Şimdi Ara

Yaris mi Corsa mı??? Yardımm!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mitsu Colt derim ben de. Otomatik viteste şanzıman önemli ve Japon'lar bu işi de iyi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Mitsu Colt derim ben de. Otomatik viteste şanzıman önemli ve Japon'lar bu işi de iyi yapıyor.

• Şu coltun neyini beyeniyosunuz anlamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Şu coltun neyini beyeniyosunuz anlamadım??

Peki siz neyini beğenmiyorsunuz?
  • japonlar bu işi iyi yapıyor diyip mitsubishi öneriyorsunuz da toyota da has japon arabası. bildiğim kadarıyla dünyanın en büyük otomobil üreticisi de toyotadır. tamam mitsubishi de problemsiz performanslı araç uretıyor ancak coltun dış görünümü çok albenisiz bence. bir bayan coltu tercih etmez. toyota güzel bir seçim ancak bana kalsa 2-3bin lira daha zorlayıp honda jazz almayı yeğlerim.
    bu arada konu sahibinin kafası epey karışmıştır eminim ki çünkü herkes bişey öneriyor =)
  • Polo sizin açınızdan iyi bir tercih olabilir.
  • evet bi bayan olarak colt u tercih etmem dogru cok albenisiz. evet ya kafam cok karıstı, corsa nası sizce? corsa nın kötü eksi bi yönü var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

japonlar bu işi iyi yapıyor diyip mitsubishi öneriyorsunuz da toyota da has japon arabası. bildiğim kadarıyla dünyanın en büyük otomobil üreticisi de toyotadır. tamam mitsubishi de problemsiz performanslı araç uretıyor ancak coltun dış görünümü çok albenisiz bence. bir bayan coltu tercih etmez. toyota güzel bir seçim ancak bana kalsa 2-3bin lira daha zorlayıp honda jazz almayı yeğlerim.
    bu arada konu sahibinin kafası epey karışmıştır eminim ki çünkü herkes bişey öneriyor =)

Toyota artık Araplar'ın. Nissan da Hindular'ın.

Eğer tasarım da önemli ise son silâh olarak Suzuki Swift kalıyor. Albeniyse bu araba "AL BENİ!" diye haykırıyor.

Yaris mi Corsa mı??? Yardımm!!

Bu sayfada yorum yapanların çoğu fanatik. Ben şimdi kullandığım markaları önerecek olsam size neleri sıralardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 27 Kasım 2010; 21:44:02 >

• swift dıs görünüş olarak güzel evet ama içini pek begenmedim. ama best ne ya, en iisi ne?
  • Suzuki de kampanya da varmış.

http://otomobil.suzuki.com.tr/Suzuki-Fiyat-Listesi/Swift

Büyük ağabey SX4'a baktınız mı?

http://otomobil.suzuki.com.tr/Suzuki-Fiyat-Listesi/Sx4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 27 Kasım 2010; 21:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Suzuki de kampanya da varmış.

http://otomobil.suzuki.com.tr/Suzuki-Fiyat-Listesi/Swift

Büyük ağabey SX4'a baktınız mı?

http://otomobil.suzuki.com.tr/Suzuki-Fiyat-Listesi/Sx4

yok canım bu jip zaten,bunlara bakmıorum.

• eğer corsayı beğeniyorsanız hazır 111.yıl indirimi varken alın derim. ancak yaris de corsadan eksiği olmayan bir araç hatta klimasının elektronik olması ve birkaç özelliği ile fazlası var. aradaki fiyat farkı da çok değil. bir de yedek parça ve servis ücretleri bakımından karşılaştırmak lazım
  • Bütçeniz ne kadar acaba??
  • bütcemiz gittikce artıyo hadi hayırlısı. getz le cıktık,punto ya gectik. simdi bunları düsünüoruz. utanmasam bmw alcamda utanıroum.
  • O iğrenç iç mekanı ile Yaris bu dünya üzerinde satın alabileceğim en son otomobillerden. Bu ikisi arasında kesinlikle Corsayı alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

O iğrenç iç mekanı ile Yaris bu dünya üzerinde satın alabileceğim en son otomobillerden. Bu ikisi arasında kesinlikle Corsayı alırdım.

demi ya ortaya koymuslar göstergeleri sacmalık. ya bişey sorsam, dizel otomatik yada triptonik varmı corsada? cünkü babam sırf dizel olsun diye yaris alma düsüncesinde. bu konuda yardım edin,sitesinden bişi anlamadım.
  • Toyotanın sitesindeki fiyat listesinde en alttaki olan yaris d4d m/m terra sporty var o dizel otomatik oluyor.Eskiden(1ay öncesine kadar) 1.3 cdti eaytronic vardı corsada ama satıştan çıkarttılar nedenini bilmiyorum ama öyle
  • corsanın otomatik dizel seçeneği yok ne yazıkki. ayrıca ne yaptınız toyotayı öldürdünüz yahu =)
  • quote:

Toyotanın sitesindeki fiyat listesinde en alttaki olan yaris d4d m/m terra sporty var o dizel otomatik oluyor.Eskiden(1ay öncesine kadar) 1.3 cdti eaytronic vardı corsada ama satıştan çıkarttılar nedenini bilmiyorum ama öyle

yani corsada dizel ve otomatik yok simdi öyle mi? ayyy cok üzüldüm suan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecceeemmm

quote:

Toyotanın sitesindeki fiyat listesinde en alttaki olan yaris d4d m/m terra sporty var o dizel otomatik oluyor.Eskiden(1ay öncesine kadar) 1.3 cdti eaytronic vardı corsada ama satıştan çıkarttılar nedenini bilmiyorum ama öyle

yani corsada dizel ve otomatik yok simdi öyle mi? ayyy cok üzüldüm suan.

evet yok. Zaten olsaydıda test ettikten sonra yarı otomatıgini bile silerdiniz ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.