Şimdi Ara

YARIN YURTDIŞINA ÇIKIYORUM İSTEKLERİ ALAYIM[Bol SS'li] YeniSSler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
14
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Debaser

quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk
    o
    Hocam bizde festival davetiyesi ve valilik onayını gösteriyoruz kapıya festivale gidip dolana dolana gelmene müsade veriyorlar sorun çıkartmıyorlar yani ama hizmet pasaportuyla dediğiniz gibi bir organizasyon yoksa çıkartamıyorsunuz.

Tamam hocam anladım, yine görevli olarak gidiyorsun yani. Ben kişisel gezi amacıyla gidiyorsun sandım İyi eğlenceler, konuyu takipteyim.

Aynen öyle hocam.Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: [kazuya]

iyi yolculuklar bana 4 şişe absolut yollarsın artık

2 alkol giderken 2 alkol dönerken alsam kapıdan anca bana çıkıyor hocam sınır var malesef
    Teşekkür ettim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 8 Temmuz 2012; 23:38:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

isveç'e gel

Metin abi bak ilerde gelicem o taraflara misafir edip ağırlamazsan da külahları değişiriz ama ?
  •  YARIN YURTDIŞINA ÇIKIYORUM İSTEKLERİ ALAYIM[Bol SS'li] YeniSSlerBu bizim kameramızdan
     YARIN YURTDIŞINA ÇIKIYORUM İSTEKLERİ ALAYIM[Bol SS'li] YeniSSlerBuda bizden birinin kamerasından

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

fotoğrafları gördüm.Ağlıyorum şuan

Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

fotoğrafları gördüm.Ağlıyorum şuan

+1
  • Hatunlar güzel takipteyim bu kanaldan devam et.
  • Bol bol SS bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi gezmeler hocam
  • Geçen sene bende arkadaşların ekibiyle gitmiştim gerçekten çok güzeldi :) Geçen sene festival Macaristan csongraddaydı çok fenaydı çok :D Bu sene yine olucak bu sefer tur daha güzel ülkeler var sıralıyım şöye
    Yunanistan - Almanya -Macaristan - Sırbistan - Portekiz - Fransa - İspanya - Hollanda - Makedonya - İtalya - Polonya ve 1-2 ülke daha var ama hatırlamıyorum bütün avrupayı gezicez fiyatı 680 euro :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alora35

Geçen sene bende arkadaşların ekibiyle gitmiştim gerçekten çok güzeldi :) Geçen sene festival Macaristan csongraddaydı çok fenaydı çok :D Bu sene yine olucak bu sefer tur daha güzel ülkeler var sıralıyım şöye
    Yunanistan - Almanya -Macaristan - Sırbistan - Portekiz - Fransa - İspanya - Hollanda - Makedonya - İtalya - Polonya ve 1-2 ülke daha var ama hatırlamıyorum bütün avrupayı gezicez fiyatı 680 euro :)

Kaç gün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Kari kiz fotoğraflari dişinda başka fotoğraf çekmiyosun galiba..

Şöyle gittigin yerlerin turisttik mekanlari fln varsa paylaşir misin Lütfen ?

Ayıp ettin hocam konuya canlılık gelsin diye öyle paylaşıyorumİstediğin tarihi mekan olsun

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

YARIN YURTDIŞINA ÇIKIYORUM İSTEKLERİ ALAYIM[Bol SS'li] YeniSSler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 9 Temmuz 2012; 8:44:41 >

• quote:

Yarın yurtdışına çıkıcam otobüsle doğrudan macaristana gidicez orda festivale katılıcaz 3 gün sonra fransa avusturya italya danimarka yunanistan almanya falan geze geze 13 günde bitircez geziyi.Geziyi yapan halam olduğundan bu 5. çıkışım olacak.Herneyse bu dediğim yerlerde özellikle macaristanda oturan varsa görüşmek isterim bi dh yurtdışı buluşması olur Festival Kecskemét'de (keşkemet) Bir gün floransada bir günde brükselde kalıcaz otelde.Romada da çok fazla durucaz görüşebiliriz.
    Bu arada şunuda yap bunuda yap resmini çek ya da videosunu çek dediğiniz şeyler varsa söyleyin bu sene yanıma 1 kafa arkadaşımı aldım yaparız baya şeyKendi videomu çekmeye çalışıcam
    Bakalım bu arada yaşım 18 isteyenlere eski resimlerden koyabilirim

Edit: her gittiğim yerden resimler koyucam eş zamanlı otobüsde wireless varmış bu sene İlginç şeyler yakalarım

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Yarın yurtdışına çıkıcam otobüsle doğrudan macaristana gidicez orda festivale katılıcaz 3 gün sonra fransa avusturya italya danimarka yunanistan almanya falan geze geze 13 günde bitircez geziyi.Geziyi yapan halam olduğundan bu 5. çıkışım olacak.Herneyse bu dediğim yerlerde özellikle macaristanda oturan varsa görüşmek isterim bi dh yurtdışı buluşması olur Festival Kecskemét'de (keşkemet) Bir gün floransada bir günde brükselde kalıcaz otelde.Romada da çok fazla durucaz görüşebiliriz.
    Bu arada şunuda yap bunuda yap resmini çek ya da videosunu çek dediğiniz şeyler varsa söyleyin bu sene yanıma 1 kafa arkadaşımı aldım yaparız baya şeyKendi videomu çekmeye çalışıcam
    Bakalım bu arada yaşım 18 isteyenlere eski resimlerden koyabilirim

Edit: her gittiğim yerden resimler koyucam eş zamanlı otobüsde wireless varmış bu sene İlginç şeyler yakalarım

Hocam espri olarak mı yazdın bizim geziye gönderme mi yaptın yoksa

• keyifli yolculuklar
    almanyadan yeni çıkan sony telefonların fiyatlarına bakabilirsen güzel olur..
    eğlenceli olacağa benziyor..
  • O resimdekiler kızsa bizim memlekettekiler ne
  • Sarışın minili kıza iyice sarmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 9 Temmuz 2012; 11:32:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

O resimdekiler kızsa bizim memlekettekiler ne

KEZBAN
    KEZBAN
    KEZBAN
    KEZBAN
    KEZBAN
    KEZBAN
    KEZBAN
    KEZBAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: alora35

Geçen sene bende arkadaşların ekibiyle gitmiştim gerçekten çok güzeldi :) Geçen sene festival Macaristan csongraddaydı çok fenaydı çok :D Bu sene yine olucak bu sefer tur daha güzel ülkeler var sıralıyım şöye

Kaç gün?

Gün olarak kaç gün olcağını tam bilmiyorum ama 18-25 arasıdır heralde geçen sene 13 gündü ama az ülke vardı

• Arkadaşlar mesajları okurken bazı arkadaşlar telefon fiyatlarını sormuş
    Almanya :http://www.ebay.de
    İspanya :http://compraventa.ebay.es/
    buralardan bakabilirsiniz fiyatlara .Ben çıkmadan önce burdan bakmıştım ve gidince aynı fiyat olduğunu gördüm.Pahalı olanlar eski tarihli ilanlar olablir veya başka birşey olablir tam bilmiyorum , tarihlere bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Sarışın minili kıza iyice sarmışsın

Ben de farkettim. Tanıdık olabilir. Hala kızı falan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.