Şimdi Ara

YARIN YURTDIŞINA ÇIKIYORUM İSTEKLERİ ALAYIM[Bol SS'li] YeniSSler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
14
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Macaristan'da yaşıyorum ama şu an Türkiye'deyim. Danimarka dışında yazdığın ülkelere gittim. Bi terslik falan çıkmazsa harika bi gezi olacaktır. Floransa'da Assassin's Creed oyunundaki Duomo binasına tırmanır gibi yapıp fotoğraf çektir. Kecskemet'i görünce oturup ağlama festival güzeldir ama şehir rezalet. Yunan kızlarına bakacam derken kafan vantilatör gibi bi sağa bi sola döner dikkat et boyun fıtığı olma.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Ben Macaristan'da yaşıyorum ama şu an Türkiye'deyim. Danimarka dışında yazdığın ülkelere gittim. Bi terslik falan çıkmazsa harika bi gezi olacaktır. Floransa'da Assassin's Creed oyunundaki Duomo binasına tırmanır gibi yapıp fotoğraf çektir. Kecskemet'i görünce oturup ağlama festival güzeldir ama şehir rezalet. Yunan kızlarına bakacam derken kafan vantilatör gibi bi sağa bi sola döner dikkat et boyun fıtığı olma.

Hocam festival şehrinin kötü olupda festivalin harika olmasına alıştım artık kızlara da alıştık Bu arada duomo binası diyince alla alla dedim ben niye duymadım burayı baktım milanodaymış floransada değil Macaristanda olsa festivalde buluşurduk güzel olurdu aslında

• Takip.
  • Shimano deore xt aynakol? sorar mısın? sr suntour epicon x1? rst f1rst platinium?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8aan

Shimano deore xt aynakol? sorar mısın? sr suntour epicon x1? rst f1rst platinium?

Hocam bisikletle ilgili biyer görürsem sorarım telefona kaydettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

quote:

Shimano deore xt aynakol? sorar mısın? sr suntour epicon x1? rst f1rst platinium?

Avrupa ülkelerinde bisiklet ürünlerinden vergi alınmıyor ucuz ise isterim birkaç parça :), sen birde uygun bulduklarını yazar mısın? en az deore olmak şartı ile :)
  • quote:

quote:

quote:

Avrupa ülkelerinde bisiklet ürünlerinden vergi alınmıyor ucuz ise isterim birkaç parça :), sen birde uygun bulduklarını yazar mısın? en az deore olmak şartı ile :)

Hocam hiç anlamıyorum ki burdaki fiyatlar ile karşılaştırayım Otelde kaldığımız şehirlerde bakıp pcye baktığımdan burdan sana yazarım

• sormasi ayip ne kadar hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puncher57

sormasi ayip ne kadar hocam?

600€ hocam

Kar amacı yok
  • İyi yolculuklar.

Bana Macaristan'dan barbi'yi getir

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

İyi yolculuklar.

Bana Macaristan'dan barbi'yi getir

Teşekkürler hocam.
    O kimmiş bulursam getireyim

• Hocam zahmet olmazsa nexusun fiyatını ben de öğrenmek istiyorum burdaki fahiş fiyatlara para vermek istemiyorum.
    Uygun olursa havale bile yapabilirim size saygılar iyi yolculuklar
  • hayırlı yolculuklar kardeşim bende bu hafta içinde bulgaristana gidecegim ordada otele gidicem bi kac gün acaba otel fiyatları nasıldır 5 yıldızlı bi otel düşünüyorum
  • dakip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: puncher57

sormasi ayip ne kadar hocam?

600€ hocam

Kar amacı yok

iyiymis . iyi yolculuklar bol bol ss bekliyorum takipdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

Hocam zahmet olmazsa nexusun fiyatını ben de öğrenmek istiyorum burdaki fahiş fiyatlara para vermek istemiyorum.
    Uygun olursa havale bile yapabilirim size saygılar iyi yolculuklar

Öğrenirim hocam fakat havala olayı sıkıntı nereye yapıcaksınız ki ben ordayken ?
    quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

hayırlı yolculuklar kardeşim bende bu hafta içinde bulgaristana gidecegim ordada otele gidicem bi kac gün acaba otel fiyatları nasıldır 5 yıldızlı bi otel düşünüyorum

Hocam bulgaristanı bilmem ama floransada kaldığımız otel 75€ kişi başı gecelik 3 yıldızlı otel ( avrupanın 3 yıldızı burada 5 yıldız gibi birşey )

Ss konusunda meraklanmayın bol bol resim yüklicem

• Rezerved
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Ben Macaristan'da yaşıyorum ama şu an Türkiye'deyim. Danimarka dışında yazdığın ülkelere gittim. Bi terslik falan çıkmazsa harika bi gezi olacaktır. Floransa'da Assassin's Creed oyunundaki Duomo binasına tırmanır gibi yapıp fotoğraf çektir. Kecskemet'i görünce oturup ağlama festival güzeldir ama şehir rezalet. Yunan kızlarına bakacam derken kafan vantilatör gibi bi sağa bi sola döner dikkat et boyun fıtığı olma.

Hocam festival şehrinin kötü olupda festivalin harika olmasına alıştım artık kızlara da alıştık Bu arada duomo binası diyince alla alla dedim ben niye duymadım burayı baktım milanodaymış floransada değil Macaristanda olsa festivalde buluşurduk güzel olurdu aslında

Duomo İtalyanca'da kathedral demek. Hemen hemen her şehirde Duomo adıyla geçen büyük bir kathedral var. Milano'daki Duomo di Milano. Benim bahsettiğim Floransa'daki Duomo di Firenze

• takip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.