Şimdi Ara

Yarın Sipariş verilecek Mini-ITX gaming pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mini-ITX oyuncu bilgisayar siparişimi yorumlarınız doğrultusunda yarın vereceğim. Aşağıdaki linkte topladım parçaları sizce sistemim nasıl ? Sorunsuzca işimi görürmü ? Yorumlarınız benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim.

http://inventus.com.tr/ShowCart.aspx

• Spetbos diyor. Bir resim atin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attığınız linkten herkes kendi sepetini görür, ss atın yardımcı olalım
  • -MSI H81I INTEL H81, DDR3, LGA1150, SATA6Gb/s, USB3.0, D-SUB, DVI, HDMI mini ITX Anakart
    -INTEL Core i5-4460 3.20GHz, 6MB L3, çift kanal DDR3, 22nm, LGA1150 İşlemci
    -NOCTUA NH-D9L 2011/2011-V3/1151/1150/1155/1156/ & Tüm AMD Soketler, NF-A9 PWM 92mm, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu
    -KINGSTON HX316C9SRK2/16 HyperX Savage Red 16GB (2x8GB) DDR3-1600MHz Cas9 1.5V Bellek
    -WESTERNDIGITAL WD10EZRX Caviar Green 1TB 64MB SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk
    -KINGSTON SV300S37A/240G V300 Serisi 2.5 240GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3), 450-450MB/s SSD sabitdisk
    -MSI GTX 980 GAMING 4G GTX980, PCI-E16 3.0, 4GB/256bit GDDR5, HDMI, DVI, 3xDisplayPort Ekran kartı
    -THERMALTAKE Core V1 Mini-ITX küp USB3.0 Güç kaynaksız Kasa
    -CORSAIR CP-9020061-EU CX750M 750W 80+ Bronze tak çıkar Güç kaynağı
  • Arkadaşlar kusura bakmayın şimdi ekleyebildim sepetin görüntüsünü yukarıda yazdım yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennisyuwi -- 31 Ağustos 2015; 16:18:02 >
  • dennisyuwi D kullanıcısına yanıt
    1080p çözürlükte kullanacaksanız bence gtx980 aşırıya kaçmış.Onun yerine skylake ddr4 sistem toplarsanız daha güncel bir sisteminiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dennisyuwi

Arkadaşlar kusura bakmayın şimdi ekleyebildim sepetin görüntüsünü yukarıda yazdım yorum yaparsanız sevinirim.

Mini sisteme kule tipi soğutucu aşırı ve sığmayabilir aynı firmanın yatay profil soğutcuları alınabilir.

anakart çok düşük mini çok daha iyi anakartlar var.Mini sistem birazda bütün işlevleri üstünde toplayabilimeli.

ssd adi seri asla alınmamalı güncel teknoloji 850 evo alın

gtx980 gibi bir kart da fazla uçuk bana kalırsa R9 390 veya gtx970 alınabilir. uygun fiyat sebebiyle kart 2 ci el alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus Rog swift monitörüm var onunla kullanacağım. GTX970 almak istiyordum fakat almışken en güncelini almayı düşündüm.
  • Mini toplama sebebiniz nedir. TV altında da kullanmayacaksınız sanırım. Direk normal kasa toplayın hem hava sirkülasyonu iyi olur hem de kule tipi soğutucular da kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dennisyuwi

Asus Rog swift monitörüm var onunla kullanacağım. GTX970 almak istiyordum fakat almışken en güncelini almayı düşündüm.

Anakartı bunla :http://www.amazon.com/MSI-Mini-Motherboards-H97I-AC/dp/B00K23BT78

Kasayıda bunla değiştirin :http://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Mini-ITX-Computer-RVZ01B/dp/B00I3EKXDE/ref=sr_1_17?s=pc&ie=UTF8&qid=1441029065&sr=1-17&keywords=silverstone+slim

Gerçek mini itx istiyorsanız.

• Mini itx toplama sebebim şu; evliyim evde kasayı farklı yerlere taşımam gerekebilir örneğim eşimle film izlemek için salondaki LEDTV'ye bağlamam gerekebilir, yada oyun oynayacaksam monitöre bağlayıp oyun oynayabilirim. Ayrıca evimiz metrekare olarak küçük labtop vardı ama beni hiç tatmin etmediği için sattım. Şimdi gözüm mini itx te
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu alienware ın x51 de kullandığı mini itx, gerçekten çok güzel bir kasa fakat türkiyedeki tedarikçilerden bunu bulmam sanırım imkansız. Amazon dışında sipariş verebileceğim bir yer varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.