Bildirim
YARIN YURTDIŞINA ÇIKIYORUM İSTEKLERİ ALAYIM[Bol SS'li] YeniSSler (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Orbjk
quote:
Orijinalden alıntı: puncher57
sormasi ayip ne kadar hocam?
600€ hocam
Kar amacı yok
Sadece sana mı 600 € yoksa herkese mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
quote:
quote:
600€ hocam
Kar amacı yok
Sadece sana mı 600 € yoksa herkese mi?
Herkese hocam -
Gri pasaportu nasıl kullanıyorsun ya? Valilikten izin ve görevli belgesi gerekmiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Debaser
Gri pasaportu nasıl kullanıyorsun ya? Valilikten izin ve görevli belgesi gerekmiyor mu?
Hepsi alınıyor hocam biz halkoyunları ekibiyiz -
quote:
quote:
quote:
quote:
600€ hocam
Kar amacı yok
Herkese hocam
Ucuzmuş Valla.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
600€ hocam
Kar amacı yok
Herkese hocam
Ucuzmuş Valla.
Ucuz hocam dediğim gibi kar yok otobüs ile gittiğimiz için günlük otobüs kirası mazotu şehir vergileri oteller kahvaltılık vs. hepsi toplanınca toplanan parayı bile geçiyor
-
-
-
Takip -
quote:
quote:
quote:
son 3yıldır pasaport hersene yenileniyor en soldaki son pasaportum çarşamba günü geldi
Hayret ettim. Biz de Comenius ile Avrupa turu yaptık, ben de gri pasaport sahibiydim ama daha sonra gri pasaportu iade edip eski pasaportumu geri almam gerektiği söylendi, ben de öyle yaptım.
Ayrıca görevli olduğuna dair bir belge yoksa ortada, serbestçe dolaşamıyorsun diye biliyorum hizmet pasaportuyla.
Hocam dediğim gibi herseferinde kapı haricinde şehirde festivalde vs. pasaport soran olmadı hiçBizde geziden geldikten sonra halama veriyoruz pasaportları zaten
edit: ilk yaptığım alıntıyı okumadın galiba hocam
2 ss daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 8 Temmuz 2012; 23:03:53 >
-
Güzelmiş -
quote:
quote:
quote:
quote:
son 3yıldır pasaport hersene yenileniyor en soldaki son pasaportum çarşamba günü geldi
Hayret ettim. Biz de Comenius ile Avrupa turu yaptık, ben de gri pasaport sahibiydim ama daha sonra gri pasaportu iade edip eski pasaportumu geri almam gerektiği söylendi, ben de öyle yaptım.
Ayrıca görevli olduğuna dair bir belge yoksa ortada, serbestçe dolaşamıyorsun diye biliyorum hizmet pasaportuyla.
Hocam dediğim gibi herseferinde kapı haricinde şehirde festivalde vs. pasaport soran olmadı hiçBizde geziden geldikten sonra halama veriyoruz pasaportları zaten
2 ss daha
Ben de kapılardan bahsediyorum zaten hocam. Bizde mutlaka hizmet pasaportunu gösterdiğimizde valilik veya daha üst mertebe onaylı belge istiyorlardı yapacağımız etkinliğe dair.
Yani demek istediğim, etkinlik dışında, kişisel gezilerimiz için kullanamıyorduk pasaportu. Senin de folklör ekibinde olduğunu anladım ama, etkinlik dışında kullanabilmene şaşırdım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
2 ss daha
Ben de kapılardan bahsediyorum zaten hocam. Bizde mutlaka hizmet pasaportunu gösterdiğimizde valilik veya daha üst mertebe onaylı belge istiyorlardı yapacağımız etkinliğe dair.
Yani demek istediğim, etkinlik dışında, kişisel gezilerimiz için kullanamıyorduk pasaportu. Senin de folklör ekibinde olduğunu anladım ama, etkinlik dışında kullanabilmene şaşırdım.
Hocam bizde festival davetiyesi ve valilik onayını gösteriyoruz kapıya festivale gidip dolana dolana gelmene müsade veriyorlar sorun çıkartmıyorlar yani ama hizmet pasaportuyla dediğiniz gibi bir organizasyon yoksa çıkartamıyorsunuz.
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
isveç'e gel -
quote:
Orijinalden alıntı: metinardicli
isveç'e gel
Uzak kaçıyor hocam yoksa bende norveç falan görmek istiyorum oraları -
iyi yolculuklar bana 4 şişe absolut yollarsın artık -
quote:
o
Hocam bizde festival davetiyesi ve valilik onayını gösteriyoruz kapıya festivale gidip dolana dolana gelmene müsade veriyorlar sorun çıkartmıyorlar yani ama hizmet pasaportuyla dediğiniz gibi bir organizasyon yoksa çıkartamıyorsunuz.
Tamam hocam anladım, yine görevli olarak gidiyorsun yani. Ben kişisel gezi amacıyla gidiyorsun sandım İyi eğlenceler, konuyu takipteyim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X