Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başın sağolsun hocam umarım unutulup gitmez bu olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin Hocam. Ülkede ADALET ve GÜVENLİK sadece yazı ile sınırlı

Öne çıkardım, Rabbim yardımcınız olsun..

• hakim ve savcılar forumumu takip ediyor anlamadım ki ben. al bu kayıtları savcılığa git.
  • Adalet yok polise gidersen uğraşmazlar savcıda uğraşmaz eğer sesini üst makamlara duyurursan o zaman ilgilenirler

allah rahmet eylesin
  • Daha iyi anlasilsin diye fotograflari duzelttim isterseniz boyle ekleyin.
    Basiniz sagolsun.

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme)(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme)(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme)(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme)(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme)

• avukat tutun hemen . up
  • Allah yardımcınız olsun hocam, ekşiye taşıyabilen varsa taşısın. Hak, hukuk, adalet falan yalan bu ülkede
  • Bu ülkede medya baskısı olmadan devlet iş yapmıyor. Video vs kanıt varsa tv kanalları ile görüşün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tw Scott -- 1 Eylül 2019; 21:16:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan pek bir şey çıkmaz ama ekşi sözlükte bir yazardan rica edip orada konu açtırın belki bir yardımı dokunur. Cidden insan hayatının zerre önemi olmayan bir ülkede yaşıyoruz. Başınız sağ olsun.
  • Başın saolsun hocam.

• Başınız sağolsun.. ne denir ki işini yapmayana.. hakkı görmezden gelene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet etsin hocam.
    Konuyu önce çıkardım, umarım birisi ekşiye fılan acar o zaman daha cok dıkkat ceker.
  • Coll story olmasin sakin? 2 gunde ne dosya kapalir nede buraya yazi yazilir

• Elimden sadece baş sağlığı dilemek ve konuyu yukarı taşımak geliyor. Başın sağolsun , Allah rahmet eylesin.
  • Çok üzücü bir durum, Başın sağolsun. Arkadaşların dediği gibi belki, çevre esnafın kameralarından bir şey yakalayabilirsin. Avukat tutarsanız sizi yönlendirecektir.

Ama ekşi sözlüğe ulaşabilirsen Tüm Türkiyenin haberi olabilir.

Rahmetlinin, Rabbim mekanını cennet eylesin.

• Allah rahmet eylesin. Size de sabır versin inşallah

• Up

• Uplayalim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.