Şimdi Ara

Yarın Sıfır Araç Alacağım Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeREli 34

Hocam Sakın Benzinli Focus Alma Amcam Aldı Bin Pişman Keşke Dizel Alayım Diyor Sana Tavsiyem Dizel Focus

Aslında düşünürsek benzinli ve dizel hemen hemen aynı fiyat bandında. Yeni focusun iç ve dış tasarımı astraya göre bence daha güzel. Astra biraz eski kaldı artık ama o kadar da kötü değil. Benim gönlüm Focustan yana fakat yakıt ekonomisini düşününce Astra daha cazip geliyor.
  • astra eski kasa kalsada motoru yeni jenarasyon dizel her zaman iyidir birde fazla km yapmıyorsanız satarken de iyi gider focusa lpg olmadan zor binilir lpg de 2000 lira civarı arıza ışığı yakma ihtimalı vs. Hiç gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra iyidir onu tercih ederdim.

Birde birşey soracağım.Yakın zamanda Opel Corsa almayı düşünüyoruz.Arabayı hemen teslim ediyorlar mı? Bursa Neskar dan alıcaz
  • Astranın bazı kronik sorunları var. Forumda araştırırsanız bulabilirsiniz. Ben olsam onu tercih etmezdim. Dizel focus ondan daha iyidir. Ancak onun da içi çok dar. Düz vites olduktan sonra dizel ve benzinli olarak başka uygun seçenekler de var hepsine bakınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: vanguarde

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Ulan bi biz alamadık araba
    Ben olsam focus alırdım

Hocam focusu tercih etme sebebinizi öğrenebilir miyim?

Kuzende 2013 veya 2014 olması lazım st focus var samsuna geldiğinde bindiğimde ben çok beğendim yol tutuş muhteşemdi tabi st olduğundan koltuklar ve yalıtım pek iyi değil yalıtım serken motor sesi içeri geliyor buda normal bir şey sesi duymak önemli
    Yinede yeni focus daha güzel birde titanium olunca gayet güzel oluyor ve astra kasa değişecek sizin alacağınız eski olacak eğer kasımı bekleyip yeni alacaksanızda o zaman sedan olana yeni kasa gelmeyecek eğer yeni kasayı düşünüyorsanız gidin test sürüşü yapın karar verin eski astraysa focus alınmalı

• yukarıda yazdıkların arasında astra çok iyi bir fırsat, indirim güzel kaçırma derim
    ama ben olsam madem bu kadar bütçem var yeni astrayı beklerdim
  • Astra yı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Yalnız biraz daha indirim isteyin, yeni kasası gelecek falan diyin.

• Astrayi oneririm ama boya ile ilgili detayli bilgi almayi unutmayin

• vanguarde kullanıcısına yanıt
    2 aracı da kullanmadım fakat internetten topladıgım bilgilere göre astra'nın ses yalıtımı golf ile aynı yani iyi.Focus'un ise japon araclarındaki gibi ses yalıtımı kotu.Tabi bunlar kendi deneyimlerimin sonucu değil adac'ın yaptığı test'in sonucudur.

Bence sırf yalıtımı iyi olduğu için bile astra alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 9 Eylül 2015; 3:44:18 >
  • uzun vadede dizel daha mantıklı, 2-3 sene binmeyi düşünüyorsanız astrayı eleyin sonuçta yeni kasa çıkınca değer kaybı focusa göre daha fazla olur.

• Astra dizel ama boyasina baktır öyle al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay gozunu seveyim. Akli basinda bir konu sukur. Bunlarin hangisini alirsan al. Ikisi de olur.

• Astranın kasa değiştirecek olması ve kaputta boya olması dezavantaj. Yeni astranın iç ve dış görünümü j kasadan çok farklı.
    Ancak bu hali ile birlikte Astra yeni focustan çok daha şık ve sportif.
    NE olursa olsun boyalı olmayan bir araç bulsanız daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Sifir araba almaya giderken boya olcum cihazi da bulundurun yaninizda.Ayrıca ekspertiz yaptırın arabaya ,motor ustasi da alin yaniniza , test aracini sifirlayip satiyorlar , servis çalışanları beyin vs diger parçaları alip kendi eski araclarindakiler ile degistiriyorlar cok uyanık olun

2. el bölümündeki yıllanmış araçlarıda yıkayıp sıfır diye satıyorlar.

• YuliaN Y kullanıcısına yanıt
    105 hp 240 nm Octavia 136 hp 300 nm Astra'dan daha performansliydi oyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Sifir araba almaya giderken boya olcum cihazi da bulundurun yaninizda.Ayrıca ekspertiz yaptırın arabaya ,motor ustasi da alin yaniniza , test aracini sifirlayip satiyorlar , servis çalışanları beyin vs diger parçaları alip kendi eski araclarindakiler ile degistiriyorlar cok uyanık olun

2. el bölümündeki yıllanmış araçlarıda yıkayıp sıfır diye satıyorlar.

Çalışanlar gece arabayı alıp caddeye çıkıyorlar içinde sevisiyorlar cok dikkat edilmeli

• Kesinlikle focus tercih edilmeli.

1. 3.5 focusun tasarimi her anlamda daha iyi. ic ve dis olarak hem daha dinamik, hem de yeni.

2. Yalitimi, konforu daha iyi

3. Marka bazinda daha sorunsuz

4. Yol tutus, suspansiyon, surus dinamikleri ve surus keyfi gibi konularda kesinlikle ustun. Zaten test ettiyseniz anlamissinizdir.

Opelin motoru ne kadar iyi olsa da o cag disi, hantal sasisini tercih etmezdim

• Astra alma kasa değişecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Astra alma kasa değişecek

Mevcut kasa efsane olur

• Astra boyalı olduğu için büyük ihtimalle almayacaksınız.
    Focuslar arasında ise benzinlisi mantıklı.
    10 bin TL fark dizel için vermenin mantığı yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.