzden yaklaşık bir 400 lira harcayacağım o yüzden sorun olur mu diye konu açtım.

Oraya gittiğim de ilk yapım ücretini ve parça ücretini soracağım. Periyodik bakım için , bütün filtreler dahil + motor yağı + işçilik = 180₺ fiyat söylediler. Ben pazarlıkşa 150₺ indirmeye çalışacağım. Öneriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 7 Ocak 2018; 22:25:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cumartesi işe gitmek
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.