Bildirim
(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle başınız sağolsun. Umarım Devlet görevini yapar!! Allah yardım etsin. ben görevimi yapıp öne çıkardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 1 Eylül 2019; 19:57:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öne çıkaralım arkadaşlar. Başınız sağolsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah rahmet eylesin.
up layalim beyler
Sağ olun hocam.
başın sağolsun -
Allah rahmet eylesin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Başınız saolsun
Derhal saglam bir avukatla savcılığa suc duyurunda bulunun
Konuyu öne çıkaralım arkadaslar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam teşekkür ederim
Başınız sağolsun hocam. Hemen öne çıkaralım.
Sağolun hocam.
başınız sagolsun allah sabır versin umarım adalet yerini bulur -
Upladım. Başınız sağolsun, Allah sabır versin. -
Umarım hocam. Tek istediğim hakettiği cezayı alsın
Allah Rahmet eylesin Bu Ülkede Polisler ne işe yarıyor anlamıyorum inşallah en kısa zamanda bulunup cezalarını çekerler. -
Başın sağ olsun dostum. Konuyu öne çıkardım. Sabırlar dilerim sana.
Bölgede eğer varsa kameraları kontrol edin. Rica edin esnafa anlayış göstereceklerdir. Plakaya ulaşabilirseniz çok iyi olur. Allah rahmet eylesin
Başın sağolsun kardeşim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yeter artık iyi bir şey olsun -
Konuyu öne çıkarın arkadaşlar.
Bir gün işin emniyete veya adliyeye düşerse anlarsın neden buraya konu açtığını. Şuan bilişsel olarak somut işlemler döneminden öteye geçip düşünemiyorsun.
|
Öne çıkaralım arkadaşlar. Başınız sağolsun
|
Ne demek kapatılıyor ya son zamanlarda bu olayları çok duyuyorum.Demek ki bir işimiz düşse internetten destek almadıysak herşey örtbas edilecek.
|
Bu ülkede polisten bir cacık olmaz. Nerede boş beleş tipler var hepsi polislikte. Bir baltaya sap olamayıp asgari ücretten çalışacak hatta bırak çalışmayı iş bulamayacak tipler polislikte yada uzman olarak askeriyede. Sonra bunlardan iş bekle. Çok nadir içlerinden akıllı tipler polisliğe giriyor onlarda zaten komserlikten yada tam bilemiyorum ama üst rütbelerden giriyor.
|
Coll story olmasin sakin? 2 gunde ne dosya kapalir nede buraya yazi yazilir
|
Plakası görülen araçlara ulaşın araçların'da kamera varmı sorun eğer varsa kayıtları rica edin belki beyaz aracın plakası görülüyordur
|
Konuyu uplayalim polisler gorevini yapsin artik haram yemekten bikmadilar
|
Anlaşılan sen bir şeyler yaşamamışsın da böyle rahat konuşabiliyorsun. Adam burada, mağduriyetinden yakınmaktan çok insanlardan destek bekliyor. Gelmişsin resmen adama hakaretler yağdırıyorsun. Sen ne kadar karakter yoksunu bir adamsın ya ?
|
Boyle yavsakca konusmayi kimden ogrendin kardesim duzgun konus yarilmasin bir tarafin terbiyeli konusmayi ogretselerdi sana anne baban kulaklarini cinlatmazdim
|
Benzer içerikler
- ekrem abi eşi trafik kazası
- uzamax kullananların yorumu
- en iyi tam buğday ekmeği markası
- parmakta kendiliğinden oluşan kesikler
- dolorex kaç saatte bir içilir
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X