Şimdi Ara

Arabayla Sınava Gideceğim Anahtarı Napıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
17.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emanete versem güvenemiyorum.. Biryere saklasam ya görürlerse diye endişeleniyorum ? Yanımda gelebilecek yakınım arkadaşım da yok.

• Oylesine merak amacıyla Kpss'ye gircektim. Acaba nasil sorular var diye gircektim bi kendimi deneme amaçlı. Aldim belgeleri sabah ciktim yola gayet de rahatim sinav icin bi derdim yoktu cunku oylesine gircektim. Indim arabadan kapidan gecerken söyle bi ust aramasi oldu. Herkeste geçişte bi korku bu panik acaba sorun olcak mi diye. Ben gayet rahatim. Sira bana geldi aradilar ustumu. Evle arabanin anahtari vardi. Görevli arkadas böyle sinava giremezsiniz beyefendi dedi. Ben de tamam o zaman dedim orada yirttim attim belgeyi cikarttim cebimden sigaramla cakmagi yaktim sigarami tüm herkesin şaşkın bakışları arasinda bindim arabaya gittim.
    bu da böyle bi animdir. Arabanin anahtarindan hadi gectim ev anahtarindan ne zarar gelecek yahu!
    başından saçma bir sistem.

Madem öyle anahtar vs almayacaksın adamın evine en yakın okula verirsin, adam tabanvay gelir...

su şişelerindeki etikete kadar söküyorlar. Kağıt peçete dahil olmak üzere Bazı okullarda "BOZUK PARA" almıyorlardı. okulun girişindeki pencerenin önü para doluydu. ( anahtarları almıyorsun diye adam arabayla gelmemiş, dolmuşa da mı binmeyecek ?? ) hani diyorlar ya sadece kimlik yanında olacak diye ! başka hiç bişeyi almıyorlar güya.

daha önce girdiğim bir sınavda küçük kardeşimi yanımda getirmiştim, arabada bekledi sınav boyunca, o sırada önüme ve arkama parkeden elemanlar da kardeşime bırakmıştı anahtarları. Ulen sınavdan da erken çıkınca elemanları beklemek zorunda kalmıştım anahtarlarını vermek için

şu gibi durumlarda tırstıkları için böyle önlem alıyorlar bu arada ;

bu işin şöyle bir çıkar yolu olabilir,

- sınav bitiş saatinden 2-3 saat sonrasına kadar toplu taşıma ücretsiz olur,
    - anahtarlık barındırmayan ev anahtarları girebilir,
    - okullarda adam gibi emanet sistemi kurulur, mecbur kalan kimliği ile bırakıp kimliği ile teslim alır,

geliştirilebilir...
  • Yardımcı olun arkadaşa..
  • Arabayla sürücü kursu sınavına gitmek. Hmmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

Arabayla sürücü kursu sınavına gitmek. Hmmmm

Yok hocam KPSS ye gireceğim.. Malum ösym'nin organize ettiği sınavda aksilik çıkma olasılığı yüksek.
  • Sok ayakkabıya gir yalnız ayağın 1 2 numara genişler o yüzden geniş bir ayakkabını giy nerden mi biliyorum diye sorma gitti canım nike
  • Ben amortisör ün oraya asmıştım

• Donun içine sakla. Kontrol edecek değiller ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 26 Eylül 2014; 18:18:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınava üniversite kampüsünün fakülktesinde gireceğim.. X-Ray cihazı oluyo mu acaba ? Aksilik çıkar mı ?
  • X ray cihazi oluyor o yuzden ustunuzde saklamayin.

• Otobusle gitme sakın aman diyim

• ev anahtarı olsa evdede yalnız yaşıyorsan almıycaklarmı
    ne saçma bir yasak sitemi
  • Otobüse bin bu nasi bi konudur ya

• Aracın altında bir yerlere saklayın. Egzoz arkası ön tampon içi jant arkası vs bulursunuz bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

ev anahtarı olsa evdede yalnız yaşıyorsan almıycaklarmı
    ne saçma bir yasak sitemi

Yahu ev anahtarı sorun değil ki gider sokağın birinde ağacın altına gömer dönüşte alırsın. Araba problem cidden. Emanete versen öyle bi yere saklasan bulunursa hepsinde alarm var basar düğmesine otoparkta hangisi öterse biner gider adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Otobüse bin bu nasi bi konudur ya

Otobüsle gitmek biraz sıkıntı hocam.. gelmiyor hemde uzun sürüyor.. Sıkıntı olmasa bile arabam kapının önünde gel seni götüreyim dercesine dururken.. ve eşyalarımı içerisine koyma kolaylığı varken otobüse binmek istemem açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Otobüse bin bu nasi bi konudur ya

Otobüsle gitmek biraz sıkıntı hocam.. gelmiyor hemde uzun sürüyor.. Sıkıntı olmasa bile arabam kapının önünde gel seni götüreyim dercesine dururken.. ve eşyalarımı içerisine koyma kolaylığı varken otobüse binmek istemem açıkcası.

Hacım o zaman anahtari sok sadece sustasi kalsin onu ayaginin kose tarafina koy

• hoca etrafta vale falan olursa birakilabilir bir avm otoparkinin valesine
  • Yarınki ve pazar günkü sınavda salon başkanı olarak görevliyim, arabalar okul bahçelerine kesinlikle alınmayacak(öğrenci arabaları), aynı şekilde araba anahtarı, bozuk para, küpe gibi metal eşyalarda sınav salonuna alınmayacak anahtarı bir şekilde içeri sokmaya çalışmayın yakalanırsanız hakkınızda soruşturma açılır, sınavınızın iptaline kadar gider bence yapacağınız en mantıklı iş anahtarı girişteki polislere bırakın ya da arabanın bir tarafına sakayın.
  • Mezun olduğum üniversitenin kampüsünde gireceğim sınava.. mezun kartım var hatta öğrenci kimliğim bile bende kaldı..

Kampüsün içerisine girip biryere parkedip güvenilir biyere emanet etmeyi düşündüm..

Eğer aracımı sokamayacaksam, kampüs dışında yakın biyere parkedip nizamiyedeki güvenlik yada polis kim varsa ona emanet edeyim
  • kemerın arkasına koy gir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.