Şimdi Ara

Yaris 1.33 Terra 2011 model alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boyle bir modelde temiz bir arac buldum. Kucuk bir sehirde dusuk km de. Fiyat araligi 32-33 bin civarinda. Kafama takilan bir kac mevzuda tecrubeli arkadaslardan tavsiye almak istiyorum.

1) benzinli ve otomatik vites bir arac. Bu fiyati eder mi ? Veya max. ne kadar eder.

2) yakit tuketiminden dolayi dizel almak istiyordum. Ancak bu benzinli Yaris cok yakmiyor (max. sehir ici 30 kurus/ km diye soylediler. Dogru mudur?

3) Yaris'in bazi 1.4 D bazi otomatik modellerde kronik problemler oldugunu okumustum forumda. Bu 1.3 terra serisi icin de gecerli olabilir mi?

Simdiden cok tesekkurler degerlendirmeleriniz icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fahrenhayt F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

arkadasimda 2013 1,33 Otomatik arac var.

Sehirici ortalamasi 6,5 - 7 lt/100 km arasinda. Ki kendisi cok sakin arac kullanir. Daha azini yakmak icin Istanbul harici yasamaniz gerekiyor.
  • Merak ettigim biraz da yokus performansi aracin. Otomatik sanzimanina bagli olarak yokuslarda problem cikardigini duymustum. Sanirim her iki aracta ayni sanziman, sizin bildiginiz boyle bir problem var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30bin civarına 2012 cruze bulmak mümkün. C sınıfı daha iyi tercih olacaktır.

quote:

Fiyat araligi 32-33 bin civari
  • terra ise 30.000 i geçmesin fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt

Merhabalar herkese.

Boyle bir modelde temiz bir arac buldum. Kucuk bir sehirde dusuk km de. Fiyat araligi 32-33 bin civarinda. Kafama takilan bir kac mevzuda tecrubeli arkadaslardan tavsiye almak istiyorum.

1) benzinli ve otomatik vites bir arac. Bu fiyati eder mi ? Veya max. ne kadar eder.

2) yakit tuketiminden dolayi dizel almak istiyordum. Ancak bu benzinli Yaris cok yakmiyor (max. sehir ici 30 kurus/ km diye soylediler. Dogru mudur?

3) Yaris'in bazi 1.4 D bazi otomatik modellerde kronik problemler oldugunu okumustum forumda. Bu 1.3 terra serisi icin de gecerli olabilir mi?

Ben bir buçuk ay önce toyota yaris terra sporty 1.33 aldım 32.500 tl ye toyota derindere bayisinden bahsettiğiniz yokuş problemi otomatik vitesteyken problem yaratıyor fakat manuele aldığınız anda bu sorun anında kalkıyor, benzin çok basmadığınız sürece çok yakmıyor ekonomik bir araç benzin açısından. Umarım birazda olsa yardımcı olmuşumdur. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: clocky

quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt

Merhabalar herkese.

Ben bir buçuk ay önce toyota yaris terra sporty 1.33 aldım 32.500 tl ye toyota derindere bayisinden bahsettiğiniz yokuş problemi otomatik vitesteyken problem yaratıyor fakat manuele aldığınız anda bu sorun anında kalkıyor, benzin çok basmadığınız sürece çok yakmıyor ekonomik bir araç benzin açısından. Umarım birazda olsa yardımcı olmuşumdur. İyi günler.

tesekkurler yardiminiz icin.

fiyat konusunda tereddutteyim, biraz beklemeye karar verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.