Şimdi Ara

Yaris mi Corsa mı??? Yardımm!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

quote:

Orijinalden alıntı: ecceeemmm

quote:

Toyotanın sitesindeki fiyat listesinde en alttaki olan yaris d4d m/m terra sporty var o dizel otomatik oluyor.Eskiden(1ay öncesine kadar) 1.3 cdti eaytronic vardı corsada ama satıştan çıkarttılar nedenini bilmiyorum ama öyle

yani corsada dizel ve otomatik yok simdi öyle mi? ayyy cok üzüldüm suan.

evet yok. Zaten olsaydıda test ettikten sonra yarı otomatıgini bile silerdiniz ;)

nası neden silerdim,kötümü corsa?

• hayır dizel otomatigi kötü. 1.4 tam otomatigi süper ve yaris m/m her ikisinidi test etmeniz lazım bence ona göre tam kararınızı verin.Jazz bakın derim ama oda çok büyük bi araç ama oda güzeldir bi hondanın sitesine bakın derim.
  • quote:

hayır dizel otomatigi kötü. 1.4 tam otomatigi süper ve yaris m/m her ikisinidi test etmeniz lazım bence ona göre tam kararınızı verin.Jazz bakın derim ama oda çok büyük bi araç ama oda güzeldir bi hondanın sitesine bakın derim.

test etme sansım yok, ehliyet aldım almasına ama kullanmam vasat suan. aldıktan sora pratik yapmam gerek. baska dizel otomatik küçük arac varmı acaba onlara fln mı baksam?
  • madem ehliyet daha yeni kızmayın ama neden öyle unoyla felan başlamıyosunuz hem yeni araba alıcaksınız Allah korusun kaza yapsanız önce saglık ama araba yeniyken insan yinede üzülür gibime geliyo
  • quote:

madem ehliyet daha yeni kızmayın ama neden öyle unoyla felan başlamıyosunuz hem yeni araba alıcaksınız Allah korusun kaza yapsanız önce saglık ama araba yeniyken insan yinede üzülür gibime geliyo

otomatik olması lazım 1.si. 2.si bana kalsa bende 2.el isterdim ama babam 0 dan yana nedendir bilmem.
  • 30 küsür verecekseniz astra 3 classic 1.4 easytronic düşünebilirsiniz. hem c sınıfı bir araç hemde oldukça donanımlı. bayiler 33.500 e bırakıyorlar.
  • Babanız sıfır tercih etmekte haklı, Şuan için piyasada temiz bir ikinci el otomobil bulmak için lotodan 5 i bilecek kadar şanslı yada Dedektif gibi araştırmacı olmanız lazım. Çünkü etraf art niyetli satıcılar ile dolu.

Manuel olsa seçenek çok fazlada otomatik olması sınırlıyor. Benim tavsiyem alacaksanız tam otomatik bir araç tercih etmeniz. Bence 1.2 TSİ motorlu DGS şanzımanlı bir Skoda fabia almanız yönünde.

Yaris mi Corsa mı??? Yardımm!!
  • Öncelikle yapmış olacağınız km düşük olacağı için dizelin pek şart olmadığını düşünüyorum, tabii bu noktada babanızın vereceği benzin parası ve size laf edip etmemesi de önemli bir kriter.

Yaris'i açıkçası dar arka kısmından, küçük bagajından ve (sizi etkilemez gerçi) aşırı feminen tasarımından dolayı sevmiyorum, birde Toyota son zamanlarda Volkswagen'e özendiğinden muhtemelen AŞIRI yüksek fiyat çekiyor araçlarına, kısacası -sahipleri alınmasın- direk eliyorum. Şanzımanı ise zaten sizi çıldırtabilir, burada yorum yapanların çoğunun tecrübeli erkek şoförler olduğunu düşünürseniz "yarı otomatik" olarak tabir edilen, sarsıntılı vites geçişleri yaşatan, ani hızlanma veya yavaşlamalarda kararsız kalan, en önemlisi YOKUŞTA KAYDIRAN, el freniyle kalkış gerektirebilen, aşırı zorlandığı zaman baskı balata yakıp korkunç masraflar açabilen bir şanzımandan bahsediyoruz ki acemiliğinizi düşünürsek bu tip bir vitesli araç almanızı önermem.

Corsa gayet başarılı, pek çok bayan da tercih ediyor, erkek de, yani olumlu bir alıcı kitlesi var, 1.4 benzinli motoru 100hp yakıyor, şanzımanı klasik tip alıştığımız şekil (P-R-N-D vites dizilimi) konforlu yumuşak vites geçişleri, yokuşta kaçırmaz vb. ama sıkışık trafiğe giriyor iseniz de benzini İÇER. O potansiyele sahip.

Bütçeniz elveriyorsa ise benim sona sakladığım naçizane önerim kullanıcısı da olduğum 2011 Polo 1.4 benzinli otomatiktir, metalik boya dahil 36.250 gibi bir rakama aldık biz, araç daha çok yeni ama Corsaya göre çok daha ekonomik olduğunu söyleyebilirim, bir bayanın ihtiyacı olabilecek her tür donanım mevcut aynı zamanda da çok şık, kaliteli, vede güvenli, eğer ki babanız benzine çok laf etmeyecek ise ve bütçenize de uyuyor ise tavsiyem kesinlikle Polo'dur.

• burda olan varsa son bi yardım istiorum lütfen. simdi son bi bakmaya karar vermeye gidioruz. yaris e kalmak istemiorum. hem dizel hemde otomatik olan küçük bayan arabası varmı bildiğiniz?
  • Renault Clio 1.5 dci quickshift
    VW Polo 1.6 TDI DSG
    Corsa'nında var gözüküyor (otohaber fiyat listesinden baktım)

ve Toyota Yaris, başka seçenek yok, diğer otomatiklerin hepsi benzinli
  • peugeot ve citroende yok diyosunuz yani ???
  • yok hanımefendi olsa niye söylemeyelim Dediğim gibi benzinli ve otomatik isterseniz seçenekler çok, fakat dizel-otomatik kombinasyonu sadece Renault-Opel-Volkswagen-Toyota'da var gözüküyor
  • Nissan Micra ya da Nissan Note derim ben.Micra bayanlara en çok yakıştırdığım araçlardan biridir.Dizel otomatik istediğiniz için Nissan söyleyen olmamış herhalde ama yılda 20bin km yapmayacaksanız benzinli iyidir.Bakım süresi uzundur sanayiye girdiğinde daha ucuz ve daha erken çıkar.Bence siz benzinli tam otomatik bir araba alın.Corsa-Yaris-Micra-Note olabilir.

http://www.nissan.com.tr/Fiyat_PopupTL2011.asp

YENİ MICRA 1.2 5DRS PASSION 80 PS CVT 29.490
  • Mitsubishi colt czt amt küçük ama etkili aynı zamanda dikkat çekici belki tek angaryası tek kapı olması olabilir oda sizin araçtan ne beklediğinize bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IwannaOnlyLucK -- 28 Kasım 2010; 15:03:41 >
  • herkesin yorumları için tesekkür ederim. sanırım yarise karar verdik. her hangi bi değişiklik aksilik olmazsa yarın karar vermiş olucaz yarise.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.