Şimdi Ara

Yarın son gün lütfen yardım edin 30.09.2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır topiclere yazmayıp yeni başlık başlattığım için çok özür dilerim lütfen mazur görün.

Lisans mezunuyum iki yıl tecil hakkım yarın sona eriyor 30.09.2015 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur yazıyor. Eylül başında yüksek lisansa kayıt oldum. Bugün askerlik şubesini aradım okul belgeyi henüz göndermemiş. Yarın lisans transkriptinle gel işlemlerini yapacağız kasım celbi için dediler. Ama ben gutmek istemiyorum artık yine öğrenciyim dedim. Onlar da yarın gelmezsen yoklama kaçağı olursun hiç ertelenmez dediler. Okul belgeyi ekimde gönderir diye umuyorum. ama ben yarın kasım için başvurursam erteleme hakkımı kaybetmez miyim? Askerlik şubesine uğramaz ve okulun belgeyi göndermesini beklersem de kaçak duruma düşeceğim. Memur asıl o zaman ertelenme hakkını kaybedersin dedi. İki ucu *oklu değnek. Ne yapsam başından bu durum geçen, bilgisi olan var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün sonsa git kardeşim şubeye seni zorla tutup kolundan orada asker yapmayacaklar ya. Git derdini orada anlat korkma.
    Kaçak durumuna düşersen tecil hakkının tamamen biteceği de yalandır büyük ihtimal.
    Ben üni.'yi bitirdikten sonra gitmemiştim hemen şubeye, eve belge geldi yoklama kaçağıyım diye. Diplomamla gidip 2 sene daha tecil hakkımı kullandım. 5 gün yoklama kaçağı olduğumdan 80 lira bir şey ceza ödemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.