Şimdi Ara

Yarınki vardar maçında ilk11 nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarınki maç için olabilecek en iyi kadro bu aatıf dirar valbuena zaten ileride değişiyolar

hasan ali zaten iç sahada çok ıslıklandı oyzüden kendini toparlayana kadar iç sahada oynatmaz.

umarım ozan ile başlamaz aatıf son maçta iyi gözüktü alperi de kesmez bari böyle başlar

giuliano statü gereği giremiyor maça bilmeyenler için söylüyüm

Yarınki vardar maçında ilk11 nasıl olur ?

• kameni

isla skrtel neus hak

ozan topal

dirar alper valbu

soldado

aykut'un çıkacağı kadro bu olur o da en iyi ihtimalle, aykut'u tanıyoruz kendimizi kandırmaya gerek yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 23 Ağustos 2017; 22:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef bu olacak kadro. Forvet değişebilir sadece.
  • evet aykut ozanı oynatmak ister ama artık aykutun sosyal medyayı ve taraftarı dinlediğini düşünüyorum hasan ali ozan ya da volkanı belki hatta van persie yi iç sahada oynatmak oyuncuya katkı değil zarar sağlar çünkü artık insanlar bu oyuncuları protesto etmek için her şey iyapıyolar ki haklılar oyuncuları bu seyircinin önüne atmamalı bence ozan oynamaz diyorum ve aatıfa haksızlık ediliyor bu savunma ile gol yiyeceğin kesin 3-1 kurtarmaz. en az 4 gol atman lazım aatıf varken ozanı oynatmak saçmalık
  • Hocam gökhan gönül sakat mı göremedim kadroda bu nasıl kadro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmeehhmet -- 23 Ağustos 2017; 22:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

kameni

isla skrtel neus hak

ozan topal

dirar alper valbu

soldado

aykut'un çıkacağı kadro bu olur o da en iyi ihtimalle, aykut'u tanıyoruz kendimizi kandırmaya gerek yok,

Soldado sakatlandı diye haberler vardı dostum, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum fakat öyle duymuştum en son...
  • O orta sahaya eğer Ozan - Topal yan yana yazmıyorsanız, Aykut Kocaman'ı yeteri kadar tanıyamamışsınız demektir.
    Tarihi atayım da şuraya, yarın uplarım. 23.08.2017 - 23:23

Hiç sanmıyorum ama yarın yanılmış olmayı çok istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • % 99.99

------Volkan------
    İsla-Neus-Skrtel-HAK
    Dirar-Topal-Ozan-Alper-Valbuena
    -------Ahmethan-----
  • Topal

Josef Topal Josef Topal

Topal Josef Topal Josef

Topal Josef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 23 Ağustos 2017; 23:30:22 >
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz hocam ?

Kameni

Isla. Skertel Neustader Hak

Dirar Guliano Valbuena

Soldado Rvp

• Ben olsam tek önlibero çıkar ve orda da Isla'yı oynatırdım. Sağ bekte de Dirar'ı. Rakip zaten komple defansa yığılacak. Gereksiz 2 defansif orta saha.
    ------Kameni------
    Dirar-Skrtel-Neus-HAK
    ------Isla--------
    Aatıf-Alper-Valbuena
    ----Soldado-RVP----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 24 Ağustos 2017; 0:1:51 >
  • Bu maçta ozan'ı oynatmak ozan'ın futbol hayatını bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

kameni

isla skrtel neus hak

ozan topal

dirar alper valbu

soldado

Soldado sakatlandı diye haberler vardı dostum, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum fakat öyle duymuştum en son...

neler dönüyor anlamıyorum, medyanın bir günü bir gününe uymuyor, düne kadar van persie grip oldu vardar maçında yok diye oyuncuyu taraftarın önüne atıp milleti galeyana getirmişlerdi, bugün ise rvp 11 başlayacak diyorlar, yine bugün soldado sakatlandı haberini okudum ama buna rağmen kadroda olacağını söylüyorlar, tuhaf cidden,

• Kameni, Isla, Skrtel, Neustaedter, İsmail, Mehmet Topal, Ozan, Dirar, Alper Potuk, Valbuena, Robin van Persie(bein sports)
  • Ahmet bugün 2 gol yazar.

• Ozan ve Topal’la cikacaktir Aykut..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

kameni

isla skrtel neus hak

ozan topal

dirar alper valbu

soldado

neler dönüyor anlamıyorum, medyanın bir günü bir gününe uymuyor, düne kadar van persie grip oldu vardar maçında yok diye oyuncuyu taraftarın önüne atıp milleti galeyana getirmişlerdi, bugün ise rvp 11 başlayacak diyorlar, yine bugün soldado sakatlandı haberini okudum ama buna rağmen kadroda olacağını söylüyorlar, tuhaf cidden,

Dostum inan bende çözemedim, ya futbolcular durumu belirsizleştiriyor ya medya algı yaratmaya çalışıyor. Özellikle Soldado'nun geçen sene ki sakatlığı üstünden mevzu döndürülmeye bu adam zaten sakat imajı verilmeye çalışılıyor gibi...

Rvp olayı bambaşka, onun hem mental hem fiziki sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar

Bu maçta ozan'ı oynatmak ozan'ın futbol hayatını bitirir.

Ozan i yakacaklar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.