Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Nerede yazıyor
    https://forum.donanimhaber.com/abim-vuruldu-vuran-kisi-serbest-konu-detaylandirildi--137367553

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, sizlere de sabırlar versin.

• Katil, katiller falan yazılmış çok sevimsiz olmuş her canı yanan önüne gelene böyle saldıramaz. En azından ispatlanana kadar, herkes de destek atmış bir tane haktan hukuktan yana polis asker savcı yok gibi memlekette. Önüne kırmış denilmiş ama acaba ölen şahıs takip mesafesini mi ihlal etti o da değil hatta sanıldığı gibi bir hasarın orada olduğu da net belli değil. Bu fotoğraftaki aracın sahibi olsam eğer ki bu kazanın saatinden önce aracımda hasar varsa kamera görüntüsü alır şahsa dava açarım. İyice muz cumhuriyetine çevirdiniz memleketi. Bir kaç ensesi kalın bu tarz olayları kararttı diye iyice paranoyak oldunuz. Ölene Allah rahmet eylesin geride kalan yakınlarına sabır diliyorum ama böyle de olmaz yani.
  • Başınız sağolsun, Allah sabır versin. İnşallah yapanların yanına kalmaz.
  • Basiniz sagolsun allah sabir versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olasandra

Polis istese 1 saat içerisinde o aracı bulur. Ama polis görevini yapmadığı için siz yapıcaksınız.
    1. Aracın marka modeli tespit edilecek. O yolda bulunan bütün sokak, cadde, dükkan kameralarına bakıcaksınız. Kazanın olduğu saatte o yoldan geçen o marka arabayı, plakayı ve sahibini bulacaksınız. Hatta kameralardan sürücüyü bile tespit edebilirsiniz.
    Ayrıca biliyorsunuz devlette torpil gırla. Torpil bulacaksınız, torpil yoksa satın alıcaksınız. Torbilli birisi bu işi halleder. Emekli savcılar, emniyet müdürleri vs. bu işi para karşılığında yapabilir.
    Bu şekil yapmak en doğrusu bu zamanda kendi işini kendin halletmek yasal yoldan halledilemediği için ne yazıkki

• Başın sağ olsun dostum abin için çok üzüldüm. Aylar önce paylaştığım bir videoyla özetle polislerin neler yapabildiğini anlatmaya çalıştım. Ama ne yazık ki yeterince sesimi duyuramadım ve hiçbir şey olmadı. Hatta polislerden tehdit bile aldım. O kadar özgür ve bağımsızlar işte. Ama sonuna kadar devam edeceğim hukuki olarak. Senin de her konuda yanındayım.

Ve olayın Ankara yolunda olması şaşırtmadı. Benim yarı katillerim de ankaradan istanbula gelip bana çarpmışlardı. Ankaralılardı.
  • başınız sağolsun, kemeri takılı değil miymiş?
  • Allah sabır versin hocam, umalım adalet yerini bulsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Basşınız sağolsun,Allah sabır versin.
    Forumda okuduğumuz olaylardan da gördüğümüz gibi Türk polisi sadece dosya kapatmak için çabalayan bankamatik memurları oldu gitti.Polis hiçbir olayın üstüne gitmediğinden herkes sosyal medyadan medet umuyor.
    YAZIK.
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Hocam o diğer abimdi. Yandık kavrulduk. Bu nasıl acı hocam. Daha inanamıyorum.

• Allah rahmet eylesin. Umarım bir an evvel bulunur diğer araçtakiler. Malesef kimse işini yapmak istemiyor bu memlekette. Şu twitter, sosyal medya ve kameralı telefonlar olmasa kimse sesini duyuramayacak.

• Hergün onlarca kaza haberi görüyoruz televizyonda sağda solda. Hepsinde sebep aynı "sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti". Kimse kazaya sebep olan insanlarin canına malına kast eden bu insan gibi davranan yaratıkları konuşmuyor.

• Allah rahmet eylesin, umarım en kısa zamanda bulunurlar.

Destek olalım arkadaşlar böyle insanlar bu şekilde suçlarından kaçamamalılar.
  • Başınız sağolsun kardeşim...

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Maalesef o kadar haklısınız ki

• Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Ancak yazılarınızda katil söyleminiz pek uygun olmamış.

Henüz yargılanmayan iki insan için söylenenler hoş değil.

Soruşturma açılsın, savcılık bulacaktır onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 2 Eylül 2019; 13:23:6 >
  • DÜZELTME:
    Arkadaşla görüştük, olayın acısı ve şokuyla detaylı yazamamış, kendisinden özür diliyorum, tekrar baş sağlığı diliyorum.

Hep Adalet yok diye kızıyoruz da, bir Allahın kulu da bekleyip olayı anlatmamış. Polisin konudan başta haberi olmuyor, basit kaza olarak değerlendiriyorlar, fakat artık haberleri var, muhakkak detaylı çalışma yapacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westberlin -- 2 Eylül 2019; 14:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

DÜZELTME:
    Arkadaşla görüştük, olayın acısı ve şokuyla detaylı yazamamış, kendisinden özür diliyorum, tekrar baş sağlığı diliyorum.

Hep Adalet yok diye kızıyoruz da, bir Allahın kulu da bekleyip olayı anlatmamış. Polisin konudan başta haberi olmuyor, basit kaza olarak değerlendiriyorlar, fakat artık haberleri var, muhakkak detaylı çalışma yapacaklardır.
    Böyle bir olayın gerçekliğini sorgulamanıza şaşırdım. Çevre esnafı dediğim yol kenarındaki karpuzcu. Ayrıca dosya adli olarak kapanmıyor. Önemli olan kaza raporunun nasıl tutulduğu ki rapora göre adli dava kapanıyor. Kaza raporunda direksiyon hakimiyetini kaybetme olarak geçiyor. Görüntüleri verememiş. Sebebi ise afgan uyruklu olup oturma izni olmaması. Özelden telefon no atarsanız kazadan hemen sonra çekilen 4 dklık videoyu gönderebilirim. Tozlar havadayken çekilmeye başlanmış.

Edit: evet polis okulunda okudum. Ayrıca vurulan abim diğer abim.

Konu detayı özelden gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakat sinek -- 2 Eylül 2019; 13:55:41 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.