Şimdi Ara

Arabayla Sınava Gideceğim Anahtarı Napıyım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
17.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Aklima bir cevap geliyor ama buyuk ihtimal yapmazsin

• Oylesine merak amacıyla Kpss'ye gircektim. Acaba nasil sorular var diye gircektim bi kendimi deneme amaçlı. Aldim belgeleri sabah ciktim yola gayet de rahatim sinav icin bi derdim yoktu cunku oylesine gircektim. Indim arabadan kapidan gecerken söyle bi ust aramasi oldu. Herkeste geçişte bi korku bu panik acaba sorun olcak mi diye. Ben gayet rahatim. Sira bana geldi aradilar ustumu. Evle arabanin anahtari vardi. Görevli arkadas böyle sinava giremezsiniz beyefendi dedi. Ben de tamam o zaman dedim orada yirttim attim belgeyi cikarttim cebimden sigaramla cakmagi yaktim sigarami tüm herkesin şaşkın bakışları arasinda bindim arabaya gittim.
    bu da böyle bi animdir. Arabanin anahtarindan hadi gectim ev anahtarindan ne zarar gelecek yahu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Otobüse bin bu nasi bi konudur ya

Otobüsle gitmek biraz sıkıntı hocam.. gelmiyor hemde uzun sürüyor.. Sıkıntı olmasa bile arabam kapının önünde gel seni götüreyim dercesine dururken.. ve eşyalarımı içerisine koyma kolaylığı varken otobüse binmek istemem açıkcası.

Hangi eşya?Sınava eşya götürülmüyor.Otobüsle gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

quote:

Otobüsle gitmek biraz sıkıntı hocam.. gelmiyor hemde uzun sürüyor.. Sıkıntı olmasa bile arabam kapının önünde gel seni götüreyim dercesine dururken.. ve eşyalarımı içerisine koyma kolaylığı varken otobüse binmek istemem açıkcası.

Hangi eşya?Sınava eşya götürülmüyor.Otobüsle gidin

Günlük hayatımda üzerimde taşıdığım eşyaları aracımda bırakıp sınava girmek hoş birşey değil mi ?

• Her donanımın faydası vardır.Keyless access olsaydı arabanda bunu düşünmeyecektin işte
  • Hocam immo cipini anahtardan sõkūn delik olmayan cebinize koyun kilit kisminin pilini sõkūn

Araci park ettikten sonra anahtari on tekerin ic tarafina bantlayin kilit pilinide arka tekeri lastigine babtlayin

Bu sirada kaputtan buji kablolarini sokun veya aku kutup baslarini cikarin

Bunlari goze aliyorsaniz her ihtimale karsi aracinizin yedek anahtari bulunmali ve anahtari biri yuruturse immo cipi sizde birsey olmaz fakat arabanin yanina yedek anahtari getiricek birisi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Her donanımın faydası vardır.Keyless access olsaydı arabanda bunu düşünmeyecektin işte

Var hocam o özellik fakat nasıl olacak bilmiyorum..

Kumandayı aracın içine bırakınca kapı kolunun üzerindeki tuştan kilitlemek istediğinizde kapı kilitlenmiyor ?
  • quote:

Nöbetten çıkacağım, uygun saatte otobüs ya da tren yok, arabayla başka bir şehire gidip, orada sınava girip, günü birlik geri döneceğim. Otobüsle gidersem cüzdanımı, el çantamı, telefonumu v.b koyacak bir yer de yok. Sadece arabanın kontak anahtarını sokabilsem o bile yeter bana.
    Kontak anahtarı (Sustalı olanlardan değil, düz olanlardan) ile nasıl bir kopya çekebilirim ki?
  • ben anahtarlığı çıkarıp sadece anahtarı ayakkabımın içine bırakmıştım.

yürürken zorluyo ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Nöbetten çıkacağım, uygun saatte otobüs ya da tren yok, arabayla başka bir şehire gidip, orada sınava girip, günü birlik geri döneceğim. Otobüsle gidersem cüzdanımı, el çantamı, telefonumu v.b koyacak bir yer de yok. Sadece arabanın kontak anahtarını sokabilsem o bile yeter bana.
    Kontak anahtarı (Sustalı olanlardan değil, düz olanlardan) ile nasıl bir kopya çekebilirim ki?

Hocam yaninizda biri ile gidiceksiniz o halde aklıma şuan bu geliyor

• quote:

quote:

Dusundugumu soylesem gulmezdin

• quote:

Orijinalden alıntı: c4sus

kemerın arkasına koy gir

kemeri de almıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

Cafeye gidip oturacak bir arkadaşım dahi yokken

• quote:

O Anahtar dan hayır gelmez sonra ..

Kolombiyalı kadınların sınırdan gecerken yaptıklarıysa eger
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

Arabayla sürücü kursu sınavına gitmek. Hmmmm

Yok hocam KPSS ye gireceğim.. Malum ösym'nin organize ettiği sınavda aksilik çıkma olasılığı yüksek.

ya kilodun içine saklayacaksın, yada avucunun içinde gizleyeceksin...

Külot fikri iyiymiş...

• quote:

• Yakinlarda bir yikamaya ver cikista al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol Tevfik -- 26 Eylül 2014; 23:44:55 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cafeye gidip oturacak bir arkadaşım dahi yokken

Anladim yaş kac hangi ildesin

• başından saçma bir sistem.

Madem öyle anahtar vs almayacaksın adamın evine en yakın okula verirsin, adam tabanvay gelir...

su şişelerindeki etikete kadar söküyorlar. Kağıt peçete dahil olmak üzere Bazı okullarda "BOZUK PARA" almıyorlardı. okulun girişindeki pencerenin önü para doluydu. ( anahtarları almıyorsun diye adam arabayla gelmemiş, dolmuşa da mı binmeyecek ?? ) hani diyorlar ya sadece kimlik yanında olacak diye ! başka hiç bişeyi almıyorlar güya.

daha önce girdiğim bir sınavda küçük kardeşimi yanımda getirmiştim, arabada bekledi sınav boyunca, o sırada önüme ve arkama parkeden elemanlar da kardeşime bırakmıştı anahtarları. Ulen sınavdan da erken çıkınca elemanları beklemek zorunda kalmıştım anahtarlarını vermek için

şu gibi durumlarda tırstıkları için böyle önlem alıyorlar bu arada ;

Arabayla Sınava Gideceğim Anahtarı Napıyım ?

bu işin şöyle bir çıkar yolu olabilir,

- sınav bitiş saatinden 2-3 saat sonrasına kadar toplu taşıma ücretsiz olur,
    - anahtarlık barındırmayan ev anahtarları girebilir,
    - okullarda adam gibi emanet sistemi kurulur, mecbur kalan kimliği ile bırakıp kimliği ile teslim alır,

geliştirilebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Erol Tevfik

Yakinlarda bir yikamaya ver cikista a.

Vallahi en mantikli cevap

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.