Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle başınız sağolsun, Allahım sizlere sabır ve uzun ömürler versin.

ankaradasondakika
    ankaratrafik
    ankaradatrafik

instagram sayfalarında bu konu paylaşılır ise bir çok kişi video veya fotoğraf çekmiştir oraya atılır. Ben bu elim hadiseyi ankaradasondakika sayfasında görmüştüm ancak sadece kaza bilgisi vardı. Bu olayı detaylıca bu sayfaların adminleri ile paylaşılır ise bu kaçan şeref yoksunlarının plakasını illaki gören, çeken, kaydeden birisi olmuştur bulunursa orada bulunur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 2 Eylül 2019; 0:55:33 >
  • Başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin.Çok zor durum çoooook.
  • allah rahmet eylesin büyük ihtimal polisin bir tanıdığı olduğu için polis dosyayı kapatmıştır savcılığı başvur. bu işin peşini bırakma işini adam akıllı yapamayan birçok polis var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delimi -- 2 Eylül 2019; 1:2:27 >
  • Umarım bulunur katiller up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede hukuk üstünlüğü yok maalesef

Türkiye'nin bu kadar yozlaşmasınin sebebi tabiki balık baştan kokar atasözü

Polis ne yapsın diyeceğim? Hırsızı bile polis yakalıyor savcı serbest bırakıyor , savcı serbest bırakmasa hakim serbest bırakıyor.

Zaten milletvekilinden sanatçısına kadar suç işlemeyen suçu torpil ile güç ile bastırmayan yok.

• Başınız sağolsun hocam. Hemen öne çıkaralım.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

• Bu olay sanayide çözülür, gidin ustalara tek tek fotoğraf dağıtın, o araç mutlaka sanayilerden birisine aracını yaptırmak için gidecek. Hatta yarından itibaren başlarsanız belki araca denk bile gelebilirsiniz. Allah sabır versin.
  • Hocam abinizin mekanı cennet olsun huzur içinde olsun.. Ülkede adalet yok lanet olsun ki yok.. umarım en kısa zamanda detaylı araştırılır ve katiler cezayı alır yazıklar olsun diyorum..
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Polis maalesef vatandaşın polisi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hynx

Daha iyi anlasilsin diye fotograflari duzelttim isterseniz boyle ekleyin.
    Basiniz sagolsun.

Eksiden alintiymis siz değilsiniz demekki. Ama yinede yazalim. Once o esnaflardan olaya ait yazili beyan alin.
    Cevrede (ilerdeki yolu komple tarayip kamera varmi kontrol edin. Elinizdeki videodan araclarin ordaki saatini ve takriben (o kameradan gececekleri saati hesaplarsiniz.
    Savciliga gidip suc duyurusunda bulunun. İslerden anlamiyorum derseniz avukatla görüşün. O aracin plakasi bulunur. Her sehrin ilcenin giris cikisina kamera konuldu. Fotografinizdan ise aractaki hasar anlasilmiyor. Belki kucuk bir ihtimal ama Siz oyle gormek istediginizden hasar goruyor olabilirmisinjz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 2 Eylül 2019; 2:16:48 >

• Başın sağolsun, ALLAH yardımcınız olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görevini gereği gibi ifa etmeyen polisler hakkında da suç duyurusunda bulunup, belirttiğiniz şahısları tanık olarak ekleyin. Muhitteki kamera görüntülerini almaya çalışın.

• Hiçbiryerde insanın canına bu kadar kast etmek basit değildir bu ülke gibi. Allah abinize en güzel yerleri versin makamında. Geride kalanlara sabırlar diliyorum Rabbim dayanma gücü versin. ve diliyorum ki bunu yaşatanlar en kısa sürede bulunur ve adalete teslim edilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dosyayı kapatan polisleri ve büroyu araştırmakla işe başlamak mantıklı olur. Esnaftan vuran arabaya dair bilgi alıp bu bilgi doğrultusunda maktülün husumeti olan kişilerin arabalarının bilgileri ile karşılaştırabilirsin. Ayrıyeten 500m çevredeki tüm oto tamirciler ile görüşün ve esnaftan aldığınız bilgi doğrultusunda oradaki arabalar ile karşılaştırın. Umarım bu söylediklerimin bir yararı dokunur, Allah rahmet eylesin.
  • Allah yardımcınız olsun
  • Kazaya karisan iki aracin da plakalari belli degil mi? Fotograflarda plaka okunmuyor demissiniz. Kimse de gidip plakayi okumamis mi? Ben inanmadim sahsen. Esnaf olayi yanlis gorup yorumlamis. Bahsettiginiz o iki kisinin aracinda cok kucuk bir hasar var. Araci durdurmadan devam eder giderlerdi. Bence abiniz ondeki aracin arkasina carptigi icin adamlar araci durdurmus. Yoksa hem hatali olup hem de neden dursunlar sonra fa kacsinlar? Sacmalik.

• Başınız sağ olsun. Umarım katiller bir an önce yakalnır.

Bu kazanın aynısından ben de yaptım. Hızım 90 civarındaydı. Yanımdaki beni sollayan araç önündeki engelden kaçmak için ve makas atmak için benim üzerime 90 derece kırdı. Hayatımda gördüğüm en sert makastı. Ben frene abanmadım. Hafif frenleme ile biraz sağa kaçtım sağdaki arabayı tehlikeye atmadan ve önceki arabaya çarmak için bir noksa seçtim ve çarptım bilerek ama direksiyon taş gibi sabitti. Araba savrulmadı ve yoldan atmadı beni. Yol dopdoluydu sağda solda heryerde araba vardı. Öndeki arabanın arkası biraz savruldu ve sonra son sürak kaçmaya başladı. Ben de gazı kökledim ama adamın arabası güçlüydü ve makas atarak kaçtı ağır trafikte. Ben de araba dolu olduğundan uğraşmadım ve polisi aradım. Plakayı alamamıştık o heyecanla. Polis olay yerini terketmişsin dedi tenezül bile etmedi gelmeye.

Aranın içi silme adam dolu. Yoldan çıksaydım felaket olurdu.

• Allah rahmet etsin başınız sağolsun.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.