Mini-ITX oyuncu bilgisayar siparişimi yorumlarınız doğrultusunda yarın vereceğim. Aşağıdaki linkte topladım parçaları sizce sistemim nasıl ? Sorunsuzca işimi görürmü ? Yorumlarınız benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim.
Asus Rog swift monitörüm var onunla kullanacağım. GTX970 almak istiyordum fakat almışken en güncelini almayı düşündüm.
Mini toplama sebebiniz nedir. TV altında da kullanmayacaksınız sanırım. Direk normal kasa toplayın hem hava sirkülasyonu iyi olur hem de kule tipi soğutucular da kullanılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: dennisyuwi
Asus Rog swift monitörüm var onunla kullanacağım. GTX970 almak istiyordum fakat almışken en güncelini almayı düşündüm.
Mini itx toplama sebebim şu; evliyim evde kasayı farklı yerlere taşımam gerekebilir örneğim eşimle film izlemek için salondaki LEDTV'ye bağlamam gerekebilir, yada oyun oynayacaksam monitöre bağlayıp oyun oynayabilirim. Ayrıca evimiz metrekare olarak küçük labtop vardı ama beni hiç tatmin etmediği için sattım. Şimdi gözüm mini itx te
Lana-Del-Rey
kullanıcısına yanıt
Sanırım bu alienware ın x51 de kullandığı mini itx, gerçekten çok güzel bir kasa fakat türkiyedeki tedarikçilerden bunu bulmam sanırım imkansız. Amazon dışında sipariş verebileceğim bir yer varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme