Şimdi Ara

Arabayla Sınava Gideceğim Anahtarı Napıyım ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
17.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi şehirde gireceksiniz sınava?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates22

Hangi şehirde gireceksiniz sınava?

Eskişehir
  • Sınav başına 80 ya da 100 TL gibi bir ücret alınıyor sanırım. Ek gelir imkanı olmayan öğretmenler sınav görevi almak ister genelde.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    300 km denince acaba Balıkesir mi diye düşündüm. Balıkesir olsa yardımcı olmaya çalışırdım.

Allah yardımcınız olsun. Ne yazık ki mantığın bittiği yerde ÖSYM başlıyor. Adamlar profesör olmuş ama ışınlanmanın icat edilmediğini öğrenememiş.
  • quote:

300 km denince acaba Balıkesir mi diye düşündüm. Balıkesir olsa yardımcı olmaya çalışırdım.

Allah yardımcınız olsun. Ne yazık ki mantığın bittiği yerde ÖSYM başlıyor. Adamlar profesör olmuş ama ışınlanmanın icat edilmediğini öğrenememiş.

Sadece parmak kadar anahtar ile kopya çekemeyeceğime inansalar yeter. Çok bir şey istemiyorum kendilerinden.
    İlginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 27 Eylül 2014; 2:22:40 >
  • arkadasin biri anahtar.seklinde.kayit.cihazi fotosu yuklemis. ben.bu durumu.hakli.goruyorum, zira bizler boyle seyler yapmayacak vatandaslar olarak kendimize guvenerek.kiziyoruz ancak, sahtekarlik.yapacak insanlarin.ciddi anlamda.imkanlari kisitlaniyor.bu sekilde. birkac yil oncesine kadar sebekeler,ceteler vardi bu islerle ugrasan. simdi sadece legal ceteler yapiyor en azindan..! buda ayri dava tabi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekere sok
  • Sinava anahtar alinmadigini simdi buradan ogreniyorum.

Sabah ne yapicam bilmiyorum.

• Sol on tekerleğin üstüne koymuslugum var adam emanete 4 lira istedi haraç gibi resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de almamışlardı sınava. Tanımadığım birisine vermiştim anahtarı. Stres ve panik oldum aklım arabada kalmıştı. Bende erken çıktım. Kötü bir şey.

Almıyorsan polisler stand kurup emanetimizi alabilmeli.

• Esnafa birakiyiorum ben oyle durumlarda sorun olmadi bu zamana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Donun içine sakla. Kontrol edecek değiller ya

konuya girmeden aklıma bu sahne geldi

• Kardeş,
    Arabayı park et. Daha sonra tekerlekten birinin üstüne yada oralarda asılabilecek bir yer varsa oraya iliştir.

• Son girdiğim sınav , yüksek lisans içindi. Tokat kampüsünde...Anahtarı, koltuğun altına atmıştım. Fazla mı rahatım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

arkadasin biri anahtar.seklinde.kayit.cihazi fotosu yuklemis. ben.bu durumu.hakli.goruyorum, zira bizler boyle seyler yapmayacak vatandaslar olarak kendimize guvenerek.kiziyoruz ancak, sahtekarlik.yapacak insanlarin.ciddi anlamda.imkanlari kisitlaniyor.bu sekilde. birkac yil oncesine kadar sebekeler,ceteler vardi bu islerle ugrasan. simdi sadece legal ceteler yapiyor en azindan..! buda ayri dava tabi..

Yalniz kalem seklinde kayit cihazlarida var :)

• Eline anahtarı alırsın. Aramaya girerken elini havaya kaldırırsın. Oranı buranı ararlar. Eline bakmazlar. Ben öyle yapmıştım ama her zaman işe yarar mı bilmiyorum.
  • quote:

Sınav başına 80 ya da 100 TL gibi bir ücret alınıyor sanırım. Ek gelir imkanı olmayan öğretmenler sınav görevi almak ister genelde.

Bu biraz garip olmuş (: ben öğretmen olarak sinav görevi istemem. Ücret sinavdan sinava değişir. En karlisi ehliyet sinavidir. O da torpil ister (: hele secim görevi asla istemem. Tehlikeli isler bunlar

• Sinava girmeyecek ve seni disarda 2-3 saat bekleyebilecek bir arkadaşıni gotur..her seyi ona emabet et. .sinavdan sonrada arkadasina guzel bir yemek ismarla..vedalasirken de Allah cc razı olsun dedinmi bu is taman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

arkadasin biri anahtar.seklinde.kayit.cihazi fotosu yuklemis. ben.bu durumu.hakli.goruyorum, zira bizler boyle seyler yapmayacak vatandaslar olarak kendimize guvenerek.kiziyoruz ancak, sahtekarlik.yapacak insanlarin.ciddi anlamda.imkanlari kisitlaniyor.bu sekilde. birkac yil oncesine kadar sebekeler,ceteler vardi bu islerle ugrasan. simdi sadece legal ceteler yapiyor en azindan..! buda ayri dava tabi..

Yalniz kalem seklinde kayit cihazlarida var :)

Yanlız içeri kendi kalemini sokamıyorsun, sınav salonunda kendileri veriyorlar kalem silgiyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaştakalmazsana

arabayla ehliyet sınavına giden başka bir millet var mıdır meraklardayım

O zaman merakınızı gidereyim. Abd'de herkes kendi arabası ile sınava giriyor. Ben de zamanında ehliyetimi öyle almıştım. Bence olması gereken de o. Herkes alıştığı bildiği arabayla girmeli sınava.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.