Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Resimdeki şahıslar vurduğu tahmin edilen kişiler ise Emniyet ve Kolluk kuvvetleri kimlik tespiti yapıp yakalar.
    2. Plaka yoksa yapacak bir şey yok.

Kişilerin yapabilceği hiç bir şey yok.Emniyet gerekli tahkikat sonucu yakalayacaktır
  • Başınız sağolsun umarım bu kansızlar bir önce bulunurlar ve hakettikleri cezayı alırlar. Bir kez daha bu ülkede ki polisin bir boka yaramadığınıda görmüş olmuş inş o olayı kapatan polislerinde en kısa zamanda hakkın rahmetine kavuşması dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı ve biri ekşiye düzgün başlık açsın gerekirse ben metni yazarım

• Başınız sağ olsun hocam bir an önce dürüst ahlaklı bir avukat bulun savcılığa suç duyurusunda bulunup.

• Ayrıca konuyu ekşiye açın hocam.

• Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Allah yardımcınız olsun.
  • Allah rahmet eylesin mücadele nizde yar ve yardımcınız olsun

• Allah rahmet eylesin,başınız sağ olsun kardeşim.Umarım suçlular yakalanıp en ağır cezayı alırlar.

• Başınız sağolsun. Umarım adalet yerini bulur.

• ekşiden desteğimi verdim ne desek boş
  • Allah hiçkimsenin hakkını bırakmaz öbür tarafta alacaksın hakkını inşallah bu dünyadada alırsın o polislerinden allah rızkını elinden alsın şerefsizler

• Başınız sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin hocam. Bende trafik kazasında kardeşimi kaybettim yakın zamanda. Bu yüzden acınızı çok iyi anlıyorum. Size tavsiyem öncelikle sağlam bir avukat bulun. Birde sizi ve ailenizi devamlı arayan sigorta şirketleri ve hukuk büroları olacak. Bunlara kesinlikle kanmayın. Akbaba gibi hepsi. Yaşadığınız civarda çok iyi bir avukat bulup dosyayı onunla birlikte takip edin.
  • Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar dilerim.:(
  • Adamın zoruna gidiyor böyle şeyler Rüzgar çetin olayı vardı 2 polis gitti şehit mi dersin ne dersin bilemem.
    Şimdide 3 can polis olayı ört pas ediyor parasını yedikleri insanların. Başınız sağolsun Allah sabırlar versin umarım en ağır şekilde cezalandırılır.

• isteseler 1 gun içinde bulurlar gidilen istikamet belli o istikametteki tüm kameralara bakacaklar. aynı renk aynı araba arayacaklar sonra tek tek gidip bakacaklar bu kadar basit
  • Allah rahmet eylesin,başınız sağ olsun.Umarım kısa sürede yakalanırlar .Polis ordaki esnafa nasıl sormaz direk direksiyon hakimiyetini kaybetmiş diyip geçer

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.