Şimdi Ara

Yarın Sıfır Araç Alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir sıfır araç almak için bayileri gezdim. Aşağıda belirtmiş olduğum araçlar arasında kaldım. Nasipse yarın bu araçlardan birini alacağım. Araçların olumlu ve olumsuz yönlerini belirtirseniz sevinirim.

Ford Focus 1.6 Titanyum Manuel Benzinli (Navigasyon ve Geri Görüş Kamerası) 66.000 TL (Beyaz )

Ford Focus 1.6 Titanyum Manuel Dizel 76.250 TL (Beyaz )

Opel Astra 1.6 Dizel 136 Hp Sport Donanım( Multimedia 7.7'' Ekran+TV+DVD+NAVİGASYON+BLUETOOTH+GERİ GÖRÜŞ KAMERASI+USB) 68.250 TL (Nehir Grisi)

*Yukarıdaki astra tırdan indirilirken ön kaputta ufak bir çizilme olmuş resimleri bana gösterdiler çok ufak birşeymiş. Daha sonra boya yapılmış hiç birşey belli olmuyor. bana söylemeselerdi ben anlayamazdım bile. Normalda 72.000 TL'miş. Çizik olduğundan dolayı 66.500 TL ve Multimedia (1.750 TL) toplamda 68.250 TL'ye bırakacaklarını söylediler.

Siz olsanız bu araçlardan hangisini tercih ederdiniz sebepleriyle buraya yazarsanız çok sevinirim çünkü ilk aracım olacak o yüzden hata yapmak istemiyorum. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanguarde -- 8 Eylül 2015; 20:54:53 >

• Sifir araba almaya giderken boya olcum cihazi da bulundurun yaninizda.Ayrıca ekspertiz yaptırın arabaya ,motor ustasi da alin yaniniza , test aracini sifirlayip satiyorlar , servis çalışanları beyin vs diger parçaları alip kendi eski araclarindakiler ile degistiriyorlar cok uyanık olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzinli olsa focus derdim ama dizel astrayı şiddetle öneririm. 1 haftalığına bindim motoruna hayran kaldım. 180'le gidiyodum hala koltuğa yapıştırıyordu çok beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

Hocam benzinli olsa focus derdim ama dizel astrayı şiddetle öneririm. 1 haftalığına bindim motoruna hayran kaldım. 180'le gidiyodum hala koltuğa yapıştırıyordu çok beğendim.

Sorma hocam ben de çok kararsızım dün gece hatta bu yüzden uyuyamadım :) benzinli focus ve dizel astra arasında kaldım. Astrayı bugün test ettim çok keyifliydi fakat focusu test edemedim.
  • kesinlikle 136 hp lik astrayı ama boya bölgesel mi yapılmış yoksa tamamı mı?
  • Tam olarak bilemiyorum yarın bir kez daha sorarım ama göz ile belli değil söylemeseler gerçekten anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanguarde

quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

Hocam benzinli olsa focus derdim ama dizel astrayı şiddetle öneririm. 1 haftalığına bindim motoruna hayran kaldım. 180'le gidiyodum hala koltuğa yapıştırıyordu çok beğendim.

Sorma hocam ben de çok kararsızım dün gece hatta bu yüzden uyuyamadım :) benzinli focus ve dizel astra arasında kaldım. Astrayı bugün test ettim çok keyifliydi fakat focusu test edemedim.

Hocam benzinli dizel arasında kaldıysan direkt dizel derim sana. Yıllık 10 binden az yapıyosan dizel önermem normalde ama bu araçlar arasında fazla fiyat farkı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR AKÜ ALICAM YARDIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • astra makyajlı kasamı eğer değilse değer kaybınız fazla olacaktır. çünkü makyajlı kasası gelmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

astra makyajlı kasamı eğer değilse değer kaybınız fazla olacaktır. çünkü makyajlı kasası gelmek üzere

bildiğim kadarı ile astra yeni kasa ile gelecek 200 kg kadar daha hafif
  • makyajlı değil hocam Kasım ayında gelecekmiş. Yılda 10.000 den fazla yapacağımı sanmıyorum
  • Astra HB 1.4 140 HP Active Select Enjoy Active 70.468 64.700
    Astra HB 1.6 Dizel 110 HP Enjoy Active 74.313 72.500
    Astra HB 1.4 140 HP MT Sport 70.175 65.800
    Astra HB 1.4 140 HP Active Select Sport 73.719 67.900
    Astra HB 1.6 Dizel 136 HP Sport 79.057 77.400
    Astra HB 1.4 140 HP MT Cosmo 75.670 71.400
    Astra HB 1.4 140 HP Active Select Cosmo 79.248 74.000
    Astra HB 1.6 Dizel 136 HP Cosmo 84.659 83.700

dediğiniz astranın liste fiyatı 77400 tl.gerçekten güzel indirim yapmışlar size
  • Ulan bi biz alamadık araba
    Ben olsam focus alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Ulan bi biz alamadık araba
    Ben olsam focus alırdım

Hocam focusu tercih etme sebebinizi öğrenebilir miyim?
  • Hocam hic duşünmeden Astrayı al. Kasa degisecek falan diyenlere kulak asma bu araba classic olarak satilmaya devam edecek. Yani güncel bi araba olarak kalacak.

Yanliz biraz daha bastir o navigasyonun parasini ödeme dahada indirim iste. Ne koparirsan kâr.

• Dünya kadar para verme bizim gibi 20.000 km de dizel bi focus 3 al 2014 model flm 53-55.000 tl arası bukabilirsin kalan parayı altın mevduat alın dursum köşede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alırsanız alın fakat dizelden şaşmayın yıllık 5000 bin km de yapsanız dizel alın. neticede alırken de satarken de aracınız dizel değerinde olacak.
  • Focus hem daha dar hemde benzinli. Yılda 10 bin bile yapsanız dizel almakla daha iyi edersiniz. Sonuçta hem aynı fiyata alacaksınız benzin parasıda az olur vergileride aynı. Her türlü avantajlı olursunuz. 136 bg de cabası

• Hocam astra 136 hp ile test surusu yaptım. Bence performans vasattı.cunku ewwelinde octavia ile test surusu yapmıştım performans olarak çok üstün. Civic te dusun derdim lpg li eco lakin bu araclar arasında focus dizel mantıklı

• "Sifir araba almaya giderken boya olcum cihazi da bulundurun yaninizda." kesinlikle katılıyorum
    ve kesinlikle dizel araba alın.eğer zengin bir insan değilseniz.
  • Hocam Sakın Benzinli Focus Alma Amcam Aldı Bin Pişman Keşke Dizel Alayım Diyor Sana Tavsiyem Dizel Focus
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.