Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Çok geçmiş olsun hocam umarım cezasını çeker şeref yoksunu herifler yasal açıdan bilgim yok fakat. Videoda plakaların okunamadığını söylemişsiniz fakat o plakalar okunabilir. Cidden çok gelişmiş teknolojiler var maskeli yüzlerin bile robot halini çılarabiliyorlar. Emin olun ihtimal vardır. O videoda plakayı detaylı analiz ederek ve o model araçları kıyaslayarak plaka bulunabilir bence yeterki polis bulmak istesin umarım iyi ve işini bilen bir avukat bulabilirsiniz.

Bir avukata sorduktan sonra videoyu koyun isterseniz. Ama önce sorun avukata yasal açıdan hakkınız gidebilir videolarda öyle birşey oluyordu sanrım
    ya sen ne biliyorsun yorum yazmışın senin gibi insanlar yüzünden masumlar zarar goruyor
  • allah rahmet eylesin

upp!
  • başınız saolsun hocam.
    elimizden bişi gelmiyor şu konularda. o dosyayı kapatan ****lerin elini ayağını kesmek lazım temizinden. İbneler maaşı eksik yatınca devlete söver başka bi boka yaramazlar.
  • Başın sağolsun, kazan sarayı görünce bir tuhaf oldum. İş yerim orada, umarım bulursun sana tavsiyem arabanın marka modeli belli. Arabayı yaptirabilecegi yerler belli, onda ne kadar hasar var bilmiyorum ama yaptirmasi gereken seyleri oto sanayide ostim vb. yerlede yaptiracak. Bir a4 e marka model hasarli yerle ilgili bilgileri verip esnafa dagitmani oneririm, ozellikle kaportacilara. Ek olarak o yolda kameralar var, o kayitlarda araci bulabiliyor polis sakin pesini birakma. O gunu saat araligini didik didik inceleyin.

• Başınız saolsun

Polis 1 günde bulur, yeterki bulmak istesin, tv kanallarınınada bilgi verin basında çıkarsa mecbur ilgilenmek zorunda kalıyor polis.. Allahım ne günlere kaldık polis işini yapsın diye dua eder duruma geldik

• bütün devletin hukukla ilgilenen birimlerine yazı yaz gönder elber vardır bir babayiğit biri çıkar bulur herşeyi yapar
  • Başınız sağolsun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Başınız saolsun olay yerine yakın gişe eds falan kameraları incelemeleri gerekmiyormu

• Basiniz sagolsun insallah suclular bulunur

Konu up

• Allah rahmet eylesin kardeşim.

• Allah rahmet eylesin.

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
    İnşallah suçlular yakalanır ve adalet yerini bulur.
  • Başın sağolsun kardeşim Allah sabır versin haber kanalına çıkarsan olay daha hızlı büyür..

• Başınız sağolsun.

• Başınız sağ olsun.

• Hak hukuk adalet işlemiyor insanlar sosyal medyadan internetlerden yardım ister oldu. Ne günlere kaldık. Başınız sağolsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.