Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başınız sağolsun hocam. Keşke böyle elim olaylar için sosyal medyaya değilde adalet sistemimize güvenebilsek.
  • Up!!! BAşınız sağolsun..
  • Allah Rahmet Eylesin, UP!!
  • Konuyu ekşi de falan açmak daha işe yarayabilir. Başın sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkardım. Profesyonel yardım almanız gerekiyor. Resimde piksel büyütme işlemi ya da başka türlü ileri teknoloji kullanılarak plaka bulunabilir, ama katillerin cezasını kendiniz vermeye kalkmayın. Teknoloji firmalarıyla görüşün. Bir meblağ ödersiniz ama plakayı okurlar.

• Çok geçmiş olsun hocam umarım cezasını çeker şeref yoksunu herifler yasal açıdan bilgim yok fakat. Videoda plakaların okunamadığını söylemişsiniz fakat o plakalar okunabilir. Cidden çok gelişmiş teknolojiler var maskeli yüzlerin bile robot halini çılarabiliyorlar. Emin olun ihtimal vardır. O videoda plakayı detaylı analiz ederek ve o model araçları kıyaslayarak plaka bulunabilir bence yeterki polis bulmak istesin umarım iyi ve işini bilen bir avukat bulabilirsiniz.

Bir avukata sorduktan sonra videoyu koyun isterseniz. Ama önce sorun avukata yasal açıdan hakkınız gidebilir videolarda öyle birşey oluyordu sanrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 1 Eylül 2019; 22:9:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne demek kapatılıyor ya son zamanlarda bu olayları çok duyuyorum.Demek ki bir işimiz düşse internetten destek almadıysak herşey örtbas edilecek.

• Öne çıkaralım bilgili bir abi görür umarım.
  • Başınız sağolsun mekanı cennet olsun öne çıkardım kardeşim

• Başınız sağolsun mekanı cennet olsun
  • Herhangi bir haber kanalına whatsapptan yaz.Show tv zaten hemen gelir olayı medyaya taşı öyle sonuç alırsın

• Başınız sağolsun

• Başınız sağolsun

• Bizim ülkemizin insanı başına gelmeden sallamaz önemsemez. Belki siz de bahsettiğim o insanlardan biriydiniz neyse.Allah rahmet eylesin. Katilleri en kısa zamanda bulunur inşallah
  • Başınız sağolsun. Umarım adalet yerini bulur
  • Başınız sağolsun.

Polis yine bildiğimiz gibi. Şaşırtmadı.

Öne çıkaralım lütfen.

• Başınız sağolsun, UP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis istese 1 saat içerisinde o aracı bulur. Ama polis görevini yapmadığı için siz yapıcaksınız.
    1. Aracın marka modeli tespit edilecek. O yolda bulunan bütün sokak, cadde, dükkan kameralarına bakıcaksınız. Kazanın olduğu saatte o yoldan geçen o marka arabayı, plakayı ve sahibini bulacaksınız. Hatta kameralardan sürücüyü bile tespit edebilirsiniz.
    Ayrıca biliyorsunuz devlette torpil gırla. Torpil bulacaksınız, torpil yoksa satın alıcaksınız. Torbilli birisi bu işi halleder. Emekli savcılar, emniyet müdürleri vs. bu işi para karşılığında yapabilir.

• up.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.