Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 04.09.2019, destek veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, kimse yaşamasın böyle bi acıyı. 2 gündür foruma giremiyorum özel mesajlara dönebiliyorum ama konuya gelenlere cevap gönderemiyorum affola.
    2 gündür olay yerine ait kamera kayıtlarını, olaydan sonraki benzinlik yol üstü kameraları inceledim fakat hiç yolu ve olyı gösteren kamera yok. Ayrıca olay anında koru hastanesinin başhekimi ve göğüs cerrahı olduğunu söyleyen biri yardım etmiş sağolsun, ama koru hastanesine gidip başhekimiyle görüştüğümde(gerçekten göğüs cerrahı) asla kendisi olmadığını söyledi. Onun dışında avukat ile görüştüm.
    Avukat akrabamız. Polislerle konuştuğunu ve polislerin olayı kapatmaya çalıştığını kendisini terslediklerinş söyledi. Hala beklemedeyiz.
    Korkarım ki dosyayı kapatcaklar arkadaşlar. Elimizden hiçbirşey gelmiyor.

02.09.2019, Bugün tahkikatı yapan karakol ile görüştüm. Video ve vuran arabanın hasarlı bölgesini gösterdim. Maalesef olay anına dair bi görüntü olmadığı için bi sonuç çıkmayacağını söylediler. Kazadan önceki mobeseye bakıp hasarının olup olmadığına bakılmasını istedim. Ondan delil olmaz dedi.

Bu beyaz tişörtlüyü gören bilen ulaşsın. Kazaya sebep olan olabilir.

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme)

Edit 1- Herkese çok teşekkür ediyorum, Sağolun. Allah böyle acıyı kimseye vermesin.

Edit 2- Twitterden hashtag açtık arkadaşlar. Twitter adresim @omerfe_

Edit 3- Ekşide konu açıldı,
    ekşi sözlük
    ömer için adalet
    https://eksisozluk.com/omer-icin-adalet--6163837

Merhaba arkadaşlar. Abim dün trafik kazasında hayatını kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybettiği için yoldan çıktığını söyledi polis. Olay yerinin önündeki esnafla konuştuğumuzda olayı öyle olmadığını anladık. Abim yolda giderken bi anda önüne araç kırmış ve arabasının arkasıyla bizim arabın önüne vurarak yoldan çıkmasına neden olmuş. Esnaf olaydan hemen sonra videoya çekmiş. Videoda açık şekilde o arabanın hasarlı arka kısmı mevcut. Adamlar başımıza bela almayalım diye kaçmışlar. Videoda herşeyi kaydetmiş olay sonrasına ait. Polisle görüştüm dosyayı kapattılar. Olan 30 yaşındaki abime, 3 ve 7 yaşında 2 yeğenime oldu. Sizden rica ediyorum olayı yayalım. Bu kişiler bulunsun gerekli cezayı alsınlar. Biz hüngür hüngür ağlarken, çocuklara açıklama yapamazken o rahat rahat uyuyor. Yardım edin yalvarırım.

Katilin aracı

Abimin can verdiği araç

4 dklık video mevcut olay sonrasına ait. Maalesef plakaları okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakat sinek -- 4 Eylül 2019; 17:47:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede polisten bir cacık olmaz. Nerede boş beleş tipler var hepsi polislikte. Bir baltaya sap olamayıp asgari ücretten çalışacak hatta bırak çalışmayı iş bulamayacak tipler polislikte yada uzman olarak askeriyede. Sonra bunlardan iş bekle. Çok nadir içlerinden akıllı tipler polisliğe giriyor onlarda zaten komserlikten yada tam bilemiyorum ama üst rütbelerden giriyor.
  • öncelikle başınız sağolsun. Umarım Devlet görevini yapar!! Allah yardım etsin. ben görevimi yapıp öne çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 1 Eylül 2019; 19:57:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkaralım arkadaşlar. Başınız sağolsun

• allah rahmet eylesin.

up layalim beyler

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam.

• başın sağolsun
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başınız saolsun

Derhal saglam bir avukatla savcılığa suc duyurunda bulunun

Konuyu öne çıkaralım arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkür ederim

• Başınız sağolsun hocam. Hemen öne çıkaralım.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

• başınız sagolsun allah sabır versin umarım adalet yerini bulur
  • Upladım. Başınız sağolsun, Allah sabır versin.
  • porsuk773 kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam. Tek istediğim hakettiği cezayı alsın

• Allah Rahmet eylesin Bu Ülkede Polisler ne işe yarıyor anlamıyorum inşallah en kısa zamanda bulunup cezalarını çekerler.
  • Başın sağ olsun dostum. Konuyu öne çıkardım. Sabırlar dilerim sana.

• Bölgede eğer varsa kameraları kontrol edin. Rica edin esnafa anlayış göstereceklerdir. Plakaya ulaşabilirseniz çok iyi olur. Allah rahmet eylesin

• Başın sağolsun kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeter artık iyi bir şey olsun
  • Konuyu öne çıkarın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.