Şimdi Ara

YARIN TESLİM ETMEM GEREKEN ÖDEV İÇİN ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygıdeğer DH ailesi , yarın ki Web Tasarımı dersim için yap mam gereken uzun bir ödev var . Eğer ödevi veremezsem dersten kalacağım lütfen yardım . Ödev şu:
    1) Google Adwords (adwords.google.com.tr) hesabı açılacak. Buradaki anahtar kelime planlayıcı kullanılarak sitenize uygun anahtar kelimeler oluşturulacak.
    2) Site haritası oluşturulacak. Bunun için xml sitemap generator, sitemap pro, auto mapit, Google sitemap generator araçlarından biri kullanılabilir
    3) Site haritası test edilecek. Bunun için validome.org ya da XML-sitemaps.com kullanılabilir.
    4) Sitenizdeki teknik hata ve eksiklikler test edilecek. Bunun içinwww.w3.org sitesinden validator.w3.org ve achecker.ca araçları kullanılacak. Rapor pdf olarak çıkarılacak ve yapılabiliyorsanız hata düzeltilecek ve düzeltilmiş hali de rapor olarak getirilecek.
    5) Analytics hesabı açılarak sitenin istatistikleri rapor olarak alınacak

• burada istenen şeyler belki bir dönemin konusu.
    gelmişsin yarınki ödevim diyorsun.

bahsettiğin şeyler maalesef çok zaman alacak şeyler.
    daha önce yardım isteseydin keşke (yardım istemek : ödevimi yapın demek değil, sen bişeylere başlayıp takıldığın yerleri sorsaydin)
  • Siteni bugun açsan ancak yarın raporunu googledan alırsın, yumurta kıcında derler seninki bence cıkmıs bile :)
  • Hocanız bugün ödev verip, yarın onu isteyip dersten geçip geçmeyeceğinize de ona göre mi karar veriyor?

Not: he he, hepimiz safız burda 10 dakkada hallederiz işini he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.