Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağlam bir avukat? davayı kapana kadar sağlamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun, Araç kamerası şart arkadaş hatta zorunlu olarak üretimde takılmalı madem bu meletler insan ölümüne sebep oluyor şart olmalı artık.
  • Allah rahmet eylesin Kardeşim.

• Öncelikle tanıdık güvendik bir avukat bulun. Gerisi gelir zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun. Ülkede adalet tabi ki yok allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Paranız varsa birde nüfusunuz merak etmeyin 10 dakikada bulunur

• Başınız sağolsun bu tür olaylarda cezalar yetetsiz olanlar da uygulanmıyor bir adama zil zurna sarhoşken çarpıp öldürürsen 2 sene ehliyetin gider belki birkaç ay hapis bazen o da yok burada ölüme sebebiyet olmuş olanların serbest olması gibi. Bu mu adalet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan239 -- 2 Eylül 2019; 8:42:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başınız sağolsun... çok acı... umarım cezasını çekerlerde acınız bir nebze hafifler...
  • Sabah upı.

• Başınız sağolsun.
    Dosya neden kapatılmış? Polisler görgü tanıklarıyla konuşmamışlar mı? Polisler ilgili aracı bu zamana kadar tespit etse belki diğer araçtakiler yakalanacaktı. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunmayı düşünüyor musunuz?
  • trafik polisleri ceza yazmaktan başka işe yaramıyor maalesef...
  • Başınız sağolsun öne çıkarttım.

• Çok geçmiş olsun. Allah ailenize sabır versin. Hakkınızı yargıda mutlaka arayın umarım adalet yerini bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, sizlere de sabırlar versin.
    trafikte böyle teröristler kol geziyor. cezaların bir caydırıcılığı yok. araç kamerası takmak bu magandaların yakalanmasına bir nebze de olsa katkı yapıyor.
    İnşallah suçlular bir an evvele cezasını çekerler.
  • Başın sağolsun kardeşim, umarım yakalanırlar.

Bence polis istese çok rahat bulur. Araç belli, saat belli, mobese vs o güzergâhdan geçen kaç tane aynı araç olabilir.
  • Başınız sağolsun umarım adalet biran evel yakalar ve cezasını verir çok üzüldüm.
  • İlk defa bir mesajı okurken bu kadar etkilendim. Çok samimi yazmışsın. Yakalansalar da kaza olduğu için kanunen pek zorlanmayacaklar. Ama Allahın dan bulsun vicdansız acımasızlar. Allahın adaletinden kaçamazlar.
  • Başın sağolsun dostum çok zor olsa gerek. Arkadaşlarıma, dostlarıma konuyu gönderdim ufakta olsa bir ihtimal belki yardımcı olacak biri çıkabilir.
  • Daha önce abin vurulmuş açtığın konuya göre. Bunu yapanlar mı bu şahıslar?

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Nerede yazıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.