Şimdi Ara

yarına modem lazım acil bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta dediğim gibi yeni modem alacağım,

şuanda kullandığım modem bedava verilebilen yada 2 yıl taahhüt ile verilen huwaei nin HG630a lanet olası modemi. 2. kez aldım ve sorun var sorundan hiç bahsetmeyeyim ısınmasındanmı bilmem ama bağlandıktan 10 dakika sonra hız düşüyor ve düzelmiyor.

neyse acil modem alacağım ve tarifem 24mpbs sınırsız hiper yada fiber net, altyapımız fiber destekli dolayısı ile VDSL modem lazım, artık adam akıllı bir modem alıp şu sorunlardan kurtulmak istiyorum

bütçem 150 ile 200 tl arasında aklımda asus un http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n12e-300mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router-p-BD303042 bu modeli yada bir üst modeli var

hangi marka hangi modemi önerirsiniz fiber internet için.

teşekkürler

• O bütçe ile o linkteki modem sana ilaç gibi gelir tavsiye ederim.
  • Linkteki ürün adsl modem
    dsl n16 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkdeki cihazın vdsl desteği yok tavsiyeyi onaylayan arkadaşında sadece asus fanı olduğunu anlamış olduk 249 tl ye vatandan 5650 alabilirsin içerisinde chip broadcomdur yıllarca sorunsuz kullanabilirsin ama dikkat et türktelekomun verdiği 5650 v2 onlar iyi değil
    mağazalardan satın alman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jquair -- 5 Mayıs 2016; 10:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

linkdeki cihazın vdsl desteği yok tavsiyeyi onaylayan arkadaşında sadece asus fanı olduğunu anlamış olduk 249 tl ye vatandan 5650 alabilirsin içerisinde chip broadcomdur yıllarca sorunsuz kullanabilirsin ama dikkat et türktelekomun verdiği 5650 v2 onlar iyi değil
    mağazalardan satın alman gerek

Birşey söylerdim de ceza almaya değmezsin
    Ötede oyna gölge etme

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    kefal gibi atlamışsın ama asus fanı diye sana değil senden önce yorum yapan arkadaşa söylemiştim önce mesajları bi okuyup adam akıllı cevap verseniz daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

kefal gibi atlamışsın ama asus fanı diye sana değil senden önce yorum yapan arkadaşa söylemiştim önce mesajları bi okuyup adam akıllı cevap verseniz daha iyi olur

Arkadaşın profiline biraz bakayım dedim
    Asus fanligi adına birşey yok
    Dikkat edildiğinde bu laf arkadaştan ziyade bana gibi
    Neyse ben sizin fanliginiz hakkında yorum yapmayayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.